Canlar merhabalar konuya direk dalacam galiba benim eşim askeri personel askeri personel olmadan önce inşaatta çalışan birisiymis bu zamana kadar hep çalışmış simdj 25 yaşında 17 yaşından beri hep çalışmış ve çalıştığını her zaman ailesi yemiş ailesine göndermiş onlar almış bir şekilde eşimin adına hiç bir birikim yapmamışlar kendi dugunumuzu bile kendimiz yaptık borçla harçla bana hep hesap bir dediler yani eşim dağda taşta calisacak abisi gündüz çalışıp gece evinde kalacak farklı maaşlar farklı iş farklı evlerdeler bunlar bende kabul etmedim herkes çalıştığını yesin dedim ve hepsinin gözüne battım 1.5 senelik evliyim kayinbabam biz evlendikten sonra eşime özel bana Özel WhatsApp durumları paylaşıyor kâh sel gider taş kalır el gider kardas kalır mı desem annem annem anne gibi kimse olmaz kimse seni baban kadar sevmezleri mi desem ne durumlar ne durumlar şimdi bana diyeceksiniz ki bakma WhatsApp durumunu gormemem için numarasını silmem gerek çok canım sıkılıyor kızlar ben onun parasını harcamaya kiyamazken etrafın böyle olması beni çok üzüyor...