Biraz uzun olcak ama kısaca ozetlemeye calıscam içimi dokmek ıstedm. . Bz 3aylık evlıydık cok severek evlendık bes yıl gorstk 6yılımzda evlendık aışeler fln ıstemıyordu gzlı kplı kose bucak gorsyrdk. Bnm esımın amcasının oğlu var o da br kızla gorusyrdu. Snra ayrıldılar fln bu kız gttı brıyle evlendı. Snra ondan bosandı tekrar bu cocukla gorsmeye basldı. Bz evlendkten uc ay snra bunlar bekar evı gbı bryerde klıyolrdı arada orda klıp kacmya krar vermslr. Eetesı ıkı gn orda tkldılar fln snra gtck yer olmynca esım bze gtrdı kızı. O gn bzm evde trtsma oldu kız tuhaf harektlr tpıyordu hmıle gbı dvrnıyodu ogurmeler fln. Bu cocuga hamıleym fln dems. Her neyse bnde eger bole brsey varsa hmn evlenın duyulrsa kotu olur fln dedm snra eşim brden sende bnmle kac sene gorstn senın ondan ne frkın var dedı. Bnde orda ama bn tellı duvklı namusmla gldım senın kpına dedım brden bz kavgaya tutstk elımde bıcak vardı dogrlttum snrden gerı ckıl bn kotu brsey demedm dedm o srada o kızn ynında esım bna tekme attı ve bogazmı sktı bu kız araya grdı bnm yuzmden kavga etmeyn fln dye bnde dedm sna noluyo burası bnm evım ckıl dedım.snra gttm odaya saatlerce agldm mafoldum yanı aglmaktn bayılmsm esım gldı ozur dledı ylvrdı fln neler neler. Kotu brsey demedgm hlde bna bunu yptı rezıl olsamda klktm ymk yptm sofra kurdm aglaya aglaya bu kızda herseyı gordu. Gece o cock gldı beraber kldlr. Bz odamızda yttk ama bn uyumdm aglmaktan sabaha kadar. Sonra onlar gttıler. Aradan braz zaman gctı bu kız butun akrabalara esımın bnı nasl dovdgnu anltms. Herkese karısını dovdu bnm ıcn falan demıs. O kdr lotu oldm kı anlatamam. Snra aradan zmn gectı bnlrn dugunu oldu mecbr gttık akraba oldk dye. Ama ortada bebek falan yokmus. Ve bu kız evlı oldgu hlde kpcasnı defalarca baska adamlarla aldatms. Hep ıspatlandı ve kocası herseye ragmen karımda karım der. Smdı gercktn hamıle bır oglu olck ve bn o kıza karsı o kdr kotu dusunceler beslıyorm kı ona brsey olsun istiyorum zarar gorsun ısttorum bn hc boyle brı dgldm kımseye kotuluk dsnmezdm ynı. Ama bu kızdan nefret ediyorum olesıye.ve asla esimi bu konuda affedemıyorm yuregım yangın yerı. Esımı o kadar çok seviyorum ama bnu asla unutamıyorum.