0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (200 puan) tarafından
1.5 yasinda kizim iki gundur atesli atesli oyle 38-39 bugun hatta 40 i buldu dun gittik acile bogaz enfeksiyonu dediler fitil antibiyotik falan verdiler gecmiyo kizlar atesi ya ya 38 yada 39 napicami sasirdim valla surekli nemli bezlerle siliyorum gece boyu uyumadi zaten butun gunde kucagimda baygin gibi yatiyo bir iki dakikaligina uyuyo sonra sicrayarak kalkiyo napicam bilmiyorum gene mi gitsem hastaneye bi akil verin ya

8 Cevaplar

0 oy
(28,818 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun gecmezsse tekrar götür

(200 puan) tarafından
Oyle yapcam heralde ya valla korkuyorum bisey olcak diye
-Reklam-
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Düşmüyor ise tekrar götür cnm serum vs takarlar geçmiş olsun 
(200 puan) tarafından
Gene 39 oldu ay coldiricam artik valla
(12,777 puan) tarafından
Şuruplar ile düşmüyor ise götür kuzum bı daha
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Geçmiş olsun 
(200 puan) tarafından
Tesekur ederim
0 oy
tarafından
Durumunuz iyiyse ozel hastanenin aciline goturun cnm serum taksinlar o iyi ediyor
(200 puan) tarafından
Malesef kuzum su sira zor o biraz
0 oy
(748 puan) tarafından
Canim o bebegini al ve hastanede gozetim altinda tuttur havale gecirir allah korusun dusmeyen ates sknti bak yasadim ben orda tedavi uygulasinlar temizlensin vucudundan enfekaiyon. Doktora yatir beni de evde bas edemiyorum de
(200 puan) tarafından
Adam akilli ilgilenmiyolar bile burak hastanede yatirmayi valla sinir olduk geldik eve allahtan bi serum taktilar da simdi biraz daha iyi adama anlaticaz neyi oldugunu dinlemiyo bile
0 oy
(730 puan) tarafından
Gecmis olsun canim rabbim sifa  versin  tekrar götürmekte fayda var ılık dus aldirabilirsin birde

Bizimde dis ateşi başladı bugün kiyamam kafasini tutamıyor cok zor vala 
(200 puan) tarafından
Simdi geldik canim serum taktilar biraz daha iyi ama hayla var atesi sanada cok gecmis olsun biran once cikar dişleri insllah
(730 puan) tarafından
Insallh kuzum sağol sizde bir an önce iyilesirsiniz inşallah
0 oy
tarafından
Canım sirkeli suyla silip ılık düş aldır ince giydir istersen ınsallah geçer geçmiş olsun
(200 puan) tarafından
Valla evin icinde atlet bez duryo iki saate bi siliyorum hem sirkli su hem norml simdi geldik hastaneden seeum taktilar ama hayla var tabi atesi
tarafından
Geçmiş olsun inşallah geçer ya
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım salgın vr galiba ya geçen hafta benim oğlum da öyleydi boğaz enfeksiyonu dedi kusma da vardı çok kötüydü ay Allahım bidaha yaşatmasın amin sizde bir an önce atlatırsınz inşallah antibiyotik başlandı bize iburamin zero da verdi kusma önleyici flan hepsini bir arada kullandık maleaef 
(200 puan) tarafından
Aynen salgin varmis bizimle beraber 3 tane cocuk daha vardi hastede gecmeyen atesten serum taktilar ya insalah duzelir suan hayla var
(1,523 puan) tarafından
Serumu faydası olur canım merak etme. Benim oğlum assla taktırmıyor çok kusmuştu serum iyi gelirdi ama maalesef. Serum takıldıysa daha çabuk toparlar inşallah Rabbim yavrularımız şifa versin
(200 puan) tarafından
Amim insallah  cok sagol canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 103 göst.
10 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yrn33 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 75 göst.
7 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmh (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 189 göst.
0 oy
2 cevap 127 göst.
28 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nur.99 (210 puan) tarafından soruldu

405,888 soru

12,164,877 cevap

36,621 kullanıcı

...