+1 oy
984 göst.
Diğer kategorisinde (1,300 puan) tarafından

Yavrumu 31 haftalık iken kaybettim ona hamile iken yakın bi arkadaşım vardı oda hamileydi beraber hayal kurardık onun kızının doğum gününde benim.kizim 9 aylik olacskti beraber hazırlık yapacaktık ve etrafıda 5 kişi daha hamileydi. O arkadaşımla kızımı kaybettim sonra ilişkimi kestim bu konu ile ilgili söylediği bi söz zoruma gitmişti öyle canım yanmıştı ki tamamen sildim. Simdi onun kızının doğum günü ve o zaman hamilw olan herkesi şuan eşleri ve çocuklarıyla davet etmiş allah hepsinin evladını bagislasin. Diğer kızlar fotoğraf paylaşmışlar görünce öyle üzüldüm öyle içim  yandı ki anlatamam yavrum yaşasaydı oda bu kadar olacaktı hepsiyle birlikte oyun oynayacaktı kucağımda olacaktı :(( sonra eşimde gördu fotoları bisey demedi tabi ama yüzü düştü hadi uyuyalım dedi kapattı telfonu ben uyuamıyorum ciğerim yanıyor geçen sene 5 mayısta aldılar onu benden :( şuan 14 haftalık hamileyim ama sevinemiyorum hayal kuramıyorum hep korku hep endişe:(( Allah'ım sen kimseyi evladıyla sınama hicbir anne babanın yüreğini yakma :(( çok zor çok. Anneme anlatamıyorum eşime bisey diyemiyorum üzülmesinler diye ama sessiz ağlamak beni mahvediyor. :(

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim meleğim de yaşasaydı 8 aylık olacaktı Allah sabır versin size ben de 39 haftalıkken kaybettim hala acısı taptaze ya aklımda olmadığı tek bir saniye bilee yok Allah düşmanıma bile yaşatmasın
(1,300 puan) tarafından
Seni ve acını çok iyi anlıyorum canım. Evlât bambaskaymis acıların en büyüğü imiş. Rabbim ikimize de tez vakitte anne olmayı nasip etsin
tarafından
Amin Allah razı olsun ya Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(1,300 puan) tarafından
Amin canım sagol. Inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Rabbim sabır versin canım çok zor bir durum bende iki bebeğimi kaybettim birine 2 aylik hamileydim o bile çok zor geçti ki seninki daha zordur seni çok iyi anlıyorum çünkü bende eltimle beraber hamileydim aramızda 1 ay vardı o kucağına aldı ben kaybettim hamileligini bile gözüme soka soka yaşadı daha bebeğimi kaybedeli az bir zaman olmuştu doğum gününde sana bebek alcam bile dedi :( nasip böyleymiş kuzum gelen Allahtan geliyor sabırdan başka bir çaremiz yok Rabbim bu defa sağ salim kavuştursun inşallah bebeğini sana 
(1,300 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun. Allah öyle insanları bizden uzak tutsun inşallah. Insan acısına mi yansın böyle hadsizlere mi.
(2,040 puan) tarafından
Öyle canım her daim duamdir Allah herkesin kalbine göre versin diye öyle de oluyor er yada geç
(1,300 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(426 puan) tarafından
Rabbim bu yavruna hayırlı, sağlıklı ömürler versin inşallah. Vefat eden yavrun içinde çok üzüldüm. Acını deşmek istemem ama neden vefat etti kalbi mi durdu canım. Bende çok vesveseleniyorumda. 
(1,300 puan) tarafından
Amin canım Inşallah. Allah razı olsun. Bebegim gayet sağlıklıydi aniden hareketleri kesildi hastaneye gittik kalbi durmuş dediler doğal ölüm dediler doğduktan sonra anladık ki meğersem yavrumun kordonu düğümlenmiş oksijensiz kalmış. Usg de farkedilmemisti malesef :((
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Bende 32 haftalik dogurdum nihanimi 3 gun yasadi. Simdi yasasaydi 3 yasina girecekti 1 ay sonra. Ama Rabbim bizd3n cok sevdi onlari erkenden cennetine aldi. Cok zor Rabbim düşmanıma vermesin. Ama karnindaki yavrunu kucagina aldiginda acin hafiflicek yeri dolacak emin ol. Asla unutulmaz ama acisi ilk zaman gibi kalmicak. Benim 2.kizim 21 aylik ablasina alinan herseyi o giydi. Onun nasibiymis. Rabbim belki cennetti evlatlarimiz sayesinde bizi cennetine alacak. Aslında cok sansliyiz bu konuda. Sende bunlari dusunup dusunup uzme kendini. Karnındaki yavrunuda uzme. Guclu olki herseyin üstesinden gelesin. Çevremdekilere de takilma. Kimse senin acini bilmez herkes kendi hayatına bakar. Sen ailene saril sadece.
(1,300 puan) tarafından
Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten çok zor. Bende kızıma aldığım.heeseyi sakladım kıyamadım kimseye vermeye iknci bebeğine giydirecem dedim inşallah nasip olacak. Karnımdaki meleğim benim mucizem. Inşallah kızıma da bu dünyada doyamadım ama ahirette doyarım inşallah. Rabbim sabrımızı artırsın camim. Evlatlarını sana bagislasin
0 oy
(670 puan) tarafından

Allahim onu Sana bagislasin, yavrun yüzünü güldùrsün, kucagini isitsin, elinden tutsun, Anne desin, beraber çok mutlu olun insallah. 

(1,300 puan) tarafından
Inşallah canım inşallah. Sağol. ALLAH razı olsun.
0 oy
(100 puan) tarafından
Bunu okurken istemsizce ağlıyorum 5 ay oldu kızımı benden alalı o kadar canım yanıyoki anlatamam
(1,300 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Rabbim acimizi hafifletsin turegimize inşirah ferahlığı versin inşallah.
(100 puan) tarafından
Amin canım inşallah insanı en yakınındakiler anlamayıpta hiç tanımadığı birinin anlaması ne garip yaşamayan bilmez dedikleri bu olsa gerek
(1,300 puan) tarafından
Tabiki yaşamayan bilemez o aciyi hissetmeyen ne anlasın ki :(
(100 puan) tarafından
Aynen rabbim içimizi ferahlatsın inşallah:((
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Canim Allah bu bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah uzulme karnindaki bebegin de etkilenir sukret Allah sana yine Anne olmayi nasip etmis yengem var bebekleri olmuyor bu duyguyu tatmadi Allah ona da Anneligi nasip etsin insallah sana da saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin
(1,300 puan) tarafından
Cok şükür bugünüme. Rabbim banada isteyen herkese de hayirla sagkikla anne olmayı nasip etsin inşallah kimsenin kucağını bos bırakmasın.

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,035 göst.
20 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde ❤Minik anne❤ (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
0 oy
10 cevap 273 göst.
0 oy
4 cevap 168 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,556 puan) tarafından soruldu

413,577 soru