+1 oy
202 göst.
Aile kategorisinde (1,205 puan) tarafından
Kzlar kaynanmi kahvaltiya çağırdıgm.zaman eltini.aradn mi gorumceni aradn mi onlarda gelsn der hep bu huyu hep byle dewam etti.dun hepsi bana.geldiler kahvatiya aksama kdar neyse bugün baktm kaynanamın ewinden sesler gelyo bnde.tabaklaro wardi cikarayim dedm az once.baktm eltimi.gorumcemi kahvaltiya çağırmış beni çağırmadi beni görünce AA sen ewdemiydin seni kursa gttn diye biliyordm dedi halbuki bu 4 aydan beri salı günü 1 de gttimi bnden iyi blyo sonra.dedi gel otur yk dedm ewimde yicem sewseydin herkesi aradgn gbi benide arardn dedm bağırdı Hep byle yapyn dedi yemicem dedm ewimde herşey War çok şükür ewimde.yicem dedm çok zoruma gtti.bana. geldgi zaman ewimde misafir olsa dahi benden habersiz gorumcemi eltimi benim adıma çağırır dawet eder sabahtan akşama kdar bu durum çok.zorjma gtto bnmi abarttm nolur akıl werin

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Valla canm bir araya gelip senin dedikodunu yapıyorlar ondan çağirmiyorlar . Ve kiskanclar seni sevseydi çağırırdı dediğin gibi. Kaynananı da çağırma artık mesafe koy 
(1,205 puan) tarafından
Kesinlikle çağırmam o çok sevdiği gelinini.cagirsin bide.ustune bana nasıl bagirdo.hep byle yapyn sofran hazır dgl bilerek dyon hazır
tarafından
İnsanların iyi niyetini suistimal ediyorlar asıl değer vereni  a*****yerine koyuyorlar ne zaman karşı taraftan bir tepki görürler o zaman sen kıymetli olursun bu hep böyle olur zaten
tarafından
Çünkü benim kaynanam aynı kimin Atina binerse onun türküsünü söylüyor
tarafından
Valla canm yüz verme artık madem cagirmiyorlar gitme gelmesinler d3
-Reklam-
0 oy
(3,997 puan) tarafından
kirilmak da haklisin canim, ben de olsam cok uzulurdum . dislanmis hissederdim kendimj
(1,205 puan) tarafından
Evet bide tabakalri cikardim sofra yerdeydi aa sen ewdemiydin demesi beni deli etti bi arasaydin otekinelri aradgn gbi çok mu zordu
0 oy
(15,394 puan) tarafından
Onlar dünün değerlendirmesini yapacaklar şimdi , seni tabiki çağırmazlar. 
0 oy
(181 puan) tarafından
Ben olsam bende alınırdım herkese telefon edip çağırdığı gibi sana da telefon edebilirdi telefon etmeyi bırak altli üstlu oturuyorsunuz sanırım aşağıya inip kapı tıklayip söylemek çok zor bişey değil arana mesafe koy anlasın 
(1,205 puan) tarafından
Sinirlendgmde o hakliymis gbi bana bağırması
tarafından
Bide altlı üstlü oturuyorsunuz biraz uzak olsaydınız
Senin için daha iyi olurdu
0 oy
(213 puan) tarafından
Hayir cok haklisin bence cok ayip etmis bana yapilsa aynisi tavrimi koyarm bnde inat var bidada evine falan gtmemde cagrmamda benim bu huyumu cok iyi bilirler 
(1,205 puan) tarafından
Bnnde alincagimi.biliyirlardi bide 2 günde 1 bana gelirler eltim.mesal geç geldiği zaman kaynanm.dakkada bı aradn mi geldimi der
(213 puan) tarafından
Cok merak ediosa sırtlayıp gelsin Allah sana sabr versin boyleleri insani deli eder
0 oy
(2,530 puan) tarafından
o kadar ayıp etmiş ki ne kadar düşüncesiz ya bidaha sende çağırma hiç birini benim evim istemiyorum dersin 
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Ay su kaynananı bir kaşık  suda  boğasım geldi  daha  muhatap olma  o kadınla  bence   utanmaz  birde haklı gibi  sana  bağırıyormuş 
0 oy
tarafından
Tabiki de sen abartmıyorsun cokta iyi demissin yaptiklarindan utansinlar hepsi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 166 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 550 göst.
0 oy
15 cevap 475 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Herseyimsinnn (153 puan) tarafından soruldu