0 oy
542 göst.
Aile kategorisinde (190 puan) tarafından
Kızlar eşim kız kardeşi ile beraber isim bulmuş doğacak olan çocuğumuza diye yazmıştım. Öğlen konuşmuyorum demiştim öğlenden beri tavirliydim öğlen ise gitti mesajlarına cevap vermedim aradı açmadım daha demin eve geldi işten normalde kapıda karşılar sofrasını hazırlardim hiç önemsememis gibi yaptım yanıma geldi özür diledi hadi gel beraber yiyelim bnde de hata var falan dedi bn yine de tavirlarimda devam ettim daha demin de yanına gittim affettim diyecektim konuşmuyor bnle bnm tanındığım tavrı o takındı şimdi ben yatak odasında eşim oturma odasinda orda yatacak acaba bn çok mu uzattım ama bı yandan da her zaman söz veriyor her zaman da ne alacaksak ne yapacaksak hep ailesine danisiyor sizde gelin diyor ne karar verecekse bnden önce ailesine soruyor bn bişe olduğu zaman annesinden öğreniyorum her seferinde özür diliyor her seferinde diğer gün aynı o yüzden bugün hemen affetmiyecegim demiştim kendime acaba fazla mı uzattim

19 Cevaplar

+1 oy
(1,615 puan) tarafından

Bende istemezdim bir başkasıyla isim karar versin haklısın canım 

(1,615 puan) tarafından
Belki biraz uzatmış ola bilirsin ama yine de haklı sebepten canım özür dilemiş ya sonuçta ne bileyim canım herkes ailesinin içini kendi bilir ya sonuçta
(190 puan) tarafından
CNm her seferinde bizimle ilgili kararları ailesi alıyor iç çamaşırı almaya giderken bile annesi geliyor her seferinde bı daha yapmicam diyor her seferinde de aynısını yapıyor affetsem zaten her zaman affediyor gözüyle bakacak ki normalde öyle bakıyor
(1,615 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın o zaman canım bu ne afederin aranızda geçen ilişkiye de çağırdım bari ailesini böyle saçma şey mi olur
(190 puan) tarafından
Bişe desem sen benim ailemi istemiyorsun sevmiyorsun diyor
(1,615 puan) tarafından
Öyle olur zaten canım hep
-Reklam-
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Hatasını anlayıp özür dilediğinde keşke oturup konuşsaydın tatlı tatlı... Ben olsam hayatım bebeğimizle ilgili kararlar ikimizi ilgilendirir. Ben sana sormadan biriyle isim kararı alsam senin hoşuna gidermiydi diye sorar, bana fikrimi  sormadığı için kırıldığımı dile getirirdim. Yaptığı yanlış ama hatasını anlamış sonuçta. Bence bu kez ilk adımı sen at ve tatlı tatlı konuşun. Uzun süren küslük soğuktan başka bişe getirmez.

Ayrıca isim konusunda ilk kızımda Zeynep ismini eşim, Azra ismini ben koydum. 2 isim. Şimdi oğluma hamileyim. İlk ismini bu sefer ben, 2. İsminide o koyacak. Anlaşmamız böyle :) 
(190 puan) tarafından
Güzelce konuşup düzelttik cnm aramızı
(1,272 puan) tarafından
Sevindim :)
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Esın sna gelıyosa uzatma bırak aılesınıde heyecanına ortak etsın 
(190 puan) tarafından
Barıştık cnm
0 oy
tarafından
canim gelmis ozur dilemis o esnada konusup boyle birseyin olmayacagina karar verebilirdiniz ama konusmayinca o da tavir aldiysa sen gitme birak bir daha gelmeyi bilsib. kaldi ki bu erkekler istiyor ki bir kere ozur dilim olsun bitsin az ugras cabala yok yani. ama senin durum onemli bana gore ztn aliskanlik yapmis bu sefer duzelmesi lazim
(190 puan) tarafından
Oturduk konuştuk cnm barıştık
tarafından
cok sevindim insallah isim konusunda da anlasirsiniz cnm
tarafından
cok sevindim insallah isim icinde anlasirsiniz
0 oy
tarafından
Bence uzatmadın. Aynı dert bendede var eşimden  birşey isterim .hemen ailesinin haberi olur.mesela hamileyken tartı alınacaktı evde tartım yoktu kaynanamda var altlı üstlü oturuyorum çekindim istemeye .elli kere eşime dedim oralı olmadı ailesinin yanında söyledim. Kilo takibi önemli al dediler ertesi gün tartıyls geldi bu en basit örneği daha neler neler yaşadım . Bende başlarda alttan alıyordum herşey daha kötü oldu .alma  bırak surtsun burnu taviz verdikçe mutsuz değersiz oluyorsun 
(190 puan) tarafından
2. Çocukta bn verecem ismi cnm
tarafından
Anladım canım . Önemli olan senin mutluluğun
0 oy
(2,824 puan) tarafından
Böyle tavır takınarak onun davranışlarını düzelteceğini sanmıyorumm. O sana adım attığında işten geldğnde keşke sen uzlaşmaya gidip ılımlı konuşup kırgınlığını dile getirip bu konuda daha hassas özenli olmasını isteyebilrdin. Gecenin o saatinde işten gelmiş yani ben olsaydm ayrı uyumazdm. Halledersinz çok büyük meseleler değil.
(190 puan) tarafından
2. Çocuğun adını bn koyacam cnm bu arada yatağı ayıran bn değil eşim cnm yanıma geldi özür diledi affetmedim kendi de diğer odaya geçti sonradan düzelttik aramızi
0 oy
tarafından
Hayır bu tutumunu sakın bozma, vicdan yapma yoksa yine de gider istediğini yapar, bı defa tam tavrını görsün de bak bakalım yapabiliyor mu, sen kendisine acidigindan kiyamadigindan üstüne üstüne geliyor, acıma sakın sen haklısın bırak afedersin eşşek gibi tekrardan yanına gelecek o çocuğu 9 ay karnında taşıyan sensin bacısı değil ay dellendim yine ya
(190 puan) tarafından
2. Çocuğun adını bn koyacam cnm
tarafından
Şahsen 1. Yi eşim katabilirdi ama görümceme izin vermezdim sizin karariniz tabiki
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Sakın geri adım atma atarsan eğer istemediğin şeyleri yapmaya devam ederler 
(190 puan) tarafından
2. Çocuğun adını bn koyacam cnm
0 oy
tarafından
Bir seyi annesinden ogrenmek de ne demek ya evlendiginin farkina varmasi lâzım 
(190 puan) tarafından
Yeni evli o yüzden galiba farkında deil
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Bazı kadınların mutsuzluğunun uzun sürmesi hemen affetmesi ve vicdan yapmasından kaynaklanıyor. 
(190 puan) tarafından
Çok haklısın
0 oy
(125 puan) tarafından
Yeni mi evlisiniz bilmiyorum ama biz de yeniyiz. Canım erkekler ilk zamanlar bocalıyor bence bu konularda bnm eşimde annesine danısır görüşür bişey yapcagı zamn ki hos değil bence sadece bizim ailemizi ilgilendiren Bi durumsa danısmak sacma geliyor bilmiyorm. İsim konusuna da gelince sana yapılan haksızlık. Ben olsam ben de tepki verirdim. Uzatmamıssın ki hatta tam barıscak olmussun kendini geri cekmiş. Tatlı Bi dille kendini ifade et ben kardeşimle karar versem sen nasıl hissedersin vs diyebilrsin cok da önemli Bı kouinu deil konusulup halledilir elbette 
(190 puan) tarafından
Yeni evliyim cnm evlenir evlenmez hamile kaldım evlendigim hafta adet oldim 1 hafta sonra hamile kaldım 35 haftalık hamileyim cnm
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Uzatmiyorsun iyi yapıyorsun canım dusunceli olsa zaten dönüp kendisi tekrar tavırlı davranmaz şuan kesinlikle sana vicdan yaptırmaya çalışacak kendin demişsin herşeyi onlara danışır diye hemen affedersen yine yumuşar bildiğini yapar.bebek sizin bebeğiniz kime ne bebeğin ismine siz karar verirsiniz etrafa söylersiniz evlenmiş ama aklı hala anasının evinde kalmış bunlara fırsat verme daha doğrusu kendinden ödün verme sonra bir bakmışsın sen onlara ayak uydurur duruma gelirsin 
(190 puan) tarafından
2. Çocuğun adını ben koyacam cnm
(7,441 puan) tarafından
Birinci çocuk ta senin çocuğun
0 oy
tarafından
İsime fikir suna bilirler ona bir şey diyemem benim kuzenimde görümcemde isim bulup bulup bize atıyorlardı yada yanımızda buda güzel buda güzel bunu koysanıza çok dediler ikisinede bozulmadım açıkçası son karar anne babanın özür dilemiş bence biraz fazla uzatmışsın o an fikrini söyleye bilirdin 
(190 puan) tarafından
Barıştık cnm
0 oy
(8,028 puan) tarafından
En sonunda buraya yazdıklarını gidip eşinle de konuş canım. Öyle öyle düzelir bu durum
(190 puan) tarafından
Düzeldi cnm aramiz
(8,028 puan) tarafından
Tamam ama yine de devam eder. Dediğim gibi bir gün oturup konuşun bu konuları
0 oy
tarafından
Çok uzatmayacaktım canım eşler çok tribe gelmiyor oturup konuş ikimizin koyması lazım felan de 
(190 puan) tarafından
Barıştık cnm
0 oy
tarafından
Yatak ayırmayı canm soğukluk girer ama tavrını köy ailesinden sen ogrenmicen ailesi senden öğrenecek 
(190 puan) tarafından
Kendi ayirdi cnm bn deil bn tavirliyim diye 2. Çocuğun ismini bn koyacam cnm
0 oy
tarafından
Valla haklisin canm eşinin sucu bide tavır yapiyo 
(190 puan) tarafından
Olsun yine de affettim 2. Çocuğun adını bn koyacam cnm
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Yok canım uxatmamışdın haklısın bence doğum yapacak olan sensin 3. kişiyle isim mi düşünüyo hata onda bu arada ne isim düşünmüşler merak ettim 
(190 puan) tarafından
Barıştık cnm 2. Çocuğun ismini sadecebn koyacam
0 oy
tarafından
Haklisin ama gelip özür dilemiş sende o zaman benim düşündüğüm isim olsun o ikimizin çocuğu biz düşünelim başkası değil deyip barışman lâzımdı 
(190 puan) tarafından
Sonra barıştık cnm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 495 göst.
+1 oy
17 cevap 639 göst.
29 Kasım 2024 Aile kategorisinde Tospikannesi (526 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 308 göst.
0 oy
5 cevap 97 göst.
29 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elifgaye (83 puan) tarafından soruldu

405,753 soru

12,159,233 cevap

36,600 kullanıcı

...