+4 oy
207 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (899 puan) tarafından
Bir sebze düşünün ne kadar organik olursa o kadar sağlıklıdır organik nedir.. Doğal koşullarda zamanında yetisendir.. Benim bebeğim neden şunu yapmıyor neden diğerleri gibi büyümüyor hemen büyüsün hemen yapsın hemen öğrensin..  Hayır yapmayın.. bırakın gülmesin bırakın surunmesin yürümesin bekleyin her şey zamanında olur.. çocuğunuza bı anda her şeyi vermeyin öğrenmeye zorlamayın sonrasında patlak verecektir doğası neyse onu yapsın bırakın doğal büyüsün anneler..

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Öyle de anne kalbi öyle demiyoki ahhh evlat ahh evlat 

(899 puan) tarafından
İnsanlara karşı tepkiniz böyle olsun her eleştiride..
tarafından
Nasıl yani anlamadım
(899 puan) tarafından
Yazjmdaki gibi
tarafından
Tamam canım
(4,152 puan) tarafından
Ahahahhaha tamm canm kiz niyeyse bi gulesim geldi
-Reklam-
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Zaten anne zorla naparsa  yapsin bebek zorlamayla bişey yapamaz

Şu zamanda da organiklik  nerede? 
(899 puan) tarafından
Evet bu sadece bebek için değil çocukluk döneminde de böyle yapmak gerekiyor bırakın istediği gibi büyüsün gelişsin zorlamadan kiyaslamadan.. aslında şunu demek istedim bebeğin neden konuşmuyor yürümüyor dediklerinde zamanı gelmemiştir demeli meyveler zamanı gelmeden olgunlasmaz her şeyin bı zamanı var.. ilacı basarsan zorlarsan sağlıksız hormonlu bir meyvenin kimseye yararı olmaz
0 oy
(852 puan) tarafından
Sagol cnm ya evet haklısın 9 aylik benim kızım da emeklemyir hala bir yerde de tutup kalkmıyor niye hala yspmadi diye sorulunca kötü oluyrz
(899 puan) tarafından
Benim bebeğim ne zaman isterse o zaman tutunur kalkar   zorlamıyoruz belki farklı bir yönünü geliştirmekle meşguldür de..
(852 puan) tarafından
Bmde zorlamam hic ama işte kafaya takarim
(899 puan) tarafından
Organik olan her zamanini bekler..
0 oy
tarafından
Teşekkür  ederim cngls
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Fiziksel gelisim konusunda evet haklısın. Ama bı çocuğun beyinsel gelisim açısından en almaya müsait olduğu dönem 0-6 yaş arasıdır. Ne doldurabilirsen kârdır. Tabikide baskiyla zorla değil kendinden verdiğin ekstra özveriyle ilgiyle.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 398 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
+4 oy
37 cevap 714 göst.
0 oy
5 cevap 167 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 701 göst.
11 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Mlekdlra (1,063 puan) tarafından soruldu