0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

konuşarak demeyin çünkü çok denedim çare olmadı hani bir dua bir şey yokmu şifa bulsun gece arada sırada kabus görüyor karanlıktan dehşet verici gibi korkar yani dün lavaboya girdim gece kardeşiyle tek içerdeler oturma odasında 7 yaşında bebeği de almış lavabo önünde beni bekliyor 50 kere anne hadi anne korkuyoruz çık diyor ayrı da yatmıyor korkuyor korkutmuş olabilirler mi ki geçen gün diyor rüyamda oyuncak ayıcık canlanmış o gün bu gün o ayıcıkla tek kalmıyor o odada ayıcık varsa diğer odaya götürüp atıyor o ayıcıgı :ermm:

11 Cevaplar

+1 oy
(1,550 puan) tarafından
Tv de veya internette gördüğü şeylerden korkmuş olabilir. Benimki de uyku sorunu yaşadı geçtiğimiz aylarda. Sabaha kadar otursa da uyumuyordu ışıksız zaten kalamıyordu. Geçtiğimiz sene çok değişiklik oldu hayatımızda. İyi şeylerdi ama acaba bunlar onu üzdü mü ondan mı etkilendi diye endişe ettik psikiyatriste gittik. Beyimiz internette gördüğü şey yüzünden bu hale gelmiş. Ekran süresini günde 1 saat olarak sınırladık. Çocuk filtrelerimiz vardı ona rağmen çıkan içerikler yüzünden onun kontrolünü sıklaştırdık. O bir saati nasıl kullandığını iyi biliyoruz aksi bir durum olursa bu senin için uygun değil deyip tekrar benzer şeyler oynamamasını veya izlememesini rica ediyoruz. İzlersen sen zorlanıyorsun diyoruz. O da dikkat ediyor artık. TV kontrolsüz izlemiyor. İzlenecek filmleri araştırıp biz seçiyoruz birlikte izliyoruz. Bi de bunu düşün derim 
(1,550 puan) tarafından
Ha bu arada gördüğü şey de teletabilerin bir bölümü. Yani bebek içeriği olan bir şey ama onu kötü etkilemiş işte... Bizim sandığımızdan çok farklı görüyorlar her şeyi. Bizim doktor aldı ağzından
tarafından
TV izliyor telefon haftada bir anca veriyorum telefon internet pek yok kasak yani
(1,550 puan) tarafından
Tv.de de çok fazla şey oluyor neyin etkilediğini bilemiyoruz çoğu zaman. Ben de küçükken bazı çizgifilmlerden korkardım. Ama istersen bunların yanında Bi de boy hamaylisi taşısın. Baskı işi bile olsa çok fayda ediyor. Bazı yerlerde cevşenle birlikte satılıyor
-Reklam-
0 oy
(352 puan) tarafından
Bi hocaya götür muska yapsın 
tarafından
cami hocası olur mu
(352 puan) tarafından
Bilmiyorum kuzum onlar yapmaz bence ama benim kardeşlerim böyle çok korkaklar inan bende hamile olunca sürekli kabus görüyor ve korkuyorum bi hoca muska yapsa rahat olur bebeğin hurafe falan deme hocanın yaptığı şeylerde kurandan yazıyor çok güzel araştır annene bi kaynana sor yapan vardır illa
tarafından
yok hurafe demem elbet Allah rızası için yapanlar vardır iyiye tabi
0 oy
(471 puan) tarafından
Piskolojik Cnm tv açık tut sabaha kadar oyle.uyusn 
tarafından
yok mümkün değil işe yaramıyor ışık bile açık kalınca korkuyor tek kalmaktan
(471 puan) tarafından
Yanında yatır canım benim oglan 8 yasinda yanliz yatırmam yanimda uyur yada anannesiyle
tarafından
yanımızda yatıyor ama  ne zaman ayrı yatacak diye bekliyorum artık mahrem yatak odası olduğu için
(471 puan) tarafından
Olsun ufak daha yatır cnm
0 oy
(7,130 puan) tarafından
Cok zor bi durum iglun icin bende cok korkaktim hâlada oyleyim cok iyi anladim oglunu ben korku muskasi yazdirdim 
tarafından
işe yarıyor mu korku muskası
(7,130 puan) tarafından
valla bende cok ise yaradi canim eskisi gbi degilim suan eskiden tuvalete bile gidemezdim gece evde tek kalamazdim simdi iyiyim
tarafından
ay ne güzel bir araştırma yapıp bizde yapalım çok sağol
0 oy
(157 puan) tarafından
Neba amme süresi var onu aç dinlet korkunç biseymi izledi acaba baya etkilenmiş ayiciktan
(157 puan) tarafından
Ayiciktan çok etkilenmiş niyeki Cevşen fln tak bu kadar etkilenecek ne olmuş anlatmıyormu
tarafından
bilmiyorum ki diyor ayıcık canlandı yok bana korkunç bakıyor dedi geçen gün
(157 puan) tarafından
O ayicikla ilgili bişey olmuş yoksa bu kadar etkilenmez
tarafından
aynen ola bilir olmadı evde değil gelince detaylı güzelce sorayım
(157 puan) tarafından
Kardeşiyle bişey izlemiş olabilir mi acaba dediğim gibi o ayicikla ilgili bişey olmuş yoksa ayiciktan niye korksun
0 oy
(157 puan) tarafından
Birde inşirah süresi var
tarafından
tamam çok sağolun
0 oy
tarafından
Telefon tablet kullaniyor mu
tarafından
yok arada telefon kulanıyor haftada bir izin verirsem
tarafından
Başında duruyor musun çünkü ozellikle cocuklarla ilgili oyun veya video aralarinda boyle korkutucu manyakca seyler cikiyor onlardan birine denk gelmis olabilir
tarafından
yok başında durmuyorum yalan yok bak o da ola bilir benimde aklıma geldi acaba mı dedim kesin öyle bişey olmuştur ya :(
tarafından
Çok manyakça şeyler var takip ettiğim bir doktor var o paylaşmıştı örnek bir tane cocuklarinizi yalniz birakmayin demişti. Sen onu disari cikar biraz unuttur onu
tarafından
evet şuan babası dışarı çıkarmış sağol canım
0 oy
(3,212 puan) tarafından
İzlediklerine çok dikkat et canım bize basit gelen birşey onu korkutuyor olabilir. Oyunla anlamaya çalış neden korktuğunu. Kızarken siz korkutuyor musunuz o gelecek bu gelecek falan gibi? Muhakkak üzerine düş küçük değil çünkü. Bir pedagogla görüş bence ilerideki hayatına yansımasın. O seni yönlendirir ne yapman gerektiği konusunda. 
tarafından
asla o gelecek bu gelecek demem evet yeri geliyor her anne gibi kızarım ama korkutucu şeyler söylemem korkar biliyorum soracağım güzelce inşallah çözüm bulacağım
(3,212 puan) tarafından
İnşallah kısa zamanda çözülür canım.
0 oy
(914 puan) tarafından
Duanızı eksik etmeyin ama derhal çocuk psikologuna götürün . İzlediği seykerden etkilenmiş büyük ihtimal birbsure TV izletmeyin
tarafından
randevu almıştım ama pandemiden dolayı iptal olmuştu bekliyorum bende
0 oy
tarafından
Yavrum kıyamam çok televizyon izliyorsa biraz azaltın her kanalı veya her çizgi filmi izlemesin mümkünse sizde yanında bulunun izlerken yanında izlediğiniz bir filmi veya komşunun olayını yorumlamamaya çalışın felak nas ayetel kürsi bunları bol bol okuyun veya açın youtubeden sürekli dinleyin zamanla geçer inşallah 
tarafından
TV izliyor evet aynen biraz dua dinleyelim dicem akşam bakalım ne dicek
tarafından
3 öğrencimde yaşadık bu durumu biri çok fazla yabancı çizgi film kanalı izliyordu bırakınca korkması geçti diğer öğrencide aynı şekilde aynı kanalın çizgi filmlerinden korktuğu için aynı şekildeydi 3. en son artık çocuk psikoloğına gitmişti oda yerli bir çizgi film kanalından bir çizgi filmden etkilendiği için tek odadan odaya geçemiyordu tek kalamıyordum hiç uyurken bile yanında birisini istiyordu o çizgi film sonra tamamen kaldırıldı kaygıya sebep oluyormuş bakıcısıda yanında sabah dizileri izliyormuş anne evde yokken hepsinden çok etkilemiş en son çok iyiydi durumu
tarafından
doğrudur artık çok dikat etmemiz gerekiyor daha fazla hemde
0 oy
(924 puan) tarafından
Ayıyı onun gözünün önünde çöpe at canim bide uyuyana kadar kapılari açık kalsın benimkiler de korkardı kapıları uyuyana kadar açık uyuduklarimda kapatıyorum ama ayicigin evde bile durması onu korkutabilir etkilenmiş demekki benim oğlumda rüyasında böcek görmüş kıl topagi görünce böcek diye ağlıyor hala öyle 
tarafından
ay yalan yok atmadım ayıcıgı güzel bir panda kocaman çok da tatlı geçen kuzenine al götür senin olsun dedi bırakmadım çünkü kardeşi var oynar diye olmadı gözünün önünde çöpe atmış gibi yapar sonra alıp saklarım yatağın altına
(924 puan) tarafından
Aynen ama daha sonra görmesin sana karşı güveni sarsılır birkeresinde sarı bir bebek vardı anneme başkası vermiş torununa Verde oynasın diye bebek gece kapalı moddayken bile konuşuyor neler yaptım ertesi gün yine aynı bende çocuğunda aldım yanıma çöp poşetini açtım kendine attırdım değişik bı bebekti bozulmuş dedim baban daha iyisini alır dedim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 55 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,692 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 515 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mucizemsinnnn (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
23 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
21 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,888 soru

12,164,894 cevap

36,621 kullanıcı

...