0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kızlar birikim nasıl yapıyorsunuz az veya çok farketmez 

Mesela eşim bana mutfak masrafı veriyor ben artırıp birikim yaparım artınca füzuli harcama yapmam o birikimi ayrı yaparım üç beş  kuruş demem eşim de evde ayrı gayrı olmaz hayatım birlikte birikim yapalım bişey ihtiyaç olursa bana söyle birlikte Hall ederiz diyor mantıklı geldi bana yani diyor mutfak harçlığı  falan farketmez birikim örnek tek yerde biriksin senin benim yok diyor Allah'ı var ki gerçekten de öyle dört dörtlük durumumuz yok 3850 TL maaş alıyor çok şükür hem geçim hem birikim yapmağa çalışıyoruz evimizde kira adam haklı sanırım ama bende kendim birikim yapınca ihtiyacımız olunca yine eve harcıyorum öyle ayrı gayrı Yok  eşim ben bir tl varsa ortadadır ve markete gidince kuruşu kuruşuna hesap kitabımızı yapıyoruz sırf birikim olsun çocuklar var onların geleceği biz velilerinin elinde Rabbim herkese bol bereketli keseler nasip etsin

8 Cevaplar

0 oy
(5,451 puan) tarafından

Daha postunu okumadım şimdi okuyacam ama birşey demek istiyorum sen geldin geleli hayat durdu

Sayın........

Covit19 :ermm:

tarafından
evet canım :) malesef
-Reklam-
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Ooo covid 19 bacim seni pek bu aralar burda goremiyom:D 

tarafından
evet derya hanım çok takılmıyorum buraya zaman yok
(44,928 puan) tarafından
Oooo çok resmiyiz:D
tarafından
aynen :)
0 oy
tarafından

Kovid 19:woot: 

Ne güzel bizde birikim yapmaya çalışırız arada ☺️ aminn insallah

tarafından
Allah bereket versin inşallah
0 oy
(1,007 puan) tarafından

Eşim maaşını alınca hepsini bana veriyor odemeleri mutfak masraflarını falan birlikte yapıyoruz yeni evliyiz  ve ev aldık malesef kumbaraya bozukları atmak dışında birikim yapamıyoruz 

Aylik çeyrek alıyoruz onu da ev kredisi için kullanıcaz ödemeyi yillik yapacaz cunki :D

tarafından
bizde öyle yapıyoruz eşimin kartı bende birikim maaş gibi :)
0 oy
tarafından
Oldugu kadar yapariz ama istedigim gibi olmuyo bi turlu cok sukur yinede
tarafından
tabi canım herşey çok pahalı bizde öyle üç beş işte Allah bereket versin yinede
0 oy
(76 puan) tarafından
Benim her zaman kıyıda köşede param durur eve alırım ihtiyaçlarımı alrırm ama her zaman bir kenara para bırakmak şart çok lazım oluyor
tarafından
olmazsa olmaz para bu devirde
(76 puan) tarafından
Aynen öyle canm vala
0 oy
tarafından
İkimizinde özel emeklilik hesapları var benim emekliliğimde oğlumun varisimdi şimdi gene hamileyim onu limit yükseltip ikisine yapmayı düşünüyorum borç öder gibi olduğu için birikiyor diğer türlü bizde harcanıyor 
0 oy
tarafından

Covid bacım lütfen bizim ülkeyi terk et :D

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 295 göst.
15 Kasım 2024 Aile kategorisinde Zeynepjdjdjd (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 190 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 175 göst.
0 oy
8 cevap 160 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,730 puan) tarafından soruldu

404,353 soru

12,113,839 cevap

36,450 kullanıcı

...