0 oy
178 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,390 puan) tarafından

18 aylık aşırı yemek seçiyor. Yoğurdum yok. Bir çorba makarna içiyor doğru düzgün. Napsam ne yedirsem fikir verin lütfen. 

:'(

6 Cevaplar

0 oy
(20,275 puan) tarafından
Köfte kızartsan tavuk kızartsan krep yada pankek yapsan yemezmi
(1,390 puan) tarafından
Et tavuk yemiyor. Sabah kahvaltıda pankek yaptım :D kızım sağolsun seçenek bırakmıyor bana çok seçici
(20,275 puan) tarafından
:D işin zor o zaman
(1,390 puan) tarafından
Teşekkürler :D
-Reklam-
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Patates yemegini sever bence
(1,390 puan) tarafından
Patates sevmiyor
0 oy
tarafından
Benimkide yoğurt çorbası seviyo yoğurt makarna tavuk köfte pilav  salatalık soğanlı omlet  ayran kek ekmek içi yiyo . Meyve olarakda bu aralar kivi yiyo bi ara elma portakal yiyodu azı diş çıkıyo iştah azaldı. Ama ekmek içini eline ne zaman versem yer.. Eskiden yediği şeyleri şimdi yemiyo. 17 buçuk aylık benimkide çok seçiyo balık şurubu da içiriyorum
(1,390 puan) tarafından
Aynıyız canım benmkide hemen hemen bu tarz yiyo
tarafından
Ben zorlamıyorum sevmediği çorba olunca yanına yoğurt ta koyuyorum anca öyle yiyo fazla zorlayınca öğürüyo. Soldaki azılar da çıksaydı rahatlıycaktık
(1,390 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım yemeyen çocuk çok zormuş
0 oy
(3,836 puan) tarafından

yemeyen bebek zor canim. ben daha care bulamadim kizim artik yogurt corbasini da icmiyor. sekerpare yemek istiyor :D

(1,390 puan) tarafından
Ahahahha o da güzelmiş :D
(3,836 puan) tarafından
ben bi ara kerevizli mercimek corbasi yapiyordum icti 3 4 defa. brokoli corbasi yaptim onu da icti 1 2 kere. gozleme seviyor bu aralar varsa bi dene istersen denemediysen tabi :D kuri fasulye de seviyor kizim
0 oy
tarafından
Tereyağında biraz salçayı kavur üstüne nane birazda tatlı biber at sonra kemik suyu varsa onunla yap bir avuç da pirinç at kemik suyu yoksa normal suyla yap ama pirinci mama olacak şekilde pissin biraz fazla olsun sever bence 
(1,390 puan) tarafından
Dün buna benzer çorba yaptım salçöa nane pişince ekmek doğradım bir kaşık içmedi. Zevksiz çocuk :D
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Tel şehriye veya arpa şehriye çorbası yapabilirsin yada kırmızı mercimek , yeşil mercimek içine erişte atabilirsin
(1,390 puan) tarafından
Ezogelim çorbası yapıyorum bakalm içecek mi. Bir günü bir güne tutmuyor bzaen yemez dediğimi yiyor. Bazen sevdiğini bile istemiyor çok zor
(4,857 puan) tarafından
Yemek ayırt etmesi de zor ya inşallah büyüyünce her yemeği yer de ayırt etmez
(1,390 puan) tarafından
İnşallahhhh

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 441 göst.
22 Nisan 2021 Aile kategorisinde Oznur13 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 448 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Nehir27Ebrar (223 puan) tarafından soruldu
0 oy