Kızlar merhaba biraz dertlesmek biraz da akıl almak için yazıyorum daha once kaynanamin bebek odasini kiz tarafi yapar olayını anlatmıştım. Şimdi de gorumcemin iş güzarlıgi çıktı başıma
Kendi esinden ayrılmış daha hamileyken. Allah düşürmesin böyle bi duruma zor yani.. neyse simdi oğlu 15 yaşında ta 15 yıl önce alınan bebek arabasını saklamışlar kızım için çıkarmışlar komurlukten bana sormak falan yok. Bahçede kuzenleri falan var. Kuzeni sordu birine mi vereceksiniz bu araba nerden çıktı diye o da bizim kız için çıkardık dedi.daha hic kullanilmadi falan diye.Bana sormak falan yok, kullanmak istermisin bi bak falan da yok sanki ben onlardan öyle bisey istedim. Bende bana demediği için duymamazlıktan gelip ordan ayrıldım.
Zaten bahce temizligine yardima gidemedim enfeksiyonum vardı, tüm gün yüzüme bile bakmayıp beni muhataplarına almadan mal mal hareket ettiler üstüne bide böyle bisey olunca sinirden tüm gün ağladım.
Şimdi iyi niyetten falan demeyin inanin tanısanız herseyi nispetinden yaptığını çok iyi anlarsınız.
Foto da eklicem siz olsanız kabul edermisiniz. Maddi durumları masallah cok ıyi ama asla kabul etmicem
Siz olsaniz naparsınız kabul etmeyeceginizi nasil söylersiniz