0 oy
1,134 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (206 puan) tarafından

Kızlar tofisadan alışveriş yapan var mi. Bu 10 liraya düşmüş. Bu arada kargo ücretleri çok artmış 14 lira olmuş uzun zamandır bişey almamıştım çok şaşırdım 

image

18 Cevaplar

0 oy
(1,772 puan) tarafından

Artık yıldı millet burdan alışveriş yapmayın demeye o yüzden soruya bakan geçmiş :D

(206 puan) tarafından
Aaa neden ki
(1,772 puan) tarafından
Ben hiç alışveriş yapmadım canım yapacaktım baktım burda herkesin ağzı yanmış bu siteden ya küçük geliyormuş ya toz bezi gibi ürün yolluyorlarmis
-Reklam-
0 oy
(579 puan) tarafından
Ben aldım yeni geldi kargo bu ürün aşırı ince ama haberin olsun ama 10 tl sonuçta ben beğendim bide 25 TL'ye 2lğ spor takım aldım benc2 ürünleri güzel
0 oy
(2,262 puan) tarafından

Bunla ilgili bir sürü post açıldı eski postlara da bakabilirsin. 

Tofisa postundan gına geldi :D

0 oy
tarafından
Ayy burda çok şikayet eden var bu kadar ucuz bişeyin kaliteli güzel mal olacagini zaten düşünmüyorum, integram sayfası çok kötü yorum aldiği için yorumları bile kapatmişlar sen düşün 
(579 puan) tarafından
AA neden ben aldım daha yeni geldi kargo giymedim ama güzel görünüyor
tarafından
Dene bak istersen
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Hiç alma canım bence ben aldım 29 yazan ürünü 59geldi birde 5hafta kargo bekledim
0 oy
tarafından

Çok kötü:ninja: o site

0 oy
tarafından
Ben 2 tane takım aldım bayıldım aynısından 2 tane daha sipariş verdim hediye etmek için 
0 oy
(1,284 puan) tarafından
S9fra bezi gelir alma sakın. Ben sözde trençkot aldım toz bezinden daha ince iç gösteriyor 5 kurus etmez. 
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Güvenilir olmadığını söylüyorlar 
0 oy
tarafından
Ucuz şeyler kalitesiz olur göründüğü gibi olmaz kumaşı kotu olur bi giyersin yırtılır ya yıkadın zaman çöp olur 
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Cok kalitesiz canm ben 1 urun aldm hic begenmedm
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Outlet yazıyor defolu ürün değil mi bunlar. Ben o yüzden ucuz olduğunun kanaatindeyim
0 oy
(14,080 puan) tarafından
10 tlik mal güzel olmaz kesin güzel değil-dir 
0 oy
tarafından
Ben aldım aldıklarım güzel geldi cnn 
0 oy
(79 puan) tarafından
Gorumcem bunun farkli rengini bana aldi cok kotu alma
0 oy
(460 puan) tarafından
Aynısının farklı tonunu aldım güzel geldi o kadar ucuz o kadar gelir yani ince ama sert bi kumaş bu bide ben 1 tl lik ürünler aldım bence gayet ideal 3 yıldır indirimleri burdan alirim
0 oy
(476 puan) tarafından
Ben yaptım çok kaliteli ve hrika ürünler uygun fiytlar
0 oy
tarafından
10 tllik şeyden güzel kaliteli bir şey bekleme 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 526 göst.
0 oy
10 cevap 329 göst.
1 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Irem Ceren (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
13 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Damla berna (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 157 göst.
3 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde baharercan59 (19 puan) tarafından soruldu

405,874 soru

12,164,366 cevap

36,617 kullanıcı

...