Kızlar ilk defa derdimi anlatıyorum patlamak üzereyim. 4 yıllık evliyim. Eşim soğuk bi adam. 2 bekar kaynım var. Kaynanam bunlara bazı değerleri öğretmemiş yabaniler yani. Sadece çalışmayı biliyorlar eşimde öyle. Ben özel günlere çok dikkat ederim. Kandiller de eşimin akrabalarını hep ararım ama o benim annemi babamı bile aramıyor çok zoruma gidiyor söyleyince ben kimseyi aramıyorum sende arama diyor. Ben anneler gününde anneme ne alırsan kaynanam a da onu alırım ayırmam babalar gününde de öyle. İstiyorum ki o da biraz benim aileme ilgili olsun yani. Ailem de kaynanamlarda İstanbul da oturuyor çok yakın oturuyorduk ama sadece bayramlarda giderdi şimdi taşındık hiç gitmez oldu. Aramıyor da. Damat yok yani.. Ailemde bana laf ediyor kocan bizi istemiyor gibisinden arada kaldım. Evliliğimin ilk yıllarda çok şiddet gördüm eşimden annem asla beni kabul etmedi kaçtığım için çekicek sin bunu dedi. Kabul etselerdi şuan boşanmış olucaktım. Bi yandan aileme kızıyorum bi yandan eşime kızıyorum napsam bilmiyorum