0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde (1,662 puan) tarafından
Ya bir kızım var ve şükr ediyorum varlığına aslada cinsiyyet ayrımı yapmama ama bunu yapmaları beni eksik gibi görmeleri çileden çıkartıyor beni ... Eltimin iki oğlu benim 1 kızım var kaynanam hep seninde bir oğlun olsunda gözüm arkada kalmasın ve bu tipli laflar ediyor sürekli bir oğlum olmamı istiyor ... Hatta ben hamileyken kız evlatmıki dedi ya inana biliyormusunuz ... Torununu az çok seviyor biliyorum ama bu laflarından bıkdım ... konuşunca belkide beni kırdığınl anlamıyor ama çok yoruldum .... Her oğlun olsun die dua ederken ben tam aksini istiyorum 

.... Bu laflar yüzünden bir daha anne olmak istemiyorum yok olsam bile kız olsun isderim yine 

24 Cevaplar

0 oy
(10,495 puan) tarafından
Kaynanam çok yanlış düşünüyo ve evet var böyle bi kesim illa erkek evlat olacak istiyorlar bu bana saçma geliyoo buraya kadar tamam 

Ama senin tavrin ve düşüncende bi bu kadar yanlış insan ister kızı varsa oğlu oğlu olunca kızı olsun  

Misal benim 3 oğlum var Rabb'im bağışlasın bilsemki hamile kalsam bi kızım olacak hiç düşünmem yemin ederim çünkü çoooook isterdim kızımın olmasına  

Rabbim hayırlı sağlıklı ve gönlündeki evladı sağlıcakla versin inşallah
(1,662 puan) tarafından
Canm ben erkek çocuk severdim ama kızım olcağını öyreninfe asla neden kız oldu ya demedim ... Ben cinsiyyet seçmezdim ama o kadar artık bir oğluz da olsun gibi kaflar duyuyorum ki artık çocuk istemiyorum olsada sırf inada erkek olsun istemiyorum
(10,495 puan) tarafından
Onlarda saçma ni isyanın içindeler Rabb'im ıslah etsin sen içini ferah tut
Eşimin memkeketinde bi kadının 9 oğlu varmış hastalanmış kimse bakmamış ve kadın ahırda ölmüş her şeyin hayırlısını istemek lazım
(1,662 puan) tarafından
Haklısın canm malesef anlatamıyorum buni anlamıyorlar
-Reklam-
0 oy
(2,002 puan) tarafından
2 oğlandan sonra kıza hamileyim bisey olmaz sağlıklı olsun gibi boş laf etmeleri veya imalı hmm demeleri aşırı **** oluyorum 10 tane kızım olsa nolcak allahım ıslah etsin yaa 
(1,662 puan) tarafından
Amin inşAllah canm
0 oy
(12,523 puan) tarafından

Hala böyle insanlar ve inanamıyorum ya.. İşlerine gelince her haltı bilirler, en bilmiş onlardır. Allahın verdiği cana kıymet vermeyi bilmezler, şükretmeyi bilmezler.. Biz 5 kız kardeşiz ne babamdan ne annemden ne de büyüklerden bir kez dahi duymadım böyle bir şey. Benim de 2 kızım var şükürler olsun sağlıkla doğdular, hayırla büyüsünler inşallah.. Şimdi 3.bebeğime hamileyim oğlum olacakmış ama hala inandıramıyorum kendimi. Kız evlat öyle başka Bi duygu ki buna da öyle hazırlamıştım kendimi :)) boşver canım kimseyi duyma sen.. Biz hep şükredelim ve onlar iyi ki varlar.. <3

(1,662 puan) tarafından
Öyle canm çok şükür

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 782 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
+2 oy
46 cevap 2,262 göst.
4 Şubat 2022 Aile kategorisinde RaHiME_91 (2,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 644 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu