0 oy
763 göst.
Diğer kategorisinde (1,353 puan) tarafından
Avantajları dezavantajları nelerdir? Pamuğu nasıl kullanıyoruz?

32 Cevaplar

0 oy
(3,836 puan) tarafından
genital bolgesi icin pamuk. sadece kaka yaptiginda islak mendil o da sleepy
(1,353 puan) tarafından
Pamuğu kaynamış suyla mı ıslatıyorsunuz
(3,836 puan) tarafından
evet canim.
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla hiç pamuk kullanmadım. İkisinde de ıslak mendil
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(402 puan) tarafından
Yenidoğurca 1 ay pamuk olabilir ama sonrasında zor olur bence doğal ıslak mendillere geçilebilir pratikliği açısından.
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(122,384 puan) tarafından
Alt acma pamugu 
(1,353 puan) tarafından
Türkiye de satılıyor mu ki
(122,384 puan) tarafından
Olmazmi kiz vardir benim aldigim makyaj temizleme pamugu gibi ama kare
(6,910 puan) tarafından
Var kız bn kullaandım niden olmasın
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Unibaby 'nin yeni doğan ıslak mendilini kullanıyorum canım 11 aylık olucaz halen onu kullanırım 
(1,353 puan) tarafından
Her hangi bir etkisini gördün mü? Pişik vs
(1,929 puan) tarafından
Hiç görmedim canım rahatlıkla kullanabilirsin
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Alt temizleme pamuğu veya makyaj temizleme pamuğu kullanmayı planlıyorum oğlumda uzun zaman pamuk kullanmıştım 
(1,353 puan) tarafından
Pamuğu kaynamış suyla mı ıslatıyordunuz?
(1,550 puan) tarafından
Evet. İçine bazen bir damla bebe şampuanı koyuyordum :)
0 oy
tarafından
Pamuk kullandım hassas oluyor ciltleri die bu bebeişte de küçük havlular var onlardan kullanacağım cabım
(1,353 puan) tarafından
Pişik vs oldu mu peki?
tarafından
Olmadı canım
0 oy
(15,277 puan) tarafından
2 yaşinda kızim hala pamukla temizliyorum. Hiç pişik sorunumuz olmadı. İlık su hazırlayıp pamuğu ona batırıp öyle temizliyorum.
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Islak mendil
(1,353 puan) tarafından
Pişik oldu mu ?
0 oy
tarafından
Uğraşamam pamukla uni baby cream islak mendili kullaniyorum
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
İlk aylarsa kırkı çıkana kadar alt değiştirme pamuğu kullanmanı tavsiye ederim bebeğin poposu çok hassas oluyor daha sonra ıslak mendile geçiş yaparsın 
(1,353 puan) tarafından
Evet bir kaç kişi de aynı şeyi söylemiş. Öyle yapacağım gibi. Teşekkür ederim
tarafından
Bende öyle yapıcağım :) bi doğsun
0 oy
(16,201 puan) tarafından

Hiç pamuk kullnamadim ama kokulu ıslak mendil de alamdim onlar alkollü parfüm lu saf su olan sleepy alıyorum yada yeni doğan soffio var 101 in oda güzel 

Unibaby var yenidogan
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(11,414 puan) tarafından
Vallaha hep Islak mendil kullandım neleri cıktı. Pamukla filan ugras amam dogdugunda 1 ay uni baby kullandım turkıyede 1 numara zaten yeni dogan da. Simdi de sleppy kullanıyorum. Onunda bio natural mendili harika
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(471 puan) tarafından
Hava sıcak olunca yikiyom ben sabunlu suyla normalde pamukta kullandım ıslak mendilde bidaha hamileyim aynisini yaparim ama pişik olursa zeytinyağı suruyom 1 günde geciyo
0 oy
tarafından
Ben ıslak mendil kullanıyorum pamuk bir kaç kez denedim ama olmadı parçalandı sürekli birde o parçaları temizlemem gerekti ama şimdi baya kolay pratik ürünler var alt temizleme pamuğu falan makyaj temizleme pamuğu gibi büyükce yapmışlar rahatca  kullanilabilir çeşmeden sıcak su alıp sil at yaparak onlardan kullanabilirsin dışarıda çok acil bir durumda da bir paket ıslak mendil bulundurursun yanında 
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Ben 14-15 aya kadar sadece pamuk kullandim ıslatıp kullandım 15 aydan sonra ıslak mendil kullandım oğlun hiç pişik olmadı şükür
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
İkisinide kullanmıyorum yıkıyorum onun dışında mecbur kaldığım zmn ıslak mendil yıkayıp öyle kullanıyordum
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,247 puan) tarafından
Islak mendil kullandim ilk dogdugunda hatta yikayip kullandim pisik oldu zor gecti pamuk kullandim sonra dr sleepy i onerdi onu kullaniyoruz bi sikinti olmadi 
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Doğdugundan beri pamuk kullanıyorum 11 aylık. En organik denilen ıslak mendiller bile berbat kokuyo hiç sevmiyorum elini dahi silmem ne kendime kullanırım ne cocuguma o kadar sevmem ıslak mendil. A101 de satılan renkli kücük saklama kabı aldım 2 tane onun içine günlük 20 tane kadar koyup ıslatıyorum suyla içinden alıp sıkarak kullanıyorum e bebeğin pamugunu kullanıyorum. Kaka yapınca yıkıyorum poposunu her zaman çiş yapınca silerim pamukla. Yemek yedikten sonra elini yüzünü falanda bazen yıkamazsam pamukla silerim hemen. Biyere gittiğimde de pamuk kutum her zaman çantadadır
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
İlk yeni doğduğunda 2 ay pamukla sildim şimdi 5 aylık olmak üzere uni baby'nin yenidoğan ıslak mendiliyle siliyorum kaka yaptığında 
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 84 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 11202105 (81 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 140 göst.
25 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merirabiko (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 532 göst.
0 oy
10 cevap 244 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu

403,604 soru

12,092,250 cevap

36,384 kullanıcı

...