0 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Koltuğa yanınıza gittiğiniz yere neye koyuyosunuz? Puset gibi bişeye mi yoksa bu kenarları büzgülü yatak gibi bişey mi yada farklı ismini bilmediğim bişeye mı fikir verir misiniz

13 Cevaplar

0 oy
(1,429 puan) tarafından
Benim şu sallanan yerde şeyler varya adını unuttum ondan vardı elim ayağım olmuştu 
tarafından
Ben bunu elektrikli sanıyorum ama
tarafından
Evet öylesi de var
tarafından
Anladım canım sağolun tavsiyeleriniz için
(1,429 puan) tarafından
Evet bundan diyorum çok kullanışlı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anne yani yatak galiba o büzgülü şey 
tarafından
Ona mı koyuyosunuz
tarafından
Yo benim bebek 9 aylık . Ben bu ana kadarkoltukta oturunca  yanıma.koyardim mutfakta ni beşik vardı  oma koyardım  daha dönmezken yatak üstüne koyardım sonra dönünce battaniye serdim yere ona  koydum.mama sandalyesi örümcek  bunlara koydum
tarafından
Anladım canım sağol yorumun için
0 oy
tarafından
Ana kucağına koyuyordum hem yerden yüksek hem rahat sallanıyor 
tarafından
Kaç aya kadar kullanılıyo onlar acaba
tarafından
Benim kii 7 aylık oldu daha koymuyorum hareketlendi 5 aya kadar rahat kullanırsın babynest de aldım bebek yatağı onu hala kullanıyorum gece beşiği içine koyup bebeğimi yatırıtoyum
tarafından
Iki üründen bahsediyorsunuz değil mi biri bu elektrikli olan kendinden sallanan diğeri büzgülü olan yanlış anlamadım demi
tarafından
Hayır elektrikli değil normal ana kucağı puset gibi ondan bahsediyorum ikinci dediğim de babynest
tarafından
0 oy
(516 puan) tarafından
Altıncı ayina kadar pusete koydum hep,arada koltuğa koyuyordum
tarafından
Pusette gelişimi nasıl oluyo acaba iki büklüm mü duruyo
(516 puan) tarafından
Uzun süre tutmuyordum canim,zaten anca bi saat uyanil kalıyordu atıyorum evi supurene kadar duruyordu sonra alip biraz oynayip,altını alip emzirip uyutuyordum,kisa sureli durmasınin pek zararo olmuyor bildigim kadarıyla, iki büklüm degil cok rahat duruyordu, kakasini da pusette daha rahat yapıyordu
tarafından
Hmm anladım canım sağol yorumun için
(516 puan) tarafından
Sende saolasin
0 oy
(3,836 puan) tarafından
babynestte yatiyordu kizim. 
tarafından
Bi bakıyım canım onu bilmiyom:)
(3,836 puan) tarafından
benim kizim besikte de onun icinde yatti bence kullanisli puset almistim ama kullanamadim kizim da iki kere durdu icinde o kadar simdi kenarda
tarafından
Baktım canım dediğim büzgülü olanmış
0 oy
tarafından
Battaniye serip yere koyuyorum artk durmuyor hiç bir şeyde bebekkken hamak rahattı
tarafından
Kusura bakma yaa☺️ benim aklım piknik hamaklarina gitti anlamadığımdan sordum zaten anlamışsındır:D
tarafından
Anldim canm anldim hamak hem uygun hem uzun ömürlü bı araştır gayet iyi
tarafından
Canım bana pek kullanışlı görünmedi hareketlenince düşer gibi geliyo
tarafından
6 7 bilemedin 8 ay ben 2 çocuk büyüttüm hamakta ama seni bilemem tabi
tarafından
Sağol canım yorumun için
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Besikte bir alıyorum cocuk hep kucagımda ya 
tarafından
Ne biliyim iş yaparken bi yere götürürken falan bi arkadaş pusete koyuyodum dedi de merak ettim
(11,688 puan) tarafından
Benimde mutfakta pusetim var arada ona koyarım. O anne yanı olanlardan aldım bir halta yaramıyor.
tarafından
Puseti dışarda da kullanabilirim bide demi
(11,688 puan) tarafından
Evet canım ben cıkartmıyorum o puseti ama benim 2 tane var 1 içeride biri dısarıda bebek arabasının puseti rahat oluyor. Puset alacaksan sallananlarını al benim evdeki öyle iki kaktırıyom uyuyor
tarafından
Tavsiye için teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
is yaparken seni gormesi acisindan pusete koydum diger turlu koltuga penye pattaniye serip ustune oyuncak koydum donebiliyorsa yere yorgan uzerine vs vs
tarafından
0 oy
tarafından
Kucagimdan inmiyor ki keşke dursa biryerde
tarafından
O da zor olur iş de yapamazsın demi
tarafından
Alıştım artık kuzum 8 aydır böyle
tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
tarafından
Tenteneye koyuyorum durmuyor genelde hep kucakta veya oyun halisinda
tarafından
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bebek arabası yada ana dizi var onda yatar hep 
tarafından
Evde mi bebek arabası
(4,060 puan) tarafından
Ewet canım pandemı den gezemiyoruz napalım bide iyi oluyor mutfakta iş yapıyorum yanımda içeride uyuya kalıyor onun içinde baya iyi oluyor elim ayam oldu resmen
tarafından
Anladım canım doğrudur
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Oyuncakli sallanan Anakucagina koyuyordum canım  hareketlenmeye başlamadan önce 
tarafından
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Pusete koyuyom.  Pusetin içi biraz cokuk  bende ince minder diktim elimde elyaftan pusetin içine koydum hem altını birax yukseltti hem de yumuşak oldu.  Bazen de yere battaniye seriyom üstüne yatırıp sağ sola döndürüyom
tarafından

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 648 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
1 cevap 127 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,501 puan) tarafından soruldu

405,921 soru

12,166,726 cevap

36,626 kullanıcı

...