0 oy
176 göst.
Aile kategorisinde (8 puan) tarafından
Ikı qun üst üste beta hcg verdim birinde 29.58 cıktı birinde 34.11 sızce normal mi yoksa ıkı qunde bir mi vermelıyım

4 Cevaplar

0 oy
(2,458 puan) tarafından
2 gün arayla vermeliydin canım
(8 puan) tarafından
Kimyasal mı acaba
(2,458 puan) tarafından
Bilmiyorum canım inşallah değildir
(8 puan) tarafından
Insallah ya
-Reklam-
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Ben aynı gün sabah ve akşam verdgimde sabahki 56 ydi akşamki 74. Sen 2 gün sonra tekrar ver
(8 puan) tarafından
Bnm ki çok az yukselmis demı
(8 puan) tarafından
Ama kimyasal olsa bu kadarda yukselmez Di sanırım demı
(3,118 puan) tarafından
Vala canım bilmiyorm geç döllenme olabilir. Ben sabah sağlık ocağında verdim akşam karnım çok ağırdı acile gittik gebelikten şüpheleniyorum dedim tekrar kan aldılar orda daha yüksekti. Sabahki sonuçlar çıkmamıştı cuma günü kan vermiştim pazartesi öğrenmiştim. Sonra pazartesi tekrar kan verdim 314 du. Bugün yaptıysan cuma bir daha kan ver.
(3,118 puan) tarafından
Arkadaşım kimyasal gebelik geçirdi onunki 8 di. Daha çok yeni sandık sonra kanaması oldu 4 e düştü. Yani cok kalmadı 3 gün içinde falan öğrendi kimyasal olduğunu. Senin kimyasal olsa böyle çıkmazdı bence
(8 puan) tarafından
Ben kimyasal yasadım 30 cıkmıstı ertesi gun 3.20 ye dusmustu simdi 3 yasında kızım var Allaha şükür ama insan bı tuhaf oluyo iste sanki ilk gebelıkmış qıbı
(3,118 puan) tarafından
Dediğim gibi cuma günü kan ver zaten kimyasal gebelik yaşamissın belirtileri vardır illa ki kimyasalsa
(8 puan) tarafından
Kımyasalda kaset test yapmıştım cok sonradan sılık cızqı cıkmıstı ama bunda ıkı dKıka gecmeden belirdi cızqı
0 oy
(141 puan) tarafından
Çok az yükselmiş o kadar zaten yükselip düşebiliyormus benimde dış gebelikti ayni gün bile verdigim oluyordu az yukseliyordu doktor zaten bu kadar yükselip düşebilir saglikli gebelik degil demişti ama inşallah sizinki sağlıklıdır 
0 oy
tarafından
Iki güne bir iki katı artış göstermesi lazım cnaim günlük verne iki güne bir yada birer hafta arayla ver daha iyi olur 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Canparcam (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 458 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Minakaloji (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 145 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Grc13 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 272 göst.