+2 oy
1,514 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Buyurun sohbete

36 Cevaplar

0 oy
(1,239 puan) tarafından
Kayinpederim yok ölmüs ben tanimiyorum Allah mekanini cennet eylesin. Kaynanam da var ama esim gorusmedigi icin haliyle bende gorusmuyorum hic gormedim.  Abileri ablalari var oturdugumuz sehirde  arabayla taksiyle felan 20 dklik mesafe yani.  Yeni tasindik buraya cagirdim gelmediler  ogullarimin dogumgunu oldu gelmediler  kucuk oglum sunnet oldu onun icin bile gelmediler.  Manalarida  araba yokmus takside 40 tl felan tutuyor  araba ayarlarsan gelip alirsan geliriz demis gorumcem esime bende gerek yok gelmesinler taksiye 40 tl veremiyrolrmi yani dedim.  Bundan dolayi simdi de kısıtlama var 7 de basladigi icin ceza yeriz bahanesi uretip hic gelmezler :) haliyle oyle iftar hazirligimda yok :):)
-Reklam-
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Bacım 6 sene öncesi hatırlamıyorum valla 
0 oy
tarafından
Mercimek çorbası firik pilavı fırında tavuklu patates ama çok kalabalıktık onda eltimler eşimin amcası kaynanam gil bide düşün 4 tanede kaynım ama tabi çocuklar Tatlı olarakta haşhaşlı revanı
tarafından
Heralde kazanla pişirdin yemekleri:))
tarafından
Çok yapmıştım  galiba:)) artmışta olabilir hatta
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Deymez kız boşver 
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Eltim 40lıonlarda kalıyor edemedim 
0 oy
(45,023 puan) tarafından

İnan hatirlamiyorum:D

0 oy
(205 puan) tarafından
Bu covid döneminde kimseyi evime çağırıyorum. Ama ilk evlendiğimiz sene çağırdıgımda yani 2 ramazan öncesi

Süzme Mercimek Çorbası

Tas Kebabı

Zeytinyağlı taze fasulye

Zeytinyağlı dolma biber

Pirinç pilavı

Semiz otu salatası

Yeşil salata

Kola meyve suyu falan
0 oy
(3,371 puan) tarafından

Ben topluca almıştım. Kendi ailem eşimin ailesi onlarda abimin kayinvalidesi cocuklari falan getirdiler cümbür cemaat gelmişlerdi. 3 sofra kurmuştum. Menüm de ali nazik kilis tava taze fasulye pilav nohut kuru dolma börek içli köfte  daha varsa da hatirlamiyorum yillar geçti :)

0 oy
(1,936 puan) tarafından
4 yıllık evliyim hiç davet etmedim 
0 oy
(34 puan) tarafından
Valla hamileyim zaten halim de olmuyor ama bekliyorlar işte yinede o yüzden çağırdım çok şükür o kaygı bitti lahmacun çorba salata içli köfte ayran vardı ramazan bereketi ile geldiği için çok yemek yapıp da artsın istemedim biraz da hazıra kaçtım açıkçası aman adam olana çok bile dermişim :ddd
0 oy
(620 puan) tarafından
Ilk kez aksam yemege davet etmistik. Manti yağlama sarmalar neler neler. Hem gec gelip hemde biz halanlarda yedik demislerdi. Daha o oldu ne çağırırım ne hazırlık yaparım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 298 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,534 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 2,355 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Balımm (4,893 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 2,443 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 512 göst.