Ne kadar canm yanarsa yansın çok çabuk unuturum kin tutmam hiç kaynanam çok canımı yaktı çok huzurumu bozdu çok eşimi doldurdu üstüne saldi yalanlar söyledi düşük yaptım 7 gün sonra esin kafam dağılsın diye dışarı çıkardı ağlıyorum ama evde değişiklik olsun du sadece qmacimiz aradı parka gittigiizi duyunca o çocuğun siz b okunu yediniz dedi sonrasına inkar etti demedim die kısaca yalana sığınır hemen çok söyler ikili oynar bana esimin yanında başka o yokken başka konuşur aldığım dona kadar pahalı aldın der. Artık cana geldim nefret ediyorum bu huyundan hemen unutup eskisi gibi olmaktan içlerine düşmekten mesafe koyamıyorum ya araya bir türlü biraz gen olmak istiyorum haddini bilsin diye hersek kafama takar sıkıntı ederi ama o yine yapacağı yapar çekilir bi köşeye olan bana olur sadece bana akil verin nolur o kadının karşısında iki lafı bir arada veremem ağzım dilim bağlanır hakli da olsam kendimi savunamam ve bir huyu var sürekli Allahumme vedud elini bagla dilini tut der konuşacağı kişinin yüzüne üfler mis bunu da duydum