0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından

Sevgili anneler 17 günlük anneyim. Sarılık hikayemiz oldugundan bu süreçte meme ile bitişik yaşadık. Fakat artık çok zorlanıyorum uykuya dalması en az 2 saati buluyor emmeden uyuyamıyor. chicco marka emzik almıştım ama tutmuyor, tutsa bile öfkelenip atıyor. Tam uykusu düzene girdi derken şimdi de memesiz nefes alamaz olduk :pinch:

10 Cevaplar

0 oy
(7,793 puan) tarafından
Avent kuzum kabul etmyen bebek yok
(84 puan) tarafından
Avente baktım 2'li var tekli var. Hangisini almam gerekiyor bilemedim. Ultra Air falan diyor o mu ki.
(7,793 puan) tarafından
Kuzum ikili al birini kullan 3 ay süresi dolunca 2. Yi kullanırsın hiç farketmez hangisini alırsan al hepsini kabul eder bebek
Bak kızsa bu olabilir https://www.hepsiburada.com/philips-avent-ultra-soft-emzik-0-6-ay-desenli-kiz-scf227-20-p-HBV000007PUDR?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.14.1 cinsiyeti ne
(3,728 puan) tarafından
Evet aventi yüzde doksan kabul ediyor bebekler ama etmeyende var mesela benim kızım
(7,793 puan) tarafından
O istisna o zaman kuzum :)
(84 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim link çok işime yaradı
-Reklam-
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Biz hep wee almıştık hepsini deneyecek sin tutana kadar birini tutmazsa ötekini tutar heralde
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Canım şu iyi gelir bunu sever diyemem çocuğuna göre değişir sen en pahalı alırsın o bakkal.emzigi.emer :) bizimkiler weebaby sevdiler
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Philips avent genellikle bebekler tutuyor bu emzigi
(84 puan) tarafından
Hangi emzik. Ultra Air olan var tekli. Yoksa çift olanları mı.
(4,854 puan) tarafından
Ultra air olan
0 oy
(658 puan) tarafından
Chicconun micro emdikleri var 0-2 ay onu deneyebilirsin onun dışında avent ultra air ben yeni doğan dönemde Chicco yu kullandım her marka her model emziği denedim en son Aventi tuttu. Acenteler biraz pahalı bence ilk tekli olan ultra air al tutarsa bir dahakine ikiliyi alırsın evde yedeği bulunur 
0 oy
tarafından

Avent denesen canım 

0 oy
tarafından
Tutmayan bebek tutmuyo baci ben gittim anne memesine en yakin dediler diye philipsin soothie emzigini aldim öğürüp atiyo tutmuyo hicbir sekilde
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Bebedor wee marka aldım halen emiyo
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Ben avent kullandim tutmustu canm 
0 oy
tarafından
Emzik önermiyorum hiç 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 393 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Cennet Tarhan (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 168 göst.
15 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busesndr (9 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 139 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sinem_A (116 puan) tarafından soruldu

405,788 soru

12,160,630 cevap

36,604 kullanıcı

...