+2 oy
866 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (145 puan) tarafından
Evform sitesinden uyguna masa takımı gördüm 1000 TL diye 6 kişilik uyguna bulmuşken alım dedim ama keşke almasaydın dolandırıcı çıktı ne masa geldi nede paramı alabiliyorum heryere yazdım ama umudum kesildi insanı ***** yerine koydular o kadar hevesle ilk defa birşey aldım sakın bu siteden birşey almayın uygun diye hele hiç almayın bir sürü kişi bu şekil de benim o siteye güvenmem trendyok. Gitti giidyor, N11 de görünce kendi sitesinden almam daha uyguna gelmesiydi 

17 Cevaplar

0 oy
(20,286 puan) tarafından
Yaa polise başvur istersen 
(145 puan) tarafından
Heryere başvurdum ama adresleri de sahte çıktı cimere yazdım bi kaç gün beklicem
(20,286 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ya üzüldüm
-Reklam-
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Ay cok kotu olms yaaaaa
(145 puan) tarafından
Canım yandı kimsenin yanmasın valla
0 oy
(44,928 puan) tarafından
İşte bu korkuyla bilindik sitelerden alirmyorum hep Trendyol hepsi burada gibi sikayette bulun canım 
(145 puan) tarafından
Bende yapmazdım böyle hata boşluğuma geldi benimde uygun olunca dedim cebimde kalsın param ama şimdi gelmeyen ürün taksiti ödücem
(44,928 puan) tarafından
Canım ürün normal piyasa ürünlere göre dışarıya göre çok ucuzsa ondan şüphe duycaksin
(145 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun indirim diye atladım hemen
(44,928 puan) tarafından
Baktimda çok şikayet var bu site hakkında cogununki böle gonderilmemis kesinlik le peşini bırakma tüketici haklarını ara
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Edevletten tuketici heyetine yaz,cimere yazmissin zaten, gecmis olsun canim. Sosyal medyadan desifre et, ifsa dolandirici sayfaya yaz ibstagramdan onlar rezilediyorlar
(145 puan) tarafından
Heryere yazdım tüketici heyetine giremedim sadece burdan da yazdım sizlere kimse onların tuzağına düşmesin
(6,978 puan) tarafından
Canim e devlet uygulamasina firince arama yerine tuketici heyeti yaz cikar, ilgilenirler mutlaka
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Tüketici hakem heyetine şikayette bulun peşini bırakma 
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Tüketici hakem heyetine başvur 5-6 ay sonrada olsa çözüme ulaşıyor
(145 puan) tarafından
Onu yapamadım tekrar deniyim onlara kalmasın
(7,793 puan) tarafından
Mutlaka yap ergeç çözüme ulaşır
0 oy
tarafından
Tüketici hakem heyetine başvur. Sen haklı cikarsin. Sonra icraya verirsin
(145 puan) tarafından
E devletten yapılıyor galiba o giremedim sayfaya bi türlü
tarafından
Evet ordan tüm belgeleri faturayı vs hepsini ekle
0 oy
tarafından
Sorma sorma bende dolandirildim baska bir site ama
(145 puan) tarafından
Alabildin mi peki sonra paranı
tarafından
Malesef. Tuketici haklarina basvurdum saolsunlar ilgilenmediler bile. O sayfayi tehtid ettim. Hic bi turlu yazmadi cevap vermedi aradim acmadi bende agzima geleni saydim. Bir tane oglum var ve o bebegimin rizkini parasini yediniz haram zikkim olsun vebalinde bogulun beter olun ahlaksiz sere.fsizler hic mi evladiniz cocugunuz yok kariniz yok o haram parayi bogazlarindan geciriyosunuz bogazinizda kalsin hayrini gormeyin helak olun kope.kler dedim
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Cnm gorunce hemen yazmak istedim. Emin misin dolandırıldığına? Kaç gun oldu alalı? 

Bizde anneme 2 3 sene oncesiydi sanırm masa sandalye aldık bu siteden ve sorunsuz şekilde geldi. Bnde ilk başta n11 de gordim sonra kendi sitesinden 50 60lira daha uyguna sipariş verdim ve hiç sorun yaşamadık
(145 puan) tarafından
16 gün oldu hep arıyorum sabah çıkarıyoruz kargoyu diyorlar akşamda pakette daha diyorlar oyalayıp duruyorlar sonra bununla ilgili siteleri görünce iptal etmek istiyorum dedim tamam dediler halen ekrana bile düşmemiş gönderilen ürünler de kötü geliyormuş evform magdur ları diye insagram site var orda çok kişi var onlardan gördüm
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm valla başka bir sebepten iki kez başımıza geldi polis vs. Dava bile açtık bişey çıkmıyor polisler bişey çıkmaz diyorlar
(145 puan) tarafından
Benim de hiç umudum yok
0 oy
tarafından
Allah yedirmez o parayı merak etme inşallah alırsın geri 
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Kızzz bende görmüştüm o siteyi ama gönderileri falan yorumlara kapalı diye aklıma takılmıştı. Çünkü ürünlerinden memnun olan müşteriler olsaydı gönderiler yoruma açık olurdu bir de evform mağdurları diye bir site var orada herkes şikayetçi olmuş zaten. 

İnşallah paranı alırsın canım ya valla çok üzüldüm bu devirde az para da değil ...
0 oy
tarafından
Bende baktım şimdi zaten bir sayfa yorumlara kapatmissa ordan hiç bir şey alınmaz dikkat et bir şey alırken en azından yorumlara bak öyle bak kapaliymis ben asla yorumlara kapalı bir sayfadan bir şey almam Allah yardımcın olsun canım inşallah alırsın paranı insanlar ne kadar kötü ya
0 oy
(485 puan) tarafından
Bende bebek arabası sipariş verdim bı siteden 400 TL'ye anında yatırdık parayı kargonuz çıktı pazartesi gelir dediler gelmedi yazdık cevap vermediler kargoya sorduk öyle bı kargo.yok dediler bizde şikayet ettik 1=yıldır sonuç alamadık 1 ay sonra tekrar mahkeme var bakalım ne olacak 

Biz paramızı alamasak bile başka kimseyi dolandirmasin pislikler kolay kazanmiyo kimse o parayı
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Çok kötü olmuş ya şansa bak
0 oy
(157 puan) tarafından
Geçen sene bende masa almıştım gelmişti uygundu 
0 oy
tarafından
Tuketici haklari mahkemesine basvur dilekceyke basvuru yapiliyir kaymakamliklarda var belki pandemiden dolayi e devllettende basvuru yapiliyordur artik bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
27 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,133 göst.
+3 oy
8 cevap 463 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Anonimmm (1,046 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,822 cevap

36,609 kullanıcı

...