Bebeğim 6 aya girecek artık zayıflama çayları VS içebilir miyim emzirirken artık şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum çok fazla geliyorlar bana sağlık açısından da zorlanıyorum ruhsal olarakta kendimi beğenmiyorum ama emzirdikçe daha fazla yiyesim geliyor ve zayıflayamıyorum bir çözümü yok mu bunun yardım edin
Bende bugun basladim şükür ki guzel gecti evet bazen zor oluyor ama dedigin gibi cok kilo aldim bnde habire ye ic otur olunca iyice aldim almak cok kolay ama vermek cok zor kurban bayramina kadar diyetteyim allahin izniyle
Ben kendi kendime yemin ettim kurbana kadar bozmucam diye (yapmak isteyipte yapamadigim seyler icin genelde yemin ederim ve o seyi yaparim ben bu da benim tarzim)3 4 ayda anca gider bu kilolar belki devam bile ederim midem alışınca
Ben ekmeği kestim ve plates bandı aldim vakit buldukça durmadan hareket yapıyorum 3 kg verdim bi kac hafta içinde. Ben normalde kg alamayan biriydim dogumdan sonra 2 hafta içinde 11 kg verdim kendiliginden ancak sinra emzirmeye daha iyi adapte oldukça daha çok yer oldum 4 kg aldim iste 3 kg su gitti ancak daha vücut kendini 1 yılda toparlar . 11 aylik iz suan bu arada . Ekmek hamur işi cok yedim kayinvalidem yapti hep ben yedim kekleri tatlıları. Ama simdi ekmek cok az yiyorum ama kahvaltıda kahvaltılık herseyden yiyoru sebze yerim aksamlari oglen yulaf yiyorum . Caya suya limon sıkabilirsiniz. Benim kendimden yola çıkarak söyleyeceklerim bunlar canim . Ve unutma kek pasta çörek borek sut yapmaz süt bir sıvı dir bol bol su ic şerbet yap ic hoşaf yap ic ve ceviz hurma badem yiyerek te sütünü kaliteli hale getir balik yiyebilirsin. Ekmek siz ama et yiyebilirsin ekmeksiz ama bol corba ic ekmeksiz ama
1,487,754 soru
24,320,275 cevap
345,275 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın