0 oy
408 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Panık atak var psıkolojım ı nasıl duzgun tutcam bılmıom. Sureklı dusunuom korkuyorum nasıl atlatcam bılmıom. Halsizlik bas donmesi koku tad kaybı kemiklerim agııro oksuruk hepsını yasıyorum . Nolur bana moral verin biraz. Koku tad gıdınce cok panıkledım

13 Cevaplar

0 oy
(1,673 puan) tarafından
Gecmis olsun canm biz de atlattik bagisikligini guclu tutman lazim koku ve tat geri geliyor merak etme meyveni yemegini eksik etme moralini yuksek tut
-Reklam-
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Gelir hepsi zamanla canım benim bazı şeyleri korku ve panikten de olur başka şeylerle vakit geçir korkuyu aklına getirme iyilesirsin en kısa zamanda ıhlamur nane limon çörek otu yağı tüket koku kaybının geri gelmesini istiyorsan aktariyelerde satılıyor kekik yağı organik olması lazım onu kokula doğal vikiss var her gün onu sabah akşam kokula 
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Kuzum uzulmekle ağlamakla kendini daha yipratirsin bağışıklığın çöker sanki sen ağlayınca gecicekmi korona. Bu kizcagiz ağlıyor kirmayim bunu deyip gidicekmi : ) koronanin dördüncü günündeyim
(1,037 puan) tarafından
Ya kuzum valla moral oldunuz bana guldurdun benı. Tad koku gıdınce cok panıkledım ınsallah atlatırız sende belirtiler ne. Allah sana da sifa versın
(5,727 puan) tarafından
Kuzum benim bir 10ghn önce falan boğazım ağrıdı esiminde öyle burnum koku duymadı eşimde öksürük oldu dedi ben terledm iş yernde ter üstümde kurudu falan dedi  iş yerinin doktoru antibiyotk vermiş boğazına sonra geçti aradan on gün kadar iyidik öyle burun tikankligim devam ediyordu eşimin iş yerinde arkadaşında çıkmış temasli bizde yaptırdık sonra bende de çıktı diyodu şoförler var onlarda çıkıyor diyordu artık önce onlardan mi geçti bizden mi onlara hiç bilmiyorum.. az bacaklarınız ağrıdı birde benim sırtım
(5,727 puan) tarafından
Ben seni motive ederim.. dostum var burda sihirli eller o benim 17yillik dostum buraya gelmeme vesile oldu.. firuslu napiyosn diyo resim atıyorum o.testler yanlış ulan diyo ben böyle Gülen koronali gormedim. Ulan diyorum aglayimmi ağlamakla günler mi geçer
(1,037 puan) tarafından
Ben 3 gundur aglıyorum korkuyorum. Cok dikkat ettim ole bole deıl korktugum Bı hastalık tı. Basıma geldi etrafımda içenler oldu onlardan etkilendim galiba
(25,224 puan) tarafından
Hahaha ay canım dostum yaa o test yanlış kız sende firüs mirüs yok firüslü insan kurabiye mi yapar, spormu yapar, çay keyfi mi yapar ulan vurur kafayı yatar :D yani benim gördüklerim böyleydi :D
(5,727 puan) tarafından
Gözde bende çok korkuyordum annemleri günde 20,kere arayıp kimseye gitmeyin sakin elinizi yikayin çok babam camiye gitmesin falan derdim hep. Kaç aylarca görüşmedik annemlerle. Eşimin test pozitif çıktı ikiz çocuklarım var beş yaşında babalarının yanına gidiyorlar çocuklara bağırıyorum çıkın diyorum yanasmayin falan sonra ağlamaya gittim tuvalete : D dedim.aynur bu karantina böyle bitmez.. inancını kaybedince insan çok kotu oluyor.. Allah'a dua et az bir ağrım olsa da dedim dayanılmayacak gibi değil şükür iyiyim
(5,727 puan) tarafından
Ay canım dostum yaaa ne Kafiyeli olduk yazdıkların :D Aglasakta zirlasakta yasiycaz kaderimizi napalim.. evet şuanda makineme çıktım spordayim :))))
(1,037 puan) tarafından
Masallah kuzum sana ben yataktan cıkmıom 3 gubdu
(5,727 puan) tarafından
Kız kalk silkelen pencereyi aç nefes al kocaman
(1,037 puan) tarafından
Actım canım biraz guc verdiniz bana suan
(1,037 puan) tarafından
Arada yaz bana moral olursun
tarafından
Benide unutmayin morale ihtiyacım var ☺️
(5,727 puan) tarafından
Oy gel beraber sarılalım bı firuslu daha : D
tarafından
Ekmek bilem yaptim be bu virüs bizi yenemez pehhhh sarılalım tabi ☺️❤️
(5,727 puan) tarafından
Bu virüs benim 33yasindaki kocama ıhlamur ictirmis, sen ekmek yapmisin Cok mu :D ❤️
tarafından
Valla bizde öyle ya içimiz dışımız ot çayı oldu ama olsun bugunumuze şükür ❤️
(5,727 puan) tarafından
Kız zorla icirdim adama o da içine bişey koymamak şartıyla, ay diyo güzelmiş he bu ıhlamur hayatinda ilk defa icti
(1,037 puan) tarafından
Bende ıhlamur falan asla ıcmem cocuklugumdan beri zorla zeytinyapragı tarcın ıctım.
(5,727 puan) tarafından
Kuzum çok güzel ıhlamur içinde bişey yok ya Allah'ın doğal çayı iste. Birde sıcak su içine bal limon karabiber zencefil koydum hastalnacagimi hissedince öyle içiyorum hep
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Herkste tat koku gidiyor kuzum Allah beterinden saklasın bol sıcak çaylar iç c vitamini 
(1,037 puan) tarafından
Dun vardı koku tad bugun bıanda gııdnce panıkledım
(1,267 puan) tarafından
Panikleme olacaktı nasılsa Rabbim şifa versin
(1,037 puan) tarafından
Dogru soluo sun
0 oy
tarafından
Sıkıntı yapma cnm rabbimin izniyle geçecek InsAllah 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Bunlar olağan şeyler zaten bu hastalıkta canım morlaşn yüksek olmazsa iyice yataga düşersin normal yaşantına devam et düşünmemeye çalış 
(5,727 puan) tarafından
Ay yukarda kulaklarını cinlattim :D
(25,224 puan) tarafından
Hahaha ayy:D kendimi firüslü iyileştirmeci ilan edicem :D
(5,727 puan) tarafından
Deli :))))❤️
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Ağzın boş durmasın sürekli ye iç ama moral de önemli moralini yüksek tük kendini oyalayacak şeyler yap koku tat çoğunda gidiyor zatn bu kdar korkmana gerek yok koku tat bende gitti iki gün sonra geri açıldı turşu suyu iç iyi geliyor 
(1,037 puan) tarafından
Tursu suyu ıctım ölcem moduna girdim resmen ya
(1,221 puan) tarafından
Böyle yaparak kendine yaparsın hastalığın artar boşver rahat bırak kendini grip gibi atlatırsın İnşallah
0 oy
(3,836 puan) tarafından
benim de test vermemin ertesi günü gitti koku ve tat. hastalığımın bitmesini bi iki gün kala gelmeye başladı. inşallah sorunsuz atlatirsin canim dua et bol bol Allah yardimcin olsun 
0 oy
(5,727 puan) tarafından

Yazarım kız aşk olsun karantinayi beraber bitircez Allah'ın izniyle aha spor yapıyorum ayicikli polar donlarimla:D

image

(1,037 puan) tarafından
Esım var karantınada yazarım canım tesekkur ederim
(5,727 puan) tarafından
He sizin evde mi kuzum annen başka yerde sandım yaa anlamadm kusura bakma
(1,037 puan) tarafından
Annem Baska yerde kuzum temaslılar onlarda ama belırtı olmayınca annem bne bakım belki bize bulasmadı dedi. Onlar negatif tı sımdı galiba pozitif cıkcaklar. Esım sadece aynı evde onlarım evi ayrı
(5,727 puan) tarafından
Kuzum olursa da herkes yasiycak hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin Rabb'im bak bebeğin var hem atakların var dua et Allah'a kötu olmamaya bak nolur
(1,037 puan) tarafından
Onun ıcın guclu durcam ben alıp bakcam. Koku tad ne zMan yerine gelir acaba o cok kotu ya. Oksuruk basladı. Ama yine de kalkcam ıyı olcam atlatacam. Senle konustugumdqn beri daha ıyıyım tesekkur ederim.
0 oy
tarafından
Benimde 3. Günün umutsuzluğa düşünce kızıma bakıyorum çünkü ben kendimi bırakamam iki kişilik güçlü olmam lazım sende öyle yap atlatacağız Allah'ın izniyle dua et
tarafından
Evet canım benim içiyoruz eşimde pozitif çıktı oda kullanıyor vitamin falanda verdi doktor
Kızımı bırakacak kimsem yok benim olsada vermezdim zaten
(1,037 puan) tarafından
Belki bulasmamıstır ona diye verdım ama dayanamıyorum. Bas donmesi yapıo mu ılaclar
tarafından
Bende yapmadı kuzum bana ilaçlar çok etki etmez doğumda morfin yedim 2 tane ama eşimde biraz yaptı
Allah'ın izniyle bişey olmaz yavruma o olmasa dayanamazdim
(1,037 puan) tarafından
Allah sızede sifa versin canım
tarafından
Amin kuzum cümlemize bırakma kendini sen
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun koku tat olayı 1 ayda gelir yerine sonra kasıgina yada sırtına vurur ağrı .. bol bol uyursun geçer gider Allah hafif geçirmeyi nasip etsin çok zor koku alamama 
0 oy
(748 puan) tarafından
Geliyor canim zamanla uzulme atlatiyosun 
0 oy
tarafından
Kendini kendine iyi bakmakla görevlendir. Bitki çayları meyve suları felan iç mesela... 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 127 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Alel (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hblt (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 436 göst.