0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (552 puan) tarafından
Oğlum.suan 140 günlük ek gıdaya kaçıncı günde gecicem bı türlü hesaplayamym

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 4 aylıkken başladım 
tarafından
Bende dört aylıkken geçtim şimdi 7 aylik herşeyi yiyor valla şartmı yanu 6 aylik sonra bebegim biseu yemiyor diyorlar
tarafından
Benim oğlum da gee şeyi yiyo çok şükür
(552 puan) tarafından
Ne zaman geçeceğimi bilmiyo değilim sadece kaçıncı günde geçeceğimi sordum hesapliyo olmazmiyim zaten bende ek gıdaya başlayınca çocuğa direk bizimle sofraya otur dicem cnm ha bide ben yeni nesil bı anneyim ve benim bildiklerim bana yetiyo çok şükür eski nesil olanlar daha bilinçli olabilir zamanı gelince bende bilinclenirim
(13,307 puan) tarafından
Hepimiz anneyiz hepimiz korumacıyız gün tutarak yapamazsın bunu saçma sapan şeylere takılma sana onu anlatmaya çalışıyoruz ne kadar geç o kadar kötü bir yaşındaki bebek kahvaltı mı etmez eder sofraya da oturur ama alıştırırsan öyle 180. Gün tadıma başlayayım vs ile olmuyor benim de ilk bebeğim denedim olmadı.
tarafından
Bende yeni nesilin merak etme daha 18 yaşındayım ama anlatmak istediğimiz illa 180 gün beklemek zorunda değilsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
En iyisini doktor bilir 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
180 gün dolduğunda 
0 oy
(865 puan) tarafından
Her yerde yazıyor ilk 6 ay sadece anne sütü diye neyini hesaplaamıyorsunuz anlamıyorum 180 gün yapiyor
(552 puan) tarafından
Ay sağol bu engin bilgin için
(865 puan) tarafından
Ne demek algılarını ac ve sende araştırırsan bu engin bilgilere cok rahat ulaşırsın aa dogru sen yeni nesil anneydin unuttum pardon
(552 puan) tarafından
Sen eski nesil oldun da noldu pardon Allah'ım ya ne biçim bı adalandirma bu yeni nesil anne ve şükür mutluyum iyi ki yeni nesil anneyim ahahahhaha
(865 puan) tarafından
Senin deyiminle Benim eski nesil olduğumu nerden çıkarıyorsun ki:) benim bebeğim daha 7 aylık ve ilk bebeğim:)ben nesilci anne degilim sadece anneyim :)iyi gunlerrrr
0 oy
tarafından
Doktoruna sor bence bu ek gıdaya geçiş durumu bebekten bebeğe fark ediyor mesela bi bebeğe tam 6 aylıkken geçecek derken diğerine 5 aylık başla diyor mesela ben her ay götürüyorum bakıyor gelişimine bu ay yine baktı 5 ay 10 günlük olunca tadimlara başlayabilirsiniz artık siz dedi 
0 oy
(6,187 puan) tarafından
6ay anne sutu 6.ay bitince de ek gida yani tadimliklar baslar
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Doktorumuz 4.5 aylıkken direk ek gıdaya geçin dedi öğün sayısını arttırma arttıra geçtik gece mama içiyor sadece
0 oy
tarafından
Aynen bende merak ediyorum ya bide kızım çok istiyo yemeyi ağzına bisey sürsem iştahla yiyo 
(552 puan) tarafından
Kız sanki kötü bişey sordum bı tayfa var ne sorarsak soralım milleti ezme pesindeler ya pesss heves denen bişey koymuyolar
tarafından
Cvp verme onlara boş ver. Sorunda bisey yokki  bide insan merak ediyo heves ediyo yani
(552 puan) tarafından
Aman bana iyi cevap verenler yetiyo :)
tarafından
Biz 7 gün sonra 5 aylık olacaz 144 günlük olduk bi hastaneye götürmeyi dusunuyom ek gıda için
(552 puan) tarafından
Bizde 10 gün sonra olucaz kontrole diye goturuyim hemde sorum diym

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
21 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 128 göst.
0 oy
7 cevap 1,457 göst.
29 Şubat 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Ayşe sinan (887 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 798 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu

413,564 soru

12,449,887 cevap

46,277 kullanıcı

Kategoriler

...