0 oy
273 göst.
Aile kategorisinde (18 puan) tarafından
36.haftadayım, bazen okadar bunalıyorum ki insanlarla konuşurken, sanki herşeye karışıp yorum yapıyorlar, inatla düşüncelerini söylüyorlar gibi geliyor.Tersliyorum da sanırım bazen, ama gerçekten kendi annelerime bile tahammülüm çok azaldı.surekli ama sürekli kendi doğumlarını zorluklarını anlatıp acısına tebrik bekliyor gibiler.Ne yapabilirim yani..Kendimi ben mi kontrol etmeliyim yoksa bebeğim için kırmaktan cekinmemelimiyim bilmiyorum.Ama kimsenin çok fazla karışmasını istemiyorum:/

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
He he de geç sende kırmaya gerek yok bence 
(18 puan) tarafından
Deniyorum ama yapamıyorum, inatla ama inatla söylediklerini yapmamı istiyorlar.mesela bebeğime serum fizyolojik aldık burnu için, kayinvalidem tutturmuş biz sütle burnunu yıkardık.yani illa onu mu yapmam lazım, sutum nekadar gelecek, gelecek mi.bilmiylrum niye karisiyorsun ne istiyorsun sus biraz diyemiyorum.kendi annem de aynı şekilde.zibin alınıyor atlet alma dedim alacağım dedi, giyecek diyor, yapacak diyor, Yastık kullanılması önerilmiyor diyorum yastık almis kullancak diyor böyle şeyler konuştuğumda çok oluyor.biraz uzaklaştım gerçi şimdi, çok şey de anlatmiyorum ama yine de her konuştuğumuzda birşey batıyor
-Reklam-
0 oy
(845 puan) tarafından
Bende 33 haftalıgim gerçekten bıktım olan bir insanlardan bazen sesleri bile kulak tirmalayan düşüncelerini sormadan cevaplayan ters ters insanlar var ben kırmamak için hep sessiz kalıyorum ama nerde midem herkes bekliyor ki hamile halimle onlara hizmet edeyim falan da filan boşver umursama ama olmuyor 
(18 puan) tarafından
Valla çoğu kişiyle görüşmüyoruz ama annelerim bile yetiyor, ben de mi sorun diyorum, hic sen bilirsin kızım sen de haklısın diyen yok, inatla kendi doğumlarını kendi bakımlarını anlatıp onları yapmamı bekliyor gibiler.birakin da kendi anneliğimi de ben kendi hatalarımla yasayım.Yardim isteme fırsatı vermiyorlar böyle yaptıkları için de başından hiç birşey diyesim.gelmiyor.Illa dedikleri olacak
0 oy
(705 puan) tarafından
Tum hamileliğim boyunca tahammülsüzdüm 9 ay boyunca kimseyle konuşmadım diyebilirim. Bu zamanlar en güzel en değerli dönemler kim olursa olsun sizi yipratiyorsa uzak durun. Zaten pandemi dönemi psikolojik olarak alt üst ediyor birde başka dertler yüklenmeye gerek yok diye düşünüyorum
(18 puan) tarafından
Ben de son haftalarda muhabbeti çok azalttım, kaldiramiyorum çünkü, zaten çoğu kişiyle konusmuyorum, kişisel sosyal medya hesabım yok, en çok problemi annelerimle yaşıyorum sanırım onlarla da muhabbetim azalıyor.kendimo sorguluyorum sonra üzülüp ben mi hata yapıyorum diye.ama gerçekten kaldiramiyorum
0 oy
(1,166 puan) tarafından
canim hamilesin ve seni mutusz eden her seyden uzak dur cocugunasa yansitor  o zamanlar duyqular hormonlar tavan okdugu icin boylesin bitanem hepsi keciyor  ay ben o zamanlar her  kesle kalka ederdim   hic bir yere gitmezdim. cok csbuk kirilirdim ne derlerse  batiyordu bana   o yuzden  doguma kadar takma kafani biden lohusayken bile kimseye takma..  
(18 puan) tarafından
Okadar uzaklaştım ki kendi annelerimden bile, sonra kötü mü davranıyorum diyorum çünkü öyle ima ediliyor gibi geliyor.ama kimse de hiçbirşeye mi haklısın kızım, sen bilirsin kızım demez yahu
(1,166 puan) tarafından
yani canim  hep ayni insanalr   deyisen sadece o zaman bizler  oluyoruz. hormanlar  tavan olur sadece  bizde..   hep bizi anlasinlar isteriz. ama nerde. canim benim uzme.kendini kafanada takma.  bebeyinide senide uzecek her seyden uzak dur. onemli olan sizsiz.
(18 puan) tarafından
Cok haklisiniz  teşekkür ederim
0 oy
(3,836 puan) tarafından

ben genel olarak boyleyim hayatimda :D

(18 puan) tarafından
En iyisi galiba :))
0 oy
(424 puan) tarafından
Bende vardı hala var :) 7 aylık bebeğim 
(18 puan) tarafından
Ya valla kendime kızıyorum agresif oldum diye ama sınır yok, herkes herşeyi çok iyi biliyor, sonra ben kendi fikrimi.soyleyince pimpirikli diyorlar.En son eşimin amcası normal dogum yapmam gerektiği konusunda öneriler veriyordu.bi o kaldi yani.Valla sorun ben değil ama yine de....

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 162 göst.
21 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Beyaz Gül (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 599 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Buu18 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.