0 oy
197 göst.
Aile kategorisinde (190 puan) tarafından
Sorum yukarıda kizlar

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok cnaım benimde öyleydi zamanında doğdu çok şükür 
(190 puan) tarafından
Bazı insanlar gelişimi ondeyse erken dohar diyo bazı insanlar da tam zamanında doğar diyor o yuzdne sormak istedim çok Saol vnm
-Reklam-
0 oy
(148 puan) tarafından
Benimde adet tarihime göre 1 hafta önde gözüküyor sizinde mi öyle 
(190 puan) tarafından
Bn bilmiyorum ama doktor gelişimi önde diyor zaten benim adet tarihimle ultrason daki tarih aynı deil cnm geç gebelik olmus bnde
(148 puan) tarafından
Ben normalde son adetin ilk günü 4 Aralık doğum 10 Eylül gibi gözüküyordu . 18 hafta 3 gün olmam lazım . Ama ulturosanda 19 hafta 5 günlük dedi geçen gün . Önde mi acaba diye düşündüm sonra soracaktım aklımdan çıktı başka bir konuda Bilgi verirken önde demek bu mu oluyor ki
0 oy
(2,070 puan) tarafından

Yok kız benim ki 2 hafta öndeydi de ne oldu 42 haftalık suni sancı ile doğdu :D

(2,070 puan) tarafından
Evet canım normal doğum yaptım, korkma dicem ama bende çok korkuyordum normal doğumun en güzel yanı doğumdan sonra hemen ayağa kalktım oh be dedim sadece psikolojisini atamadım amaa şimdi bebisim 9 aylık oldu bile :)
(190 puan) tarafından
Rabb'im analı babalı büyütsün darısı benim başıma cnm Bn doğumdan çok korkuyorum cnm normal doğumda ağrıdan kivrandim diyen de var epidural olma yeterince ıkınamıyorsun diyen de var sezeryan olma yillarca çekersin diyen de var bilmiyorum herkez bişe diyor doğum yapmaktan korkuyorum aslında bni millet korkutuyor
(2,070 puan) tarafından
Canım inşallah sende bir avazda kurtulursun bence doktorun ile konuş en doğrusunu o belirler kaç haftaliksin bu arada
(2,070 puan) tarafından
Bu arada sen hesaplamani son adet tarihine göre yap doğum ona göre oluyor zaten son aylarda haftası birbirini yakalıyor
(190 puan) tarafından
Son âdet tarihim 31 temmuz ama ultrasonda 6 Ağustos diye görünüyor cnm
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Belli olmaz Allah ne zaman nasip etmisse

0 oy
(108 puan) tarafından
Banada bas çevresi ve karnı 2haftz önde dedi iri olcak dendi 38+5te sezeryan a aldı herseyi normaldi haftasıyla yani o işler ultrason da belli olmuyo 
0 oy
tarafından
Evet oluyor bizim Bi akraba var bebeğinin gelişiminin önde olması sebebiyle doğumundan 1 2 hafta önce sezeryan oldu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 263 göst.
24 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nilsu83 (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 11 göst.
0 oy
2 cevap 39 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (332 puan) tarafından soruldu

405,532 soru

12,150,545 cevap

36,567 kullanıcı

...