Kızlar kıskanmıyordu mutluydu hep kendi istemişti seviyordu. Yeni aldıgımız tableti bozulmuş. Hep oyun yukledigi için defalarca uyarmıştım yukleme diye tablet istiyordu kendini mutlu hissetsin diye almıstık.neyse bozmus bemde bos bulunup onca paraya aldık bunu neden bozdun diye kızdım. Bir anda kardesine saldırdı ama kriz gecirir gibi saldırdı kollarım filan kıpkırmızı araya zor girdim. Büyük neredeyse 6 yasında küçük 2 aylık. Kriz gecirdi bagırısına komsular indi kim öldü diye. Eger odada olmasaydım kesin öldürürdü.pedegoglara randevu bulmaya calısıyorum. Ama göndersem mi evden bir kaç gün ben bir daha nasıl bunları aynı evde tutacağım korkudan elim ayagım titriyor
Acıklama yapmak istiyorum kızlar, eminim ki tek cocukla bu kadar ilgilenilmiyordur emin olun 2. Kendi kendine pusette buyuyor aksıne ona ilgi göstermiyorum. Gün içinde sürekli oyun oynuyoruz iş vs yapmıyorum zaten 49 yasındaki babası sırtında alıp atcılık oynuyor neler yapıyor gün içinde ne resmimiz kalıyor yapmadığımız ne barbimiz. Bu kızımın hep huyuydu kendini bildi bileli bir hata oldu mu dikkati Baska yere crkmeye calsırdı.