0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından

Kizlar yeni aldım sipariş verdim kullanan var mı memnun musunuz inşallah iyidir yaa :)

9 Cevaplar

0 oy
(392 puan) tarafından
Benimki roborock s6 Pure. Ama seninkiyle arasında kalmıştım hemen hemen aynılar seninki de güzel canım . Aramıza hoşgeldin :)) kendine yaptığın en güzel şey olduğunu kullanınca anlayacaksın hayırlı olsun
(263 puan) tarafından
Qhahaha ihtiyacım var mıydı yok muydu bilmiyorum henüz çalışmaya başlamadım seneye başlamayı düşünüyorum ama şimdiden alalım dedik çok teşekkürler canim umarım iyi gelir :)
-Reklam-
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım. Sipariş vermeden sorsan anlardım da vermişsin artık eve gelince kullanıp görürsün güzel mi değil mi. Güle güle kullan:)
(263 puan) tarafından
Canım daha önceden sorduydum aslında robot süpürge bilen var mı diye ama görmedin sanırım artık arkadaşların önerisiyle falan buna karar kıldık umarım iyidir :)
(2,458 puan) tarafından
Inşallah canım. Herkes çok memnun valla evin hizmetçisi gibi oluyomuş. Süpürme derdi olmaz valla inşallah beğenirsin sende :)
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Ben kullaniyorum 1 yıldır memnunum canım 
(263 puan) tarafından
Ya çok sevindim Cok teşekkürler canım
0 oy
(3,997 puan) tarafından
biz de demin siparis verdik . trendyolda indirime girmisti baya komsum bikac ay once 3000e almisti . biz 2500 e aldik . ins memnun kaliriz ya
(263 puan) tarafından
Canım biz de demin gitti gidiyorsan 2460a aldık.
0 oy
tarafından
3 aydir kullaniyorum memnunum
(263 puan) tarafından
Ya öyle mi. Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(5,221 puan) tarafından
bunun 2si 1arada olanı var aylardır kullanıyorum çok memnunum seninki de şimdiden hayırlı olsun :) 
(263 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım inşallah iyidir bu da:)
(5,221 puan) tarafından
inşallah canm :)
0 oy
tarafından
Canım biraz kullandiktan sonra deneyimini detayli paylasir misin bende almak istiyorum 
(263 puan) tarafından
Tamam canım mutlaka söylerim
0 oy
(894 puan) tarafından
En son 2800 lerde idi kaça aldın canım güle güle kullan 
(263 puan) tarafından
2460 mi öyle bisiy canım sagolasin
0 oy
(612 puan) tarafından
Valla robotun kötüsü yoktur. Benim elim ayağım. O silip süpürüyor ben insansı faaliyetler yapıyorum. :) 
(263 puan) tarafından
Ahahaha çok haklısın ya ben de bebisimle ilgilenirim artık bol bol :)
(612 puan) tarafından
Bebeler robotlar ilgileniyor yalnız ilk bi ay haberin olsun :) sonra alışıyolar yavaş yavaş. Bizimki kucağına alıp taşımak istiyodu :D
(263 puan) tarafından
Yaa demek kucağına alıyor yerim onu :) benimki daha 6 aylik anca bakar durur ona okdr :)
(612 puan) tarafından
Ha tam zamanında almışsın benimki yürümeye başlamıştı. Kendi kadar süpürgeyi kaldırıyordu :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Zisan (1,156 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 91 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde zynp_o6 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
3 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ayse1312 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu

406,027 soru

12,171,484 cevap

36,639 kullanıcı

...