Arkadaşlar hepimizin yorumlarını tek tek okudum o kadar güzel yazmissiniz ki sanki beni tanıyor gibi gerçekten çok teşekkür ederim öncelikle belirtmek istediğim şeyler var tabiki arkadaş yüzünden yuva yıkılmaz ama şimdi söyle söylim biz evlenmeden öncede görüşüyordu şimdide görüşüyor ama artık gözüme batıyor ilk evlendigim zamanda onların oturduğu yerde oturuyorduk her gün görüşüyorlardi ama çalıştığım için ve birazda cahillik olduğu için ses etmiyordum ve yeni evime taşındık taşınali sürekli oraya gider görüşür asıl unutamadığım bi olay var hala onun izlerini taşıyorum o kadar etkilendim kii bundan 3 4 sene önceydi bu onlarla balıkesire gitmiş tarihi bi yer neyse haberim yok tabi bi gün galerisini karıştırırken gördüm gerçekten yıkımdım yani Daha öncede onlardan biriyle türkü bara gitmiş hala bunları unutamıyorum üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen yani işin asli her türlü gizli işi bunlarla çeviriyor evet arkadaş yüzünden yuva yıkılmaz ama en son raddeye geldim onlar için kardeşim demesi flan zoruma gidiyor artık benimki başka birşey dönüştü sizin eşleriniz şehir değiştiriyor mu habersiz bu süreçte kendimi yıprattım ağladım hırpaladım anksiyetem var o tutuyor uykuya dalamıyorm kendime yapıyorm ne yaparsam ama karşılıklı adam akıllı konuşamıyoruz sadece ben konuşuyorum ama bna kalkipta sen bna karışamazsın istediğim zaman görüşürm diyor şimdi bende yoruldum tükendim artık eğer deseydiki hayatım tamam bundan sonra dikkat edicem deseydi belki bi nebze düzelirdi aramızdı ama yok adam bunu bna ömür boyu yasaticak biliyorm ona kalsa huzursuzluk çıkaran benim isterse 12 de isterse 1 de gelirmis bizi neler bekliyor bilmiyorum.. ben onlardan vazgeçmem diyor gerçekten artik bende tükendim 2 evladım var çok severek evlendim oda öyle ama sevgi yetmiyor bazen fedakarlık gerekiyor aslında ondan ne duymak istediğimi bile bilmiyorum Emziriyorum piskiyatriste gitmek istiyorum ama ilaç kullanamam evladıma kiyamam bagzi arkadslar arkads yüzünden yuvamı yıkılır diyor da lutfen eski postlarımı bir daha okusunlar .. 6 yillik evliyim artık tartışacak gücüm kalmadı eşim zaten sessiz sakin bi insan ama gizli iş çevirmesi beni deli ediyor en büyük sorunumuz iletişimsizlik ve çocuklardan dolayı çok bunaldim bi çoğumuz bunaldi zaten ama isler bu raddeye geldi yani ben demiyorum tamamen bağını kes ama bi hafta onlarla görüşürsen bi hafta benimle ol her çağrdiklarinda gitme ama yok diyor ben giderim şimdi ben ne yapim arkadaşlar artık tartışamam cidden yoruldum kalbim kırık gönlüm yorgun hakkınız helal edin..