0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından
kızlar kızımın boyu hemen hemen 1 metre ve kilosu 13.250   13.300 değişiyor. yemesi aslından iyi fakat çok yavaş kilo alıyor . 

devlet destekli mama veren anneler  var mı ensure plus gibi   faydasını gördünüz mü 

tabiki herşeyden önce sağlıklı olması önemli sadece fikrinizi merak ediyorum

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kilosu gayet iyi bence benim oğlum 20 aylık 10 kilo ona bile vermediler o mamayı size vermezler
(300 puan) tarafından
haklısın canım
-Reklam-
0 oy
(15,417 puan) tarafından
Boyu uzun olduğu için belki zayıf görünuyordur gözüne ama kilosu gayet iyi. Hemde mama yeme yaşıni çoktan geçmiş çocuk.
(300 puan) tarafından
olabilir haklsın
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Maşallah bence kilosu gayet iyi
(300 puan) tarafından
sağol canm
0 oy
(3,522 puan) tarafından
Benim kızım aynı ayda 10 kilo 80 cm 1 yaş sonrası gelişmdi doktorda bişey demio senin iyi bence
(300 puan) tarafından
doktorun mama vermiyor mu devlet destekli mamalar bence onu kullanmalsn
(3,522 puan) tarafından
Vermedi 500 TL ye yakın vitamnlr yazdı gücüm yetmez o kadarına
0 oy
tarafından
Kilosu gayet iyi cnm 2 yaş için ideal kilo 
(300 puan) tarafından
inslah canım sağol
0 oy
(2,513 puan) tarafından
yemesi berbat muhallebi meyveli süt meyve kuruyemiş kek bunlarla 14.600 yaptım cok yerse bunlsrı hiç mutfaktan cıkmayığ kızıma hizmet edersem 15.200 ü görüyoruz ama genel olarak 14.600 14.900 arası cok üzüyor yemek konusunda kendi de yemiyor cprbadan baska herseyi seciyor boyunun ölctürmedi ancak yatarken 90 dı sanrm ..metablozma cok calıdıyprdur kilosu sabitlenşyor ondan snra ilerliyor sabitlenmesi içinde aynı tempoda verirseniz kilo alımının arttgını hem vücudunda hemde tartıda görürsünüz ..corbalarına ekmek dpgrayn3 ögunde kalmayn ..mama degilde vitamn veriyorum arada balık yahı gbi nutrıgen toz sase gbi 
(300 puan) tarafından
sağolun
tarafından
Merhaba canım benim oğlumda 13 kilo ama boydan düşünüyorm asla belli olmuyor göbeği azıcık çıksın ona seviniyorm bende balık yağı düşünüyorum da hiç kullanmadım şimdiye kadar
tarafından
Aynı oğlum gibi çorba hariç hiç bişey yemiyor bende meyveli süt kek kuru üzüm siyah üzüm veriyorum onun dışında tatlı pek yemiyor ya hele ekmek bir tek çorbaya koyarsam anca çok acıkip öyle yiyor bir kase yese ona bile seviniyorum
0 oy
tarafından
Oğlumda 24 aylık 13 kilo 5 Gr çok hareketli bir çocuk hamdolsun sağlıklıda hiç kilosuna takan biri değilim yedirirm ki öyle yiyen bir çocuk değil bir kase çorba ixerse o gün keyfim yerine gelir herşeyi veriyorum ama yemiyor maalesef yemek dışında kuru yemiş kuru üzüm vs. Veririm

Oğlumla arasında gün farkı olan birnkiz çocuğu yakınım var benim oğlumla yan yana gelince koşarken oğlum yolun ortasına gelirken o çocuk 5 adımda yere kapaklaniyor asla yürüyemez kilodan ben ondan sonra dedim kii hamdsn sağlıklı ve çocuk gibi çocuk koşup eğleniyor velhasıl kilo iyi birşey değil zaten ben mama hiç vermedim şuan anne sütü alıyor kesmedm de
(300 puan) tarafından
Rabbim bağıslsn
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Kilosu iyi boyundan dolayi zayıf geliyor olabilir. Bi de çocuklar 5 dk yerinde durmuyorki yediğu yarasın. Benim kızım da 21 aylık 12 kilo. Üstüne çıkamadık daha çünkü hiç yerinde durmuyor
(300 puan) tarafından
emin ol  canım 2 ci yas gününde tartdım   12.800 dü bir ayda bukadar kilo aldı 13.300 oldu  yiyor ama çok hareketli bizde 5 6 ay 12 kiloda sabit kalmıştık
(2,458 puan) tarafından
Evet canım bi de 1 yaşında iştahsızlıktan 3 kilo verdi kızım 9 kiloya düşmüştü. O yüzden buna şükrediyorum
0 oy
(260 puan) tarafından
Çok iyi 32 aylık kızım 11 kilo boyuda çok iyi benimkinden uzun keşke benimkide öyle olsa ama benimki yemiyor bile keşke seninki gibi yese 
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Çocuğunuzun kilosu ve boy ortalaması  ayının uzerinde zaten.
0 oy
tarafından
5 yasnda 15 kilo kizm 
(300 puan) tarafından
yemesi nasıl ki
tarafından
Yemiyoki zorla yiyo

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 24 göst.
10 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 87 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Duyguu (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Duyguu (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 88 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde boncuğum♥️‍‍♥️ (1,134 puan) tarafından soruldu

405,923 soru

12,166,840 cevap

36,626 kullanıcı