0 oy
899 göst.
Diğer kategorisinde (5,490 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben Nerminin enfes mutfağından engel yedim. Öyle tatlı bi kadından nasıl engel yedim oda benim becerim olsun. Sizin var mı böyle engel yediğiniz birileri 

Sebebi daha önce birkaç mesajıma cevap vermişti zaten, Farmasi işine girmişti 2 sene önce, ben de kadına, her şeyiniz dört dörtlük, hak ediyorsunuz da zaten evinizi bile yeni yaptırdınız Farmasiye neden girdiniz, onları da gerçekten ihtiyacı olanlar yapsaydı dedim. Ben tırnaklarımla kazıdım bu kadar emeği tabiki hak ediyorum v.s dedi, ne kadar sinirlendiyse engelledi beni. Pişmanım keşke engelimi kaldırsa. Burdan sesleniyorum Nermin gül abla özür dilerim engelimi kaldır lütfen

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Danla Bilic ten yedim hep kilosuyla ilgili kötü yorumlar vardı ben de ne kadar abartildi bunun kilosu sokakta dana gibi zaten kızlar herkes kilolu bir tek bu değil kilolu olan demiştim engelledi beni aslind kötü bı şey de dememistim :)
(5,490 puan) tarafından
Aslında onu savunmuşsun ama işte ego meselesi
tarafından
Aynen yalakalık yapmaya çalıştığımi zannetti belki de :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
İşim yoktur fenomanleri takip edeyim
(5,490 puan) tarafından
Kız yemek sayfası dediğim
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Hiç biriyle isim yok tanidiklarimi bile kolay kolay takip etmiyorum
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Hahahhahahaha ınstgram kullanmayarak ben engelledim bütün fenomenleri ☺☺
0 oy
(5,592 puan) tarafından
İşim yok bide onları takip edeyim zaten sosyal medyada da kullanmıyorum bana boş geliyor 
0 oy
tarafından
hiç kimseyi takip etmiyorum ama yazsaydım engel yiyeceğim kişiler olurdu.. bence doğru olanı söylemişsin 
0 oy
(51,021 puan) tarafından
☺️ kirilmis kadın hem sen niye karisiyon birsk yapsin
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Nermin gül abla duy sesini... 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Ben olsam bende seni engellerdim ne yani durumu iyi diye neden yapmasın o yapıyo diye diğerleri farmasiden mahrum mu kalıyo 90 lık ninem bile yakında farmasi satacak
0 oy
(28,830 puan) tarafından

Kendini beğenmiş biri engel atacak bide özür dileyecem pabucum hıh :D gereksiz.seyler be 

0 oy
(1,633 puan) tarafından
Hiç takip etmem onları cnm
0 oy
(138 puan) tarafından
Bergüzar Korel :)))
(5,490 puan) tarafından
Neden kız
0 oy
(12,773 puan) tarafından
Hahshshhs :)  harbiden sessiz sakin kadın ya nasıl zoruna gitmişse. Aman kız boşver bak hatıran olmuş 
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Sosyal medyam yokki canim 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Hiç kimseyi takip etmiyom
0 oy
tarafından

Kız o kim oluyor ben ona engel atarım :D

0 oy
(3 puan) tarafından
Ozrunu iletelim kaldirsin engeli 
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Fezi Altun dan yedim :D Türkiye'de şehitler vardı bu da yurtdışında partiliyodu storysine cevap verdim baktım engel yemişim :D

İlgili sorular

+3 oy
17 cevap 794 göst.
1 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yaprak.k (13,409 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 375 göst.
0 oy
4 cevap 148 göst.
11 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
10 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde sazh (5,117 puan) tarafından soruldu

406,028 soru

12,171,448 cevap

36,638 kullanıcı

...