0 oy
884 göst.
Diğer kategorisinde (202 puan) tarafından

Kızlar eltim dün farkında değilken kızı porçözü pantolonuna dökmüş fark etmeden kurumus neyse 2 saat sonra yatağa koyup pijamasini giydirmis bakmış ki bacağı bu halde başına gelen var mı ne yapması gerekir doktora gitti merhem filan vermiş iz kalır mı 

image

43 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sarı kantaron yağı yanıklar için birebir 

Silverdin krem kullansın düzenli doktorun verdiği kremleri kullansın 
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından

Uffff içim parçalandı canım yaa nasıl dayanıyor o yavrum benimm nasıl yaktı annesi çok çok geçmiş olsun :(

0 oy
(1,073 puan) tarafından
Oyy kıyamam ya geçmiş olsun canım 
0 oy
tarafından
Ya cocuk olan evde porcöz tuzruhu domestos kullanilmasa.surekli kremlesin canm hametan iyi geliyo
0 oy
(516 puan) tarafından
Ah kiyamam yaa yavrum benim ,Allah şifa versin, doktor merhem vermis zaten, bide kimyasal yanik yani ne iyi gelir bilemem ,nasil aglamamis,cani yanmamis mi acaba, az buz bi yanik değil 
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Kantoron yağı sürsün kesinlikle düzenli bri şekilde iz kalmaz inşallah 
0 oy
(834 puan) tarafından
Ilk başta geçmiş  olsun Rabbim sifasini versin ama .22 aylık bebegin elinde por cozun ne isi var onu içilebilir dide .iz kalmaz sanmıyorum daha cok kucuk .yogurt sürsun eltin
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım çok kötü olmuş inşallah iz kalmaz nasıl aciyodur yavrum kiyamam 
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ya bence iyi bir cildiyeci bulsun bitkisel kremler hazırlıyorlar öyle bir şey yaptırabilir 
0 oy
tarafından
Gözlerim doldu kurban olurum yA geçmiş olsunn çok rabbim beterinden korusun çok kötü oldum
0 oy
(12,523 puan) tarafından

Offff mahvoldum ya neyi bekliyor götürsün hemen :'(:'(:'(

(202 puan) tarafından
Götürdü cnm belirttim postta
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Offff kuzum ya çok kötü olmuş hiç ağlamamış mi ya hameten krem iyi 
0 oy
(1,519 puan) tarafından
İcim gittii yavrum kiyamam , bebek kac aylik cildine uygun olurmu  bilmiyorum ama aloe vera yaniklara iyi geliyordu , off cok gecmis olsun gordugu gorecegi bu olsun 
0 oy
tarafından
Ayyyy yavrum benim ya bisey giyfirmesin altina tentiriyot yapsin kremleri kullansin
0 oy
(919 puan) tarafından
Ayyy yavrum ya kıyamam tez zamnda iyileşir inslah
0 oy
(2,530 puan) tarafından
ay hiç ağlamamış mi ya benim elime damlada oyuluyor resmen iyi dayanmış yazık 
0 oy
(9,538 puan) tarafından
Geçmiş olsun ayy...komşumun 2 yaşında kızı oldu az bisey değmişti hastane de falan yatmıştı 
0 oy
(11,507 puan) tarafından
Hemen hsatneye götürsün o yavrucakta dememiş mi acıyo. 
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Ahh yavrum cok gecmis olsunnn
0 oy
tarafından
Kıyamam ya kuzum benim ne hale gelmiş iz kalır ama büyüdükçe azalır bence 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 13 göst.
0 oy
4 cevap 86 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (538 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.
0 oy
3 cevap 219 göst.

404,539 soru

12,118,646 cevap

36,468 kullanıcı

...