0 oy
1,197 göst.
Diğer kategorisinde (416 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Biraz uzun olcak ama kısaca ozetlemeye calıscam içimi dokmek ıstedm. . Bz 3aylık evlıydık cok severek evlendık bes yıl gorstk 6yılımzda evlendık aışeler fln ıstemıyordu gzlı kplı kose bucak gorsyrdk. Bnm esımın amcasının oğlu var o da br kızla gorusyrdu. Snra ayrıldılar fln bu kız gttı brıyle evlendı. Snra ondan bosandı tekrar bu cocukla gorsmeye basldı. Bz evlendkten uc ay snra bunlar bekar evı gbı bryerde klıyolrdı arada orda klıp kacmya krar vermslr. Eetesı ıkı gn orda tkldılar fln snra gtck yer olmynca esım bze gtrdı kızı. O gn bzm evde trtsma oldu kız tuhaf harektlr tpıyordu hmıle gbı dvrnıyodu ogurmeler fln. Bu cocuga hamıleym fln dems. Her neyse bnde eger bole brsey varsa hmn evlenın duyulrsa kotu olur fln dedm snra eşim brden sende bnmle kac sene gorstn senın ondan ne frkın var dedı. Bnde orda ama bn tellı duvklı namusmla gldım senın kpına dedım brden bz kavgaya tutstk elımde bıcak vardı dogrlttum snrden gerı ckıl bn kotu brsey demedm dedm o srada o kızn ynında esım bna tekme attı ve bogazmı sktı bu kız araya grdı bnm yuzmden kavga etmeyn fln dye bnde dedm sna noluyo burası bnm evım ckıl dedım.snra gttm odaya saatlerce agldm mafoldum yanı aglmaktn bayılmsm esım gldı ozur dledı ylvrdı fln neler neler. Kotu brsey demedgm hlde bna bunu yptı rezıl olsamda klktm ymk yptm sofra kurdm aglaya aglaya bu kızda herseyı gordu. Gece o cock gldı beraber kldlr. Bz odamızda yttk ama bn uyumdm aglmaktan sabaha kadar. Sonra onlar gttıler. Aradan braz zaman gctı bu kız butun akrabalara esımın bnı nasl dovdgnu anltms. Herkese karısını dovdu bnm ıcn falan demıs. O kdr lotu oldm kı anlatamam. Snra aradan zmn gectı bnlrn dugunu oldu mecbr gttık akraba oldk dye. Ama ortada bebek falan yokmus. Ve bu kız evlı oldgu hlde kpcasnı defalarca baska adamlarla aldatms. Hep ıspatlandı ve kocası herseye ragmen karımda karım der. Smdı gercktn hamıle bır oglu olck ve bn o kıza karsı o kdr kotu dusunceler beslıyorm kı ona brsey olsun istiyorum zarar gorsun ısttorum bn hc boyle brı dgldm kımseye kotuluk dsnmezdm ynı. Ama bu kızdan nefret ediyorum olesıye.ve asla esimi bu konuda affedemıyorm yuregım yangın yerı. Esımı o kadar çok seviyorum ama bnu asla unutamıyorum. 

44 Cevaplar

+4 oy
(7,639 puan) tarafından
 Nasıl hayatlar filim gibi  geldi evliyken kaçan bı bayan esine bicak çeken  bir eş tekme Tokat  ve biugazini sıkıyor ve seviyorum diyorsun    Allah yardımcınız olsun
-Reklam-
+4 oy
(1,523 puan) tarafından
Sen o gece eşini de o kızı da evden kovmayarak yapmışsın hatayı, bide yemek hazırlamışsın yani 
(416 puan) tarafından
Esm gldı klk dye ve bn bu olay sraanda ymek ypıyordum
+3 oy
tarafından
Kızın  suçu  yok eşine kin besle
(416 puan) tarafından
Besledm hla daha beslıyorum ynı ne kadar çok sevsemde
+2 oy
(4,293 puan) tarafından
Harfleri kısaltarak yazmazsan daha anlaşılabilir olur naçizane tavsiyem 
(416 puan) tarafından
Yapı meselesi alıskanlık huy
+2 oy
(50,844 puan) tarafından
o kadar eksik harfle yazmissin ki gözüm kanadi okurken 

esinde suc kadinda evinde kaldigi insani anlattigi için hatalı ama esin yürek yemiş baskasinin yaninda 
+1 oy
tarafından
Öyleleri kıymetli olur laf ettirmez kimse ona sende unut gitsin görüşme olaun bitsin 
(416 puan) tarafından
Brde bna, sze glcz bebek gormeye fln dyor ya
tarafından
Sakın kabul etme evinin önünden bile geçirme
+1 oy
(5,727 puan) tarafından
Ne kadar çirkef insanlar var sen ona kapını acmissin rezil etme derdine dusmus
(5,727 puan) tarafından
Keşke eşinde böyle yapmasaydi ama olmuş artık şuan ne durumdasiniz
(416 puan) tarafından
Esımle cok ıyıyz gercktn bnı cok seviyor emınm brde kızmız oldu bnde onu cok seviyorum ama beynımın ıcnı kemiriyor bu olay unutamıyorm ya
(5,727 puan) tarafından
Kolay değil valla o da şeytana mi uydu diyeyim olan olmuş artık zamanı geri alamiyorsun malesef eğer ondan sonra böyle bir vurma eğilimi olmadıysa geçmişe değil geleceğe bakmalısın..
(416 puan) tarafından
Hiç olmdı oylece bıttı zatn bn tehdt ettm brdha bna el kldrırsan kızımıda alıp gderm dedım o da blyr gdecgmı brdha ypmdı
(5,727 puan) tarafından
Sen yine diğer bayan için öyle düşünme dua et kimseye yine de kötü bişey olmasın kuzum. Onunda çocuğu olcakmis olsunn boşver herkesin kalbine göre verir Rabbim
+1 oy
(919 puan) tarafından
Kıza kin besleme suç eşinde o seni bu konuma düşürmüş canm 
(416 puan) tarafından
Cok hklsn en cokta bnu yedıremıyorm ya, zatn
+1 oy
tarafından
Beni terbiyesiz bir kadınla bir tutup birde onun yanında tekme tokat dövecek üstüne de yemek yapacağım hele hele ikisini de kapının önüne koyarım nasıl affettin ya ben çıldırdım burda
(416 puan) tarafından
Bz cok zor evlndk ve dha uc ay olmstu gercktn gtck yerım de yoktu :((
tarafından
Allah yardımcın olsun canım ya ama en büyük suçlu eşin
+1 oy
tarafından
Böyle bir.post açmıştın sanki yerinde oslam saç baş girerim ne demek benim için karısını dövdü o kocanda gerzekki başkası yanında sana hakret edip el kaldırmış boktan bişey bide 
(416 puan) tarafından
Dha once acmdm ama. Hmde ne boktan hdı hksz olsam hkertm dcem o da yok:(
tarafından
Ya böyle post okudum kaçmışlar bize geldiler falan diye
+1 oy
(15,316 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
O kızin   sana karşi tek sucu dedikodu yapmak olmuş. Sana şiddet uygulayan kocan  hakaret eden kocan. Bence kocana karşı kötü duygular besle daha iyi. 
(416 puan) tarafından
Besledm hla daha unutamam bu olyı sevsemde esıme bknca aklmA glıyo
(15,316 puan) tarafından
Canim sen kocanı affedememişsin ve bu yara ömür boyu kanayacak. Imkanınız varsa bir terapiste gidin. Seni üzen bu olay ömür boyu içinde yara olarak kalmasın.
(416 puan) tarafından
Vllahı ınannrmsn bk esımn aılesı bna dun cock dogrdm dye hedye olara gremse altn almslr onu ble gzm gormdı ynı attm ckmeceye. Cok asgm ama ıcım sogumuyor br turlu
(15,316 puan) tarafından
Önüne dunyalari serseler bile yaşadığin olayi unutturamazlarki. Ya sen karar verip bu olaylari yaşanmadi sayacaksın yada bunun senin psikolojini bozdugunu görüp profesyonel yardım alacaksinız. Emin ol  yıpranmaya değmez kocanla birlikte bir aile terapistine gidin.
+1 oy
(703 puan) tarafından
Suç kızda değil ki eşin ne hakla böyle bişey der tanımadığı binkiz için ne cesaret yani
(416 puan) tarafından
Ah brde bn blsem delı gbı sevdgm adamın yıllrca kavusma hasretı cktgm adam br anda gozmde yok oldu :((
+1 oy
tarafından
Yani kızın suçu yok eşin karaktersizlikk yapmış ne demek.bogaz sıkmak tekme atmak hele ki evde bir misafir varken gün görmemiş cahilmidir nedir . Eşine kin besle sen ayıbın en büyüğünü o yapmış bide kız gelmiş sizi ayırmaya çalışmış kıza sana noluyo çekil falan demişsin . Biri benim yanımda kocasından dayak yese bende araya girip yapmayın desem sonra o dayak yiyen bana sana noluyo çekil dese al ne halin varsa gör derim yani kusura bakma iki iki daha dört
+1 oy
tarafından
Bana el kaldıracak.? Hele hele de bi başkasının yanında bunu yapacak.? Dakikalar içinde polis yığarım o kapıya ben ağlayacağıma onlar ağlasın..  Sen hatayı başta yapmışsın..

Bunu düzeltmenin tek yolu da o kadının ve akrabaların önünde eşin senden özür dileyecek o zmn sesi kesilir sonra da o kadına ben senle görüşmek konuşmak istemiyorum mesafeli olalım de.. Şahsen ben öyle yaptırırdım eşime.. Eşşek gibi yapmak zorunda ya boşayacak ya kardeş hayatı yaşayacak ya da ezdiği gururumu onaracak.. Yok öyle kadınlık bekleyemez yapmam onarmadıkça..

Akraba diyemem görüşmek zorundayım filan deme bnmkinin amca kızı gece vakti yav.şak yav.şak yazmış ben sonradan gördüm numarasını sildim engelledim tüm sosyal hesaplardan da engelledim kız bana istek attı kendimdende engelledim hatta kızın erkek kardeşine de söyledim bacın böyle yaptığı için onla konuşmak görüşmek istemiyorum dedim haklısın yenge dedi kardeşi de.. Eşimde ağzını açıp neden engelledin neden kardeşine dedin diyemedi çünkü biliyor tersim ters bnm.. 
+1 oy
(3,212 puan) tarafından
Ķızın ne suçu var ki senin öküz kocanda suç. Erkeklik taslamış kıza aklı sıra beyinnsiz. Kız da iyi yapmış bir gün o tekmelerden biri yanlış bi yerine gelirse ölürsün diye herkese anlatmış. Sen bence önce kendine sonra da o kocan olacak hıyara kız. 
0 oy
tarafından

Uzun olmamış destan olmuş kızz 

0 oy
(2,029 puan) tarafından
haklisin ama esin kotu oldu olan eşine olmus senin adin cikmamis bosver
(416 puan) tarafından
O da doğru esmde snradan anldı o kızn ne mal oldgnu
0 oy
(1,471 puan) tarafından
İyi affetmişsin ben şiddeti affetmem şiddetin böylesini asla affetmem bide o kızla seni kıyaslaması ne kadar saçma sen niye kıza kin tutuyorsun ki eşin vermiş ona bu hakkı 
(416 puan) tarafından
Sorma o kadar pişmn oldmkı sakldgm bu drmu aılesne solemdgm kndmı kuck dsrdgm ıcn
(1,471 puan) tarafından
Küçük düşen eşin ve onlar sen değilsin sen dik dur onlar yaptıkları hatanın altında ezilsinler boşver
0 oy
tarafından
Boş ver canm Allah a bırak eşinide Allah ıslah etsin
(416 puan) tarafından
O kdr pşman oldukı o da affedym dye hersryı yptı aldı doktu onume ama ıcm sogumuyor
tarafından
Haklısın canm
0 oy
(70 puan) tarafından
Canım o kadar haklısın ki birinci olarak eşinin yaptığı çok yanlış sana bunu nasıl yapar ya bi insan karısına nasıl tekme atar nasıl boğazını sıkar birde başkalarının yanında yapması Hiç iyi olmamış ikincisi de o kız nasıl bunu herkese anlatır ya birde benim için falan demesi ay çok sinir oldum şuan ne diycemi bilemiyorum

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 142 göst.
30 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 727 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,045 göst.
0 oy
8 cevap 400 göst.
25 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ❤Minik anne❤ (365 puan) tarafından soruldu