0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (7,129 puan) tarafından
Kizlar yaa oglum cok meme duskunu uyurken memeyle uyur uyanir memeyle yani 10 dakika gecmez memem memem diye gelirr biseyde yemiyor memeye guvenip suan  20 aylik 10 kilo civari dun sinirlendim salca surdum ucuna uf olmus dedim ıslak mendili almis geliyo birde cikariyo silim diye silmedim kendi geldi sildi memem memem diyee napcam bilmiyorum kollarim kopuyor

7 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Çok yanlış yaptığın azaltarak konuşarak kesmen lazım bu şekilde travma yaratırsın çocukta. Bak adem güneşin bi yazısını koycam resimlere gir ınstagramdan da oku yorumları vs. 

image

(7,129 puan) tarafından
Tamm canim cok saol napim amaa kollarim kopuyorr yani surekli koltuga yapisip kaliyorum gun icinde
tarafından
Kuzum haklısın bıraktırmak istiyosan azalt bak birden kesme korkutarak kesme. Al göğsündr yatsın sna doysun. Emmeyince senden uzaklaşcağını sanıyo olablir. Benmde henüz 10 aylık ama 9 kilo emzirirken sırtım ağrıyo gece gündüz aynı şekilde ama sabrediyorum dün kanattı ısırıp gıkım çıkmadı canımdan caan gtti ama. Anneyşz bz bşraz güçlü durmamız lazım bnce sende yapabilirsin bunu
(7,129 puan) tarafından
Insallahh canim valla benimkide cok issirdi kanatti hic sesim cikmadi disimi ska ska emzirdim bunude basarieim insallah
tarafından
İnşallah kuzum
-Reklam-
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Ogün atlayarak kesmelisin yani gündüz hiç bı şekilde verme eline oyalayıcı şeyler ver dışarı çıkart hafta içi vs sinra sonra akşam ve gece de öyle keserek 2 niz içinde çok yıpratıcı olmaz birden kesmen 2 nize de çok zor 

Ben bu şekilde 2 3 ay yavaş yavaş kestim ve hiç zorlanmadı
(7,129 puan) tarafından
Aslinda 2 yas 10 gun emsin diyorum kendi kendime hakkidir ama yoruyor dedigin gbi gun icerisinde vermemeye caliscam
(12,777 puan) tarafından
Evet zoru yorucu oluyo dışarda vs  gündüz kesince zamanla alisacaktir
(7,129 puan) tarafından
Aslinda disari cikinca aklina gelmiyoda eve gelince istd mememm memem diye tutturuyorr valla artik kescem yemek yesin yeter bu kadar
0 oy
tarafından
Allah'ım ölüyorum ıslak mendili alıp geliyor demene ya yerim bnmde oğlum temmuz doğumlu aynı senin oğlun gibi meme de meme bitti diyorum yerlere Atıyor kendini 1 ay sonra kescm bn sütten ailemin yardımı ile imkanın varsa kes sende 
(7,129 puan) tarafından
Kilosu falan nasil emdigi kadar birde yese vermicem corba koyuyorum kaseye getiriryoum ittiriyor meme meme diyor corbada kaliyor
tarafından
Kilo boy normal cnm bizim oğlum pütürlü yemedi bugüne kdr 2 gündür bizimle kahvaltı yapıyor yani bnde senin gibiydm doktora götürdüm zamanla düzelir ama sende yardımcı olcksn dedi ezip verme dedi aç kalmasın diye bn yine ezip verdim şuan çiğniyor normal yani ama halen çorbalara ekmek koyup püre haline getirip yedirmeye devam meme vermeycksn vllah dikkatini dağıt yedir memeyi unutsn
(7,129 puan) tarafından
Valla bi sekilde basaracamm amaa gozunden akana kiyamiyorum ki damla damla dokuyor aglarken
0 oy
(816 puan) tarafından
Peki konuşması nasıl oğlunun konuşmasında problem varmı canım merak ettim. Burada biri yazmıştı bal sürüp üzerine çay dökmüş böcek demiş çocuk tiksinmiş belki işine yarar
(7,129 puan) tarafından
Memee diyor gel gel hadi bay bay kukuli nenne eee eee eee kuzu diyor boyle konusuyor canim
(7,129 puan) tarafından
Aslinsa birakmayi dusunmuyorum 2 yasina kadar ama zor oluyor benim icin isime bakamiyorum ki arkamda surekli meme diye agliyan bebek var
(816 puan) tarafından
Canım şuan 2 kelimelik cümleler kurması gerekiyor bir yakınımızda oğlu böyle 2.5 yaşında oldu ve konuşamıyor memeye alakalı diye düşünüyordum hep bir pedegogdan destek al istersen oda hala kesemedi memeden Allah yardımcınız olsun çok zor ya kız çarşıya bile çıkamıyor herkesin içinde meme meme diye bağırıyor :)
(7,129 puan) tarafından
Yooo bizimki disarda tamamaen unutuyorr
Ben memeye baglamiyorum bence her xocugun gelisimi farklidir canim
0 oy
(2,025 puan) tarafından

Bzde temmuzda 2 yaşımıza  giricez<3 ama ben üzülüyorum  ya ayrilcaz  diye:ermm:

(7,129 puan) tarafından
Bende cok uzuluyorum amaa mecbur
(2,025 puan) tarafından
Aynen canm mecbur sağlık  olsun inşaAllah temmuz ayının  kaçında dogdu:))
(7,129 puan) tarafından
27 de cnim
0 oy
tarafından
Ben siyah maske sürdüm öyle bıraktı emmeyi 
(7,129 puan) tarafından
Biraktirmak degilde azaltcam canim saol
0 oy
(50,965 puan) tarafından
sabır taşı sür
(7,129 puan) tarafından
Biraktirmicamda gun icerisinde onu daha fazla oyalayip unutturcam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 135 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
7 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 124 göst.
12 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 655 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu

405,725 soru

12,158,286 cevap

36,598 kullanıcı

...