0 oy
144 göst.
Aile kategorisinde (940 puan) tarafından

Kızlar ben ve kizim sabahtan akşama kadar beraberiz şuan üstümden inmiyor resmen maymun yavrusu gibi bana bu aralar çok düşkün gerçi 1 ay dir öyle  :) 

Siz neler yapardınız bebeğinizle ne oyunlar oynardınız 

6 Cevaplar

0 oy
(7,639 puan) tarafından
 Da çok oyun istiyor 11 aylık olucaz  
-Reklam-
0 oy
tarafından

3 adet bebe var hangisini saysam bilemedim

(940 puan) tarafından
Allah askina rahime bana söyle bu kız çok hareketli artık dursun ve oynasın:))
tarafından
Canım kardeşi yok büyük ihtimalle o yüzden de hep sana sarıyo oynamak istiyo benim 3 tane olduğu için hiç bana yapışmaz bunun için pek yapılacak bişey yok
(940 puan) tarafından
Allahım sen bize yardım et :)
0 oy
tarafından
Kız benimki uyuyalım saatler oldu akşama kadar oyun oynarız temizlik yaparız beraber ben nereye o oraya bu aralar aşağı inmenin tadına vardı balkona çıkmak bile hoşuna gidiyor bu arada kızım 11 aylık
(940 puan) tarafından
Şuan uyuyor canım postta öyle anlaşılmış maşaallah uykusu en azından iyi:)
0 oy
(8,590 puan) tarafından
6 aylık henüz bilmiyo. 

2 yaşında olan kızımla oynamayaa çalışıyoruz 
0 oy
(3,137 puan) tarafından
Evi bile birlikte süpürüyoruz biz ne derece yakınız sen düşün :) herşeyi oynamaya çalışıyorum ama çok hareketli canı isterse oynar canı istemezse asla dönüp bakmaz :)
(940 puan) tarafından
Aynı biz bir kemancimiz eksik canım bizimde :)
0 oy
(1,077 puan) tarafından
1 aydır beni görünce ağlıyor sürekli kucak istiyor. Ve sürekli mız mız. Bu gün artık doktoruna yazdım hocam neden böyle diye dişten mi başka bir şey mi diye. Çok yorgunum bitkinim. Aylardır ekran izlemesin diye kollarım koptu taşımaktan ama ramazan geldi geleli çocuk bizim çocuk değil resmen akşam iftar saati asla durmuyor. Ne yemek yediriyor ne bişey. Oyalamaya çalışıyorum olmuyor mecbur kalıp video açıyorum bu sefer kendimi üzüyorum açtım diye. Önceden kendi kendine çok güzel oynardı bu kadar yormazdı beni ağlamak istediğim dönemlerdeyim. :/
(940 puan) tarafından
Ben bu aralar hep ağlıyorum bende
(940 puan) tarafından
Doktor ne dedi
(1,077 puan) tarafından
Bir şey diyemem enfesiyon olsa ateş yükselir oyüzden enfeksiyon diyemiyorum ama dış te diyemem direk burdan dedi. Eğer böyle devam ederse ve ateş yükselirse gelin dedi.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 111 göst.
0 oy
6 cevap 148 göst.
0 oy
24 cevap 658 göst.
0 oy
4 cevap 186 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Casper (107 puan) tarafından soruldu

405,623 soru

12,153,216 cevap