Bağıra bağıra ağlayasim var.Cocuklari yeni yatırdım aynı oda içinde aglamakta istemiyorum.Offf
Eski postlarimi bilen bilir.Ailemim yanına gitmiştim.Aslinda her 6 ayda bir giderdim bu sefer küçük kardesim gel diye çok ısrar edince gittim.Kizkardesim neler yaptı neler.İntihara kalkıştı iki kere babam.kalp krizi geçirdi.Cok kötüydü.Neyse cuma günü evime geldim buraya gelmeyi hiç istemiyordum Allah biliyor ya içimi.Eve gelince girmek istemedim.Cumartesi evde duramadjm afakanlar bastı nefes alamadım.Aksami zor ettim ve dün.
Allah'ım bir daha yaşatmasın.Oglum yerde mindere takıldı kafasını üniteye vurdu alnı yarıldı ben çıldırdım.Kanlar akıyor her yer kan oğlum ağlıyor ben ağlıyorum eşim olacak s.lak bana bağırıyor.Oysaki kendi sucuydu.Oglum yalvardı baba benimle oyna diye oda oynamadı yarim saat yalvardı oğlum en son kustu odadan çıkacakken düştü.Dun apar topar hastaneye götürduk.6 dikiş atıldı kucağımda kizim hastanenin kapısında oğlumun çığlıklarını dinledim.O ağladı ben ağladım.Biliyorum olacak olan başka yerde de olurdu mesele o değil ama o arada bile eşim sus bak yumruk atarım şimdi diye bana bağırdı.Bugunde kızım gözünün üstünü masaya vurdu gözü şişti.
Bişey var üstümüzde ama anlamadım.Esimle yaşamak istemiyorum onu sevmiyorum artık.Kim böyle kendine köpek muamelesi yapan birini sever ki.Gelmek istemedim ah ah anneme dedim bekle güze kadar diyor.
Sorarım size kim kendine eziyet eden birine katlanır.Ben hep diyorum bu evden ya onun yada benim ölüm çıkacak.Boyle bişey olmadan kurtulmam lazım.Dusunmektrn kafayı yiycem ya.
Sorsanız millete dışardan bakınca eşim.maasi bana veriyor lan maaştan kalmıyorki bana verse nolur vermese nolur.Herseyi ben hallediyorum kendi sorumluluk almak istemedigi için ama artık ona bıraktım.Ugrasmak istemiyorum.Bu adamı hayatımda istemiyorum.Annemgilde kalırken gram özlemedim.Surekli azarlayan sorumluluk sahibi olmayan birini kim neden istesin.Ben kadın olarak hissetmiyorum.kendimi.Hic cinsel hayatta bişey hissetmedim 8 senedir evliyim.Bir kere ya bir kerede ben biseyler hissedeyim dedim.Vay efendim ben erkek bilmem nesi istiyor oldum.Benim bu dünyada hiç mi değerim yok.Hayatim hep böyle mi olacak.Ev üstüme üstume geliyor onu hayatımda istemiyorum.Cocuklsrima düzgün babalık yapmıyor oğlum çok seviyor ona göre iyi kötü babası ama kendime kötü davrandihini henüz anlamıyor mu yoksa başka seçeneği yok ondsn mı böyle bilmiyorum.İcimi dökmek istedim cok doluyum burdan başka anlatacak kimsem yok kusura bakmayın.