0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından
Kızlar süt kuzusu sütu var acaba mayalasam olurmu hazır sütler maya tutarmı bilginiz varmi bu konuda ? 

5 Cevaplar

0 oy
(3,029 puan) tarafından
Tutar canım çok yağlı süt İzmirde misin 
(3,029 puan) tarafından
Bende Gaziemirdeym canım ya sana mart nisan sütü geldi mi ben ocak şubatı aldm en son
(245 puan) tarafından
Cesme yê daha 1 kerê dagitim yaptilar ilk kez aldim bendê mart nişan daha dagitmadilar canm
(3,029 puan) tarafından
Hmm tamam canım güzel ama süt sek sütün sütü verilen canım tam yağlı bide
(245 puan) tarafından
Sana duzenli dagitiliyormu canm nê zamn gelir bi dahaki acaba
(3,029 puan) tarafından
Canım şubata aldm en son oda 2 aylıkdı ocak şubat ayı sütüydü marta gelmedi bu ay gelir sanırsam
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Hazır sütten mi bahsediyon kız dün ben yaptım 5 kg Lik hazır sütten taş gibi olmuş inanamadım ahahaa 
(245 puan) tarafından
Aaa harika o zamn peki tadi nasil oldu canm :)
tarafından
Kızz dur atayım resmini efsane tadı az dur atacam
(245 puan) tarafından
Imm kıvamı miss valla  eline saglik bendê 1 litre deneme amacli kaynatayim normalde pazardan aliriz her hafta bu hafta sutlac yaptim yetmedi
tarafından
Attım yoruma bak sütü kaynat ben 20 dk kaynattım ocaktan al serçe parmağını batır 7 te kadar say dayanabilirse parmağın sıcağa normal market yoğurdundan 3 kaşık al iyice çırp içine sütten 2 kaşık ekleyip iyice yumuşat ve tencerenin kenarından yoğurdu ilave et 1 kez karıştır yoğurdu kaynağına dokunma ama öyle çok seviyorum ben kapağını kapatıp iyice sardım 4 saat beklettim sonra dolaba koydum bugün bakdım vallahi çok güzel oldu tadı çok iyi acı değil
(245 puan) tarafından
Tamam canm cok sagol tarif icinde :)
0 oy
tarafından
Ben anlamaya çalışıyorum süt kuzusu ne
(245 puan) tarafından
Sütün ismi cnm
tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Nasıl süt kuzusu sütü?
(3,029 puan) tarafından
Canım İzmirde 1 ile 5 yaş arası çocuklara süt veriyor belediye projenin adı süt kuzusu sütün üsütndede süt kuzusu yazıyo
(245 puan) tarafından
Sütün ismi canm izmirdeyim dagitiyorlar bi hafta yogurdum yetmedi ondan mayalasam olurmu diye sordum hazır sut ya
tarafından
Ay bildim evet çok güzel uygulama komşuma veriyorlardı izmirde otururken, ayda bi veriliyo sanırım
(3,029 puan) tarafından
Artık 2 ayda Bi veriyorlar canım virüsten dolayı
0 oy
(1,055 puan) tarafından

Süt kuzusunun sütü doğal katiksiz süt benim ablam kardesim hep mayalar güzel olur 

Keşke Ankarada da olsaaaaa sırf bunun için izmire aldirasım geliyo ikametimi:D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (811 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 332 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 394 göst.