0 oy
301 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (294 puan) tarafından
Selam canlar ben 35 haftalik hamileyim sutum gelirmi gelmezmi bilmiyorum ilk gebeligim hastaneye mama gotureyimmi hangi marka iyi ve sutum gelsede mama vericemmi bilgi verirmisiniz guzel anneler

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben aptamil 1 goturdum ama hastanedekiler de varmis zaten onu verdiler kendileri yapip aptamil 1 i. Ozel hastaneydi
(294 puan) tarafından
Bende ozelde dogum yapicsm sagol cnm
tarafından
Ruca ederim o zaman goturmene gerek yok canim
(294 puan) tarafından
Sagolasin cnm
-Reklam-
0 oy
(16,935 puan) tarafından
Ben 2 dogumumda da koymadım. Sık sık emzirdim süt hemen gelsin diye. Zaten bebeğin ilk sütü onun için doyurucu oluyor bence mamaya gerek yok
(294 puan) tarafından
Bunu merak ediyodum tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Ben koymadım canım sen bilirsin yine de
(294 puan) tarafından
Koymayip isteseler hemen aldiririm insallah sutum gelirde gerek kalmaz
tarafından
Yani gerek yok bence rabbimin izniyle geliyor sütün 2 gğnr kalmadan zaten ilk ağın denen sarı sıvı ile besleniyor çocuk
(294 puan) tarafından
Sagolasin cnm
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Çantaya koymadım ama ertesi gün eşimi gönderip mama aldırdım sütüm geliyordu ama bebeğim doymuyordu ilk bir ay sabah akşam 30 CC mama takviyesi yaptim sonra tamamen bıraktım mamayı 
(294 puan) tarafından
Sagol cnm
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Eczaneler zaten yakında oluyor ben götürmdim hemşire isteyince eşim aldı hemen canım biberon da almıştı 
(14,168 puan) tarafından
Aptamil kullandık biz
(294 puan) tarafından
Biberon koyayim isterlerse aldirayim
(14,168 puan) tarafından
Sen bilirsin canım fark etmez nasılsa eczanede de satılıyor strese girme koysan da olur koymasan da
(294 puan) tarafından
Sagol cnm
0 oy
tarafından
Selam ben sadece göğüs pompası koydum ne olur ne olmaz diye ama mama koymadım bir şey olursa eczaneler yakında diye. Sütün gelirse mama vermene gerek yok ki. 
(294 puan) tarafından
Gelsede sut yinede doymaz diye veriyolarmis cnm
tarafından
Allah Allah ilk defa duydum bildiğim kadarıyla az da olsa doyuyor ilk zamanlar anne sütü ile
(294 puan) tarafından
Bende yeni duydum o yuzden size sormak istedim
tarafından
Sen bilirsin ama bence koymana gerek yok sorun olursa hastanede vardır eğer yoksa da genelde çevre de eczaneler oluyor. Sen bilirsin yine de.
(294 puan) tarafından
Sagol cnm
0 oy
(9,547 puan) tarafından
Bazı hastaneler veriyor ama kesinlikle olmalı ben aptamil minik boylar var hastane için ondan almıştım kullandım da ilk an
(294 puan) tarafından
Bende alim ya
0 oy
tarafından
Valla ben almadim
tarafından
Ben dogurdum kiz 9 aylık kızım
(294 puan) tarafından
Oy masallah darisi basima bnimde kiz insallah
tarafından
İnşallah canım ama şöyle bi durum oldu bende sutum geldi hemen ama 5 gün sonra kizim sarı lık oldu mama aldım kullandik
(294 puan) tarafından
o zaman alayim bn
tarafından
Sen bilorsin ben sutum gelmezse eşim alir çöpe gitmesin dedim diye almadım .  ilk bebeğin o sarı sütten alması daha önemli ve yararlı
0 oy
tarafından
Hastanede besliyolar canim benden mama istemediler goturmedim de zaten
(294 puan) tarafından
Sagol cnm
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ben götürdüm canım bana gerek kalmadı ama yanımdaki kızım sütü gelmedi bebek çok ağladı için Bn verdim icirdiler hastane vermedi mama yasak mis hala gidiyorum sadece sıcak su bile vermiyor lar valla 
(294 puan) tarafından
Ozelmi devletmi cnm
(4,060 puan) tarafından
Devlet canım anne sütü verilmesi gerek mis mamaya karşılar mis annee bebek dostu hastane olmuş ondan mis
(294 puan) tarafından
Him deyisik ama mantikli
(4,060 puan) tarafından
Koca koca ponpalar her annenin başında sütü sahip getirmek için çok iyiydi ben laktamil ictn için hemn geldi ama yani süt gelsin diye baya iyi ilgi var yani
0 oy
(3,997 puan) tarafından
Bence koyma ,eğer Dr sutun az falan derse hastanenin yanında muhakkak eczane oluyor 2 dakikada alirsiniz
(294 puan) tarafından
Oda olur sagol cnm
0 oy
(489 puan) tarafından
Gerek yok gerekli durum olursa ebeler mama yapar devlet hastanesinde de mama oluyor merak etmeyin.  
(294 puan) tarafından
Sagol cnm
0 oy
(914 puan) tarafından
Ben koymadım. Çok gerek olunca hastane veriyor zaten . En kötü eczaneden alırsınız. Benim ilk oğlumda hiç ihtiyacım olmadı . İkinci ilk gün tam süt gelmediği için doymadı iki kere şırınga ile verdiler hastane Kendi verdi mamayı sonra sütum arttı bir daha gerek olmadı
(294 puan) tarafından
Sagol cnm
(914 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Hiç alma bence sütun gelecek belki bu durumda Mama elinde kalir hem hastaneden temin ediyorlar ve hastane çevreleri eczanelerle dolu ihtiyaç halinde aldirirsin 
(294 puan) tarafından
Sagol cnm
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Kesinlikle olmalı kuzum sütün o an gelmeyebilir sarılık riski var 
(294 puan) tarafından
O yuzden tedirginim zaten sagol cnm
0 oy
(516 puan) tarafından
Ilk gun su gibi azicik geliyor, sakın sutum yok sanma,o bebeğe yetiyor,ilerleyen günlerde sut artıyor canisi,bence mama koyma,ihtiyac olursa alırsınız, olmazsa bosu boşuna almis olmayın 
(294 puan) tarafından
Allah razi olsun sagol cnm
0 oy
tarafından
Ben sezeryan oldum iki kere çocuğun emmekten dudakları mos mor du artık bir geçti süt gelmemişti hemşireler asla mama vermeyin sütü bekleyin dediler süt gelmeyince çocuk ac ve huysuzlandı gece hiç uyutmadı gündüz susmadı en sonunda öğleye doğru geldi lakin çocuk her uyandığında her acikmasinda ağlama öğrenmişti tam bir yıl ağladı ikinci sezeryanda yanimda mama ve biberon goturdum sütüm gelmeyecekti biliyorum akşam oldu hala sütum yok çocuğun dudaklar mos mor yine kimse görmeden mama yaptım verdim kuzu gibi yattı hiç ağlamadı zorla gece uyandırıp emzirdim sütüm gelsin diye yine gelmedi sabah gizlice bida yaptım verdim o çocuk yemin ederim hiç ağlamadı uyanıyordu yatakta oynuyordu ağlamak ne bilmedi:)kurtardım onu
(294 puan) tarafından
Aaa o zaman kesin goturcem

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 719 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Minikii (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Lasyamm 21- (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 431 göst.
16 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Songul 1 (8 puan) tarafından soruldu

405,817 soru

12,161,965 cevap

36,607 kullanıcı

...