+1 oy
1,507 göst.
Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından
Kızlar fetal DNA testini kaçıncı haftada yaptırıyoruz? Antalya'da yaptiran var mı fiyatlar ne xcivardaydi? 2li 3lu taramaya gerek kalmıyor değil mi bu testi yaptırdıktan sonra ?

3 Cevaplar

0 oy
(979 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bunu bilmiyorum cnm ama brn nifty testi yaptırdım onda da tarama testlerine gerek kalmıyor. Antalya'dayım ben de

Benim yaptırdığımla aynıymış bu ☺️
Geçen sene yaptırdım 2500 lira vermiştim canım
10. Hafta da yaptırmıştım yanlış hatırlamıyorsam

image

(979 puan) tarafından
Ben içim rahat yaptırdım canım. Antalya Asv Yaşam Hastanesinde doktorum onun tavsiyesi üzerine yaptırdık. Geç yaşta gebelik olunca istemişti. Kan verirken bana yakın Akdeniz Şifa Hastanesi'ne gidip kan vermiştim. Kan alma bölgeleri varmış. 12. Haftaya gelmeden hem cinsiyetini de öğrenmiştim kızımın. Eğer imkanın varsa yaptır cnm. Rabb'im sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
(1,267 puan) tarafından
Ay inşallah canım benim biz de bi danışalim o zaman doktorumuza bende yarın 10+0 oluyorum bu aralar zamanı sanırım
(979 puan) tarafından
Aynen cnm sor doktoruna. Haftası önemli kaçırma ☺️❤️
(1,267 puan) tarafından
Az önce aradım Antalya gen laboratuvarini 2750 TL fiyat verdiler Almanya'ya gonderiyolarmis
(979 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım ☺️❤️
-Reklam-
+1 oy
(3,212 puan) tarafından
Benim 4lü kötü çıkınca yaptırdım 2300 liraydı kan isveçe gitti canım haftam ileriydi. Ama arkadaşım 11. Haftada hiçbirini yaptırmadan yaptırdı. 2li 3lü 4lü de ihtimal veriliyor misal 100 bebekte 1 gibi ama fetal dna da hem hangi hastalık olduğuna bakılıyor hem de %99 doğruluk payı oluyor. Cinsiyeti de öğrenmiş oluyorsun direk genden. Artık türkiyede yapılıyormuş ama fiyat hakkında bilgim yok.
(1,267 puan) tarafından
O zaman hiç gerek yok kafa bulandirmaya değil mi Allah korusun çocukta risk var deseler insana cehennem azabı yaşatır bu olay
(3,212 puan) tarafından
Şahsen ben kahroldum dörtlüm kötü çıkınca ama doktor yüzde doksan dokuz normal dedi ama o bir ihtimal bile duyduktan sonra insanı mahvediyor rabbim kimseye yaşatmasın o duyguyu. Sağlıkla huzurla gelsin bebeğin.
(1,267 puan) tarafından
Aynen aynen insan ihtimal bile duysa kahrolur Allah yaşatmasın kimseye inşallah sağolasın canım benim
(1,267 puan) tarafından
Az önce Antalya gen laboratuvarini ararım sordum2750 fiyat verdiler Almanya'ya gönderiyoruz dediler
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Bilmiyorum postun üste ciksin
(1,267 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 101 göst.
18 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (487 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
29 Şubat 2024 Aile kategorisinde Ozlem.23 (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
3 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SiyahMasal (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 4 melek annesi (1,070 puan) tarafından soruldu

405,863 soru

12,163,892 cevap

36,614 kullanıcı

...