+1 oy
1,699 göst.
Diğer kategorisinde (1,301 puan) tarafından

Kızlar ben bugün eşime bir soru sordum bu hayatta en değerlin kim diye beni bırakın kendi oğlunu bile demedi annem dedi elbette ki annelerimiz çok değerlidir benim ailemden sonra oğlum ve eşim gelir ama eşim bizi katmadi zoruma gitti ben olsam bana öyle birşey sorsa katardim ne diyeyim bilemedim 

Peki sizin eşleriniz ne derdi kızlar?

66 Cevaplar

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Seninde önceliğin değişikmiş. Herşeyden önce çocugum gelir, eşimde öyle der her zaman. Çocugum dan sonra eşim sonra aile. Eşim için de böyledir 
(1,301 puan) tarafından
Ailem bir yana Oğlum ve eşim bir yana
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben sorma gereğinde bile bulunmam annem desede alınmam onu büyütüp besleyen o benim de çocuğum olacak o benim gözümün nuru olacak inşAllah bırak bende değerlisi oluyum <3

0 oy
tarafından
Bizim bebeğimiz daha doğmadı ama benim önceliğim eşim eşimin önceliği de benim 
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Ben bu soruyu sormuştum önceden tabi ki önce ailem demişti bana <3

0 oy
(1,615 puan) tarafından

Seni bir kenera yazdım bu soruyu yarın eşime sorup gelcem ama bence ilk önce çocuklarım derdi 2ci kim diye de sorcam çok merak ettim:D

(1,301 puan) tarafından
Sor yavrum sor
(1,615 puan) tarafından
Unutmuşum koz senin cevabını görünce aklıma geldi sabahın köründen beri diş ağrısı çekiyorum aklımdan çıkmış ama hatırladığım iyi oldu sorcam
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Once sen bide Aybüş der ama lafta :) onceligi annesi de olabilir ams beni onlara ezdirirse sikinti...
(1,301 puan) tarafından
Yürü bee :)
0 oy
(195 puan) tarafından
Bazen farklı durumlar olabiliyor mesela eğer sorumsuz bir babası varsa ve annesi büyük fedakarliklarla onu buyutmuşse ve gerçekten ana gibi anaysa büyük bir vefa borcu olduğu için bu bu cevabı verebilir, bence bu yanlış bir cevap önce evladını ve eşini soylemesi gerekir ama bazen soyledigim gibi durumlar olabiliyor zamanla değişeceğini umuyorum
0 oy
tarafından
Eşiminde annem der hep bir kere ben mi annen mi dedim yalan söyle ona rağmen sen demedi sustu artık siz dusunun
(1,301 puan) tarafından
Ay insan nezaketen de olsa söyler biz şuan Kusuz
tarafından
Yani nezaketen demi ama o kadar onemsizim
0 oy
tarafından
Bnm esim once annem diyordu şimdi oğlu oldu adamın en değerlisi oğlu bni girmuyir ameliyat oldum kacgundur giti bir kere demedi nasıl oldun oğlumu göster diyor oğlu yatınca hemen kapatıyor değerlisi oğlum sonra annesi en son bn 
(1,301 puan) tarafından
Bu kadar da olmaz ama bence
tarafından
Boşver takma kafana. Bn takmiuorum hiç evlilik zamanla oturuyor zaten 4senedir evliyim bnde hala ilk plan da olamadım denge  çok önemli herkesin yeri ayrı bnm anemin de oğlumun da eşimin de yeri sevguisi ayrı bnde
0 oy
tarafından
Sordum da oglum ve sen sonra digerleri dedi.
0 oy
(77 puan) tarafından
Sevgiliyken en cok değer verdiğimsin derdi. Evlendik oğlusumu benden daha cok öne atıyor :)) 
(1,301 puan) tarafından
Yani bı nevi :)
0 oy
tarafından

Eşim bana hep der ki; sen benim bu hayatta herşeyimsin benden sonra da kızımız geliyor sonra ailesi geliyor <3

(1,301 puan) tarafından
Maşallah canım benim
tarafından
Aynen maşallah Rabbim bizim mutluluğumuzu bozmaya çalışanlara fırsat vermesin
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Önce Kızım der hep 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Ben bunu bı kez sormuştum çocuklarım ve sen demişti zaten ailesine düşkün biri değil eşim 
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Annesi ya da annem diyenler çok garip insanın önceliği evladı ve eşidir kağıt üstünde evlilik resmen ya bunlar 
(1,301 puan) tarafından
Konuşmuyoruz zaten bugün sabah tartıştım arıyor açmıyorum adam çıkıp gelirse şaşırmam
0 oy
tarafından
Annem der o yüzden cevabını bildiğim bişeyi sormam annemde annem... Var yani herşeye katmasalar sinir oluyorum anneminki gibi olsun deyip duruyodu ilk zamanlarda git annen yapsın diyodum daha soyluyo arada bende bıktım valla artık pes ettim tatlı değişik bi yemek felan hiç yapmıycam annesi yapsın misafirim gelince onlara yaparım kendi yemezse yemesin oğlum deseydi nolurdu yani annesi sorunca sensin anne desin bize sorsalar hemen saf gibi sen deriz aklımıza...
(1,301 puan) tarafından
Aynen öyle valla canım hakkımızı yediler nankörler boşver kız umursama hepsi aynı değil mi
0 oy
(50,933 puan) tarafından
kızım derdi büyük ihtimalle
0 oy
(748 puan) tarafından
Su hayTt sizden baska  degerlim yok der hr zaman 
0 oy
tarafından
Oglum ve sen derdi yuz de yuz emınım ama esın krııcı olmus biraz sanki canım hadi senı gec evladı var bambaşka bırsey evlat
0 oy
tarafından

Benim ki kesin oğlum sonra annesi der bende aynısını derdim ya oğlum sonra annem :D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 288 göst.
21 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Damlaakts (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.
21 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 332 göst.
2 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 444 göst.