0 oy
202 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (539 puan) tarafından
Kızlar ilk gebeliğim simdlik doğum normal görünüyor hastane çantası gazirlicam haftaya neler gerekli olur yardımcı olurmusunuz 

7 Cevaplar

0 oy
(2,126 puan) tarafından
Bende burda bekliyim )
-Reklam-
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Canım ben liste yapmıstım İnternetten arastırıp kendime bebegim diye
0 oy
(2,486 puan) tarafından
Canim en onemlisi zibin koy 4.5 adet ve uzun kolluda koy bebekler cok üşürler cunku 2.3 takim pijama koy nolur nolmaz dogum bu cunku sapka eldiven corap bez battaniye islak mendili yedek kiyafet yelek pisik kremi falan ben oyle koydum 
0 oy
(747 puan) tarafından
Canım ben

Bir tulum

Bir pijama üst

2 çıtçıtlı

2 çorap

1 battaniye

1 kundak

1 paket ıslak mendil

1 tane şapka

10 tane bez

Bi rulo havlu

Bi pişik kremi

Kendim için:

Alt üst pijama takımı

Çorap, yazma,iç çamaşarı,terlik,hasta bezi, dezenfektan,maske,üşürmüşüm bi tanede yelek koydum

Çocuk için koyduklarıma çok bile dediler.
(539 puan) tarafından
Tulum dediginiz ne oluyor
(747 puan) tarafından
Tek parça bebek kıyafeti canım
(747 puan) tarafından
Ha birde iç zıbın koydum 2 tane
0 oy
tarafından
Maske kolonya rulo peçete islak mendil buyuk çöp poşeti kirliler icin. 3 takim pijama 3 atlet 3 camasir dpend ped yenidogan bezi yenidogan islak mendili lohusa taci vs foto cekineceksen tarak makyaj malzemesi. Bebek 10 lu hastane cikisi 2 tane 5 li hastane cikisi puset lpset ortusu  alt acma ortusu 2 tane en az mumkunse kullan at olandan. Hastane terligi deodorant sana. Emzik. Kendine corap. Sarj aletleriniz refaketciyede terlik pijama agiz mendili 2 tane

pisik kremi 
(539 puan) tarafından
Çamaşır depend ne oluyor
(539 puan) tarafından
2 tane hastane çıkışı 5li görürsem olmaz mi
tarafından
3 tane külot demek istedim çamaşır derken. Dpend marka da hasta pedi alman lazim kanaman için
tarafından
2 tane 5 li yazdim kuzu bende zaten
0 oy
(469 puan) tarafından
10lu hastane çıkışı koydum bir tane birde 5li hastane çıkışı koydum 2 iç zıbın 1 2 çorap 5 tane ağız mendili bir omuz havlusu pişik kremi yedek şapka bir tane penye battaniye bir tane kalın battaniye 10 tane bez 1 ıslak mendil 1 plt alt silme pamuğu 1 2 alt değiştirme örtüsü

Kendim için,

2 pijama takımı iç çamaşırı havlu şampuan deodorant tarak terlik tülbent hastane bezi lohusa kilodu lohusa pedi dikiş olursa diye tendürdiyot gazlı bez falan havlu peçete birde hastane den çıkarken giyerim diye nomal kıyafet ama çıkarken pijamayla çıktım  normal doğum yaptım dikişimde vardı sağlıkla gelsin canım
(539 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin inşallah
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Kendime iki pijama takımı, eşarp özellikle kırmızı renkli, çorap-patik, tarak-toka, göğüs kremi. Bebeğime bir tane hastane çıkışı, iki tane bebek takımı, zıbın, şapka, eldiven-çorap, ağız bezi, müslin örtü, battaniye, pişik kremi, bez, ıslak mendil.

Ayrıca bu dönem için de kolonya koydum. Bir de zemzem ile hurma koymuştum. Acve hurma sünnet. Bebeğin ağzına özellikle baba tarafından çiğnenip sürülür ilk sütten önce. 
(539 puan) tarafından
Ilk kez duydum babası doğuma gelemicek malesef canım
(8,028 puan) tarafından
Efendimiz Hz. Aliye yaptırmış canım. Olmadı siz kendiniz yapın. Yapmasan bile al yanına orada yersin. İzin vermezlerse bile ye suyunu iç. İhmal etme güçsüz kalma sakın
(539 puan) tarafından
Sütte yapiyor diye duymuştum unutmazsam kesin koyucam çantama cok teşekkür ederim
(8,028 puan) tarafından
Rica ederim ❤️ sağlıcakla al bebeğini kucağına inşaAllah güzel anne ☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 244 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Sirac_23 (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 165 göst.
31 Ocak 2022 Aile kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 732 göst.
18 Mart 2019 Diğer kategorisinde Aşkı❤evladı⚘ (2,306 puan) tarafından soruldu