0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ankarada öğrenciydim. 3 arkadaş bahçeli de yürüyorduk. Hava soğuktu kıştı. Bahçeli kafelerin falan olduğu bir yer zengin semti ve baska birsey yok yani işi olmayan gelmez. O an bunu düşünememiştik. Bir tane teyze o soğukta üstünde hırka ayağında terlik köşeye geçmiş urun urun ağlıyor. Çok çaresiz bakıyor. Gittik yanına teyze ne oldu sana. Oğlum hapiste kızım istanbulda hastanede yatıyor aradılar doktorlar gel diye. Komşularıma dedim beni otogara bırakın diye beni buraya bıraktılar dedi. Ama nasıl yani görseniz teyzeyi sizde ağlarsınız. Biz öğrenci halimizle elimizde ne varsa verdik. Sonrra teyze yavaşça gittti. Bir arkadaşıma abisi saat almış diyorki onu satalım hemenn teyzeye verelim. Saçmalama dedim abin almış olur mu hiç. Neyse aradan bir yada iki yyıl geçti ben o teyzeyi aynı yerde aynı senaryo ile bir daha gördüm. Bizim  ciğerimizi parçalayan o teyze meğer bi şarlatanmış. Bizim üç kuruş paramızı alırkende hiç vicdanı sızlamamış. Şimdi böyle bir durumla karşılaştığımda direkt polisi arayalım once onlardan yardım isteyelim diyorum. Zaten yalancılar kendini hemen belli ediyor o zaman. Şimdi çok şükür maaşım var yardım etme imkanım var. Elimden gelenin fazlasıyla yardim ediyorum gerçektten ihtiyacı olan yakınlarıma. Zaten herkesin ailesinde muhakak oluyor gerçekten durumu kötüler. Yada arkadaşlarımın aracı olduğu kişilere ediyorum.

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bende asla dilenen insanlara para falan vermiyorum gerçekten ihtiyacı olduğunu bildiğim kişilere veriyorum bizim burda aynı öyle bir kadın var ilk gördüğümüz de eşim para vermişti çok üzülmüştük haline sonra baktık kadın hergün hergün aynı şeyi yapıyor zaten tanımadığım birine para vermiyordum o kadından sonra yaptığımın doğru olduğunu anladım 
tarafından
Ya birde kendimizde yokken verdik o zaman bide agladik pis kadin
tarafından
Böyle insanlar kul hakkı yiyor rabbim sorar öbür dünya da ben tanıdığım bildiğim kişilere veriyorum vallahi çok nadir tanımadığım birine verdiğim para
tarafından
Sorar gercekten Allah korkulari yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ankara'da hangi üniversite cnm? anıları tazeyelim az.Ben de orada okudum.
tarafından
Hacettepe edebiyat öğretmenliği
tarafından
Senin bölümün neydi
tarafından
Gazi snf
tarafından
Öğretmeniz desene.
tarafından
Evet :)
0 oy
tarafından
Öyle bi teyze de kayseride vardı sen yine bir kaç sene sonra denk gelmişsin ben aynı gün bir merdiven de kocam asker diye dilenirken gördüm başka bir yerde de kocam engelli diye ağlarken gördüm ") bu onların mesleği amcanın biri yakalanmıştı yine kayseride adamın bilmem kactane evi bankada paraları arabaları çıktı ben bunu hobi olarak yapıyorum diyo özel şoförü ile geliyor dilenip gidiyor adam 
tarafından
Bu hastalik ya resmen. Insanlari iyilikten soğutuyolar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 182 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 294 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde 1995m (82 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 761 göst.

405,839 soru