anneme msj attım 1 2gunluk sende kalsak mı yeni de temizlik yapmıssın ama kabul eder misin bizi dedm ..cvbı su cok yoruldum babanda kömürlük yaptı bahceye bende bahcenın örtülerini yıkadım her taraf tertemiz oldu yazmış ..şaka gibi 1 5ay oldu görusmeyeli .. kâh hastayım diye gelmedi kah Esin evde dedi gelmedi korona olma suphesi ile gelmedi snra negatif yinede biraz daha mı gprusmesek dedi .. bende esim bile evde olsa bunaldık hem oda kafasını dinler nobetten cıkup rahat uyur bende yemek hazırlama telasıyla ugrasmam en azından 1ne ben yedirirm 1ne annem demiştim esim oruc tutucak yemek zor yapıyorum bunaldım biraz nefes almak isteniştim ..annem kabul etmedi bende hiç cvp yazmadım .. komsularıyla iftar sahur planı vardır her gun komsularıyla her gun 2 3gunde bizi cekiversin kızım 2yasında digeri 7aylık 2.5senedir hiç kalem olmadı onlara kendim baktım arada geldi yemek yapmaya ama hep serbest bıraktım annemi bunaltmadm komsularyla her gun cay börek yemek yerler smdi biz gidersek takılamaz