0 oy
2,039 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben kadar doğru bilmiyorum eşime erken test yaptım gebeyim demiş  1 haftalık olan şey erken testte çıkarmı bilmiyorum yapanlar daha iyi bilirler bende dün gidip davamı açmıştım üzerine bunu duydum bugün daha iyi hissediyorum kendimi üzerimden yük kalktı 

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yazıklar olsun once eşine sonra da o sivri biber kafaliya. Allah onlari bildiği gibi yapsın. 

Canim bunları sana kim söylüyor onlar hakkında daha bisey bilme birak sictiklari  b.oku kendileri yesinler sen biran önce hayatına bak. 

Allah yardımcın olsun canım benim 
tarafından
Canımsın ♥️
-Reklam-
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Arkadaş 4 günlük öğrendi canım. İyi yapmışsın Allah bir avazda kurtarsın o adamdan seni. 
0 oy
(471 puan) tarafından
Allah belalarını versin inşallah şerefsizler ikisinede tazminat davası aç sürünsünler 
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Ben olsam ki Allah hiç kimsenin başına getirmesin önce kadının kocasına söyler sonra ailemin yanına gider bosanmayida uzatabildigim kadar uzatirdim. Benim yaşadığımı o kadında yaşasın isterdim. Allah yüzün gibi bahtinida açık etsin. 
tarafından
Katılıyorum doğru aslında kadın boşanması için bekliyor istediğini vermek yerine nasıl olsa evden attı gidecek yeri yokkk oros.pu kadının istediği olmasın aksine âleme rezil etsin ondan sonra boşasn yeter kiii bütün herkese rezil etsin
0 oy
(210 puan) tarafından
1 haftalık gebelik çıkmaz döllenme süresi en az 12 gün yalan söylemiş ama onu geçtim hamile olma ihtimali varsa seni aldatmış yani hamile olup olmaması bir şeyi değiştirmez en iyisini yapmışsın kuzum hakkında hayırlısı olsun 
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Hakkinda hayırlısı olsun canım..onlar icin de ne diyeyim yakışır her şerefsize bir *****... 
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Canim bu haberleri sana kim veriyor bence onlarla alakali seyler duymasan senin icin daha iyi ve bnce de kadinin kocasinin da ogrenmeye hakki var bir sekilde ulas ve anlat bunlari kadin kocasindan korksaydi zaten seninkiyle yatmazdi
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Yuhh bide hamilemiymis
0 oy
tarafından
Kardeş hamilelik yalansa bile mahkemede senin işine yarar sen bol bol kanıt topla al sonuna kadar beş kuruşsuz hadi gezsinler ayrıca bir haftada hiçbir şekilde belli olmaz
0 oy
tarafından
Daha önceden paylaşımlarını görmemiştim okudum paylaştıklarını senin adına çok üzüldüm sadece tek seferlik bir şey olduğuna eminmisin belki bebek kocasından veya önceden doğru diyorsa karşı taraf 
0 oy
(28,784 puan) tarafından

Pabucuma bak sen bide hamileymiş .

S.alak herif şimdi gitsin onun derdini çeksin gül gibi karısınin kıymetini bilmedi öküz

0 oy
(2,502 puan) tarafından
peki cnm esın arıyor mu piimanm dedi mi seni arıyor mu hiç davayı acınca kaynanan tepkisi ne oldu bişey dedi mi annen ne diyor cnm aslnds bunları merkettm hamile fln degildir esini kendşne cekmek için 
0 oy
tarafından
Her gun okuyorum okuyorum yazamıyorum sana elım varmıyor ne yazılır nasıl teselli edilir aklım almıyor. Kendını yerime koyuyorum nefesim kesiliyor aklım almıyor ama inan sana cok dua ediyorum Rabbım o pislikkkk kocanı süründürsun senin ve evlatlarının ahını yanına koymasın ınsallah
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Yazık ki ne yazık kelimeler bende bitti tinne artık 
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm yaa postlarını okuyorum gerçekten eski eşini beynini patlatmak istiyorum pislik
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Ay böyle pislikler nasılsa hemen hamile kalıyor bu kurban olduğum evli çiftler yıllarca istiyor yok ama bunlar hemen kalıyor yaa pislikler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 488 göst.
0 oy
18 cevap 1,052 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Tugceozercan35 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 561 göst.
6 Aralık 2022 Aile kategorisinde garipkus9 (132 puan) tarafından soruldu