Canım derdinin dermanı bendeee. Öncelikle benim yorumumu en iyi cevap seç
Ben 38 gün oldu doğum yapalı. Aynı dert hala bende de var. Fakat 1-2 gün önce geçti. Bende aynıydim senin gibi. Hele banyoya girerken su bile degse aklımı oynatiyordum. Kimi vazelin sur dedi kimi tahinin üzerindeki yağı Sur dedi. Geçmedi. Sağlık ocağı fito diye krem yazdı. Onu kullandım geçmedi. Ama gör resMen beynime vuruyordu. Kii benim sorduğum sorularda vardı.
Her neyse LANSOLİN diye krem aldım eczaneden. Birazcık pahalı. 10 ml ye 80 lirà para verdim.
Öncelikle göğsümü ıslak mendil ile iyice temizledim. BanYoda iken yikayamiyordum pek çünkü çok arıyordu. Her neyse o kremden bezelye büyüklüğünde al. İki göğsüné sür. Ve üzerine temiz poşet koy. Peçete falan koyma. Peçete ilacı çeker. O yüzden poşet koy ki terlesin kurumasin. Nemli olarak ilaç etki etsin.
Ben onu 1-2 gün yaptım. Bugün bebeğimi çok şükür rahatlıkla emzirdim. Düşün 38 gün boyunca resmen işkence çekmiş gibi oluyordum.
Yardımcı olduysam bİr duani alırım cnm.. ♡♡♡♡♡♡ dediklerimi yap. Geçti ise buraya yorum yazar misin yine kuzum?