0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
bebeğim uyuyamıyor burnu çok tıkalı daha bir yaşında ağzı yüzü salya sümük olmuş kuzumun uyuyamıyor yarın hastaneye gitsem bakarlar mı neden bu kadar girip oldu balgamlı şekilde hemde  ne iyi gelir bilenler yardımcı olun lütfen daha küçücük yavrum ateş yok girip var hemde çok :( uyuyamıyor

7 Cevaplar

0 oy
(12,768 puan) tarafından
Bol bol burnunu temizle der cnm boğazında vs bı şey yok ise pek ilaç vermez galiba serum ve otribebe ile temizle 

Kaç aylık bilmiyorum ama kuru soğan 4 bol küçük ise bebeğin üstüne karanfil salla baş ucuna köy sifa olur ins sabaha kadar büyük de karanfil koyma belki yutar  Allah korusun 
tarafından
12 aylık bebeğim Allah razı olsun yapacağım inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bebeğim de dokuz aylıkken grip oldu hafif ateş de vardı. Doktora mesaj atıp sorduk keyfi yerindeyse gerek yok getirmenize, burnunu temizleyin calpol verin demişti. Ateş yoksa calpole de gerek yok, burnunu açık tutmaya çalışmak dışında yapacak bişey yok maalesef. İnsanın içi gidiyor o nefes alamadikca ama ne yazık ki işte elden birşey gelmiyor. Soğanı kesip karafil batır yatağa yakın yere koy. Odanin nemini %50de tutmaya çalış 
tarafından
evet keyfî yerinde ateşi yok ama mız mız sadece
tarafından
Normal ama o kadar da. Sonuçta düzgün nefes alamıyor, illa hafif de olsa kırgınlık vardır üzerinde
0 oy
(975 puan) tarafından
Bugün gittim bende canım ilk 4 gün ateş vardı sonra gribe çevirdi. Şuan burnu akiyo tikaniyo balgamdan kusturuyo hatta . Sesi felan gitti. Hicbisey yapmadı doktor. Burnunu temizle dedi ateş olursa parol ver dedi bide ben eczaneden iburamin aldım gribi için . Onunda içir dedi geçer dedi başka ne yapabilirim dedim başka yok dedi.
tarafından
o zaman gitmeye gerek Yok doktora ateşi Yok bizimkinin iştahı da yerinde çok şükür
(975 puan) tarafından
Gitme demiyorum canm ama bizim böyle oldu iburamin verdim iyi geldi şuan iyi
tarafından
anladım canım sağlık ocağı da öyle dedi bana
0 oy
(535 puan) tarafından
Bizde gribiz hem hem ben hem oglum. iburamin zero vermişti önceki hastaligimizda doktor şimdide ondan aldim onu veriyorum gece uyurken rahatlatiyor ama tabi siz doktorunuza danismadan kullanmayin.valla ben aşırı halsizim ona rağmen masallahh diyim oglum enerjik ama burnu akıyor öksürüğü valla Allah şifa versin hepsine 
tarafından
Amin inşallah rabbim hepimizin evladına şifa versin inşallah biran önce geçer
0 oy
(5,835 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm bol bol meyve ver ve emzir
tarafından
sağol canım
0 oy
(723 puan) tarafından
Soğanı ikiye bölün üzerine de karanfl dikin yakınına bir yere koyun.Nefes alması kolaylaşacaktır.Bir de kafasını biraz yükseltin.Rahat uyur inşallah.Ben böyle yapardım en azından rahat uyuyordu.Burnunun akması iyi birşey akmasa daha çok sıkıntı.Ateşi yoksa doktora götürmeyin birkaç güne geçer inşallah ilaç kullanmak da çok iyi değil sonuçta.Bol bol temiz havaya çıkarın.Ve odayı havalandırmayı unutmayın.Çok geçmiş olsun
tarafından
çok sağolun ateş yok çok şükür girip umarım bir an önce geçer
0 oy
(51 puan) tarafından
Inanır misin yapacağın hicbir şey yok. En fazla antibiyotik veriyorlar bebeğim prematire olmasına rağmen verdikleri antibiyotigi doktor bile mecbur kalmazsan kullanma dedi. Seni  yapacağın tek sey sürekli burn ujnu temizlemek odayı havalandırmak odaya bir kaseye karbonat koy nemi ortalasin soğanı ortadan ikiye bol koy. Baktın burnu çok tıkalı artık beslenmemeye başladı. O zaman kork işte beslenmeyi bebegin bırakırsa götur hava versinler açılsın göğsü 
tarafından
besleniyor çok şükür ama sadece bazen nefes alamıyor emerken dinlenip devam ediyor gece sorun oluyor 3 gün oldu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 164 göst.
0 oy
7 cevap 357 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,933 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 377 göst.
0 oy
13 cevap 449 göst.
19 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,560 soru