0 oy
339 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (345 puan) tarafından

Bugün benim ve oglumun dogum gunu buraya acılı bir anne bırakıyorum ne olur benim için de dua edin kimin duası kabul olacağı belli olmaz sizden dua istiyorum kızlar 

Seslerine bile hasretim ama ne benim ahım nede o çocukların ahi kimseye kalmaz bunu biliyorum kendilerince böyle yaparak güzel birşey yaptıklarını zannediyorlar ama öyle değil Allaha havale ediyorum bize acı cektirenleri bugün bizim günümüz ama içim kor bir ateş gibi yaniyor Allah biliyor rabbim kimsenin yanına koymasın inş :'(içim yaniyor hemde öyle böyle değil bugün yüzüm ve içim  hiç gülmeyecek biliyorum yine maske takicam yüzüme ama içim öyle olmayacak bunu biliyorum Allaha sığınıyorum artık diyecek bilemiyorum

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne oldu yavruna  anlamadım da ben
(345 puan) tarafından
Ayrıldım diğer köpekten çocuklarda onun yanında cnm gorusturmuyorlar ben izmirdeyim onlar antepte hamile halimle gidemiyorum evlendiği kadın çocuklarla konuşturmuyor bana ihanet ettiği kadin evlendiği kadin
tarafından
Pi. slik  kopekler ya Allah belalarını vermiş zaten 2 o. Birbirini bulmuş. Peki neden çocuklarını görmüyorsun yani karar oyle mi alındı o kadının senin çocuğunu saklama gibi bi lüksü yok
(345 puan) tarafından
Karar hicbir şekilde öyle aldırmam sonuç ne olursa olsun şuan hamileyim uzağım diye birşey yapamıyorum güya kendi huzurlarını sağlamış oluyorlar benim kendilerine ne zararim varki bunu karar almışlar çocuklara davranışları kötü çocuklarda bana söylüyorlar  ondan tutuşuyor yani birşey olur diye sabır ediyorum ama sabrım kalmadı içim çok yaniyor hep iyiler kaybedermis yaa gerçekten öyle mis
tarafından
Sen neden çocuklarını almadın peki
(345 puan) tarafından
Vermediler cnm vermediler elleri kolları uzun
(345 puan) tarafından
Benimde arkamda duran ailem yok ben dayımın ve anneannemin sayesinde kurtuldum o k.ö.p.e.kten
tarafından
Kiyamam ya kurban olurum cok zor Allah ahini bırakmasın inşallah
(345 puan) tarafından
Amin inş cnm :(((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım. Ama ne olduğunu anlamadım 
(345 puan) tarafından
Ayrıldım diğer itten gorusturmuyorlar beni çocuklarımla vermiyorlar da bende uzağım hamile halimle şuan gidemiyorum evlendiği kadın beni aldattığı kadın o izin vermiyor o yüzden hasretim cnm ben izmirde onlar antepte
tarafından
Ne hakla böyle biseye izin vermiyo mahkemeye baş vur görmek hakkın senin mesafede cokmus arada
(345 puan) tarafından
Doğum yapayım gidecem cnm mahkeme iznim var zaten ama uzaktan birşey hal edemiyorum ki
tarafından
Haklısın canım tez zamanda allah sana göstermeyi nasip etsin
(345 puan) tarafından
Amin inş cnm Tskr ederim
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım noldu ki
(345 puan) tarafından
Aminn inş cnm ayrıldım diğer itten onlarda çocuklarla gorusturmuyor evlendiği kadın beni aldattığı kadın izin vermiyor gorusmesine çocukları banada vermiyorlar bende hamile halimle gidemiyorum şuan ben izmirde onlar antepte
0 oy
tarafından
Çocuklarından uzak mısın
(345 puan) tarafından
Evet ben izmirdeyim onlar antepte babalarında gorusturmuyorlar evlendiği kadın beni aldattığı kadın izin vermiyormuş cnm bende şuan hamile olduğum için gidemiyorum hasretim çocuklarıma
tarafından
:(( çok üzüldüm rabbim ahinizi bırakmasın inşallah
(345 puan) tarafından
Amin inş cnm Tskr ederim
0 oy
tarafından
Dogum gununuz kutlu olsun canım ama sorun ne 
(345 puan) tarafından
Tskrler cnm eski ** gorusturmuyor daha doğrusu evlendiği kadın yani beni aldattığı kadın izin vermiyormuş çocukları da vermiyorlar bende uzağım gidemiyorum şuan hamilelikten dolayı hasret kaldım çocuklarıma ben izmirde onlar antepte
tarafından
Oy kuzum bu nasıl bir insanlık onlar senin evladın ya sıkayet et mecbur gorusturmek zorunda pıslık herıf
(345 puan) tarafından
Şikâyet edicem ama şuan gidemiyorum hamile olduğum için birde uzağım uzaktanda olmuyor ki
tarafından
Rabbım yardım etsin canim
(345 puan) tarafından
Amin inş cnm
0 oy
tarafından
Mahkeme kararında çocukları görme günün yok mu illa ki vardır gidip göreceksin göstermezlerse dava açacaksın haciz yöntemi ile göreceksin o kim köpek ki sana çocukları göstermiyor 
0 oy
tarafından
Dogum gununuz kutlu olsun canim Rabbim nice güzel seneler nasip etsin bende senin gibiyim ustelik benimkiler yurt disinda sen merak etme doner dolasir onlarin ayagina dolanir kendileri getirirler evlatlarini inşallah
0 oy
(4,843 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 318 göst.
23 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
12 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde 1111 (371 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.