0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bizim bir arkadaş hamile kalamıyor  7 hamile kadının  1 tane meryem  süresi  okumasi  lazım lütfen olurmusunuz  birer tane bende okuyacam  insallh  rabbim evladı olmayan  bütün  kadinlara  hayırlı sağlıklı  evlatlar  nasip etsin  bütün  kadınlar anne olmayi  hakediyor  bence buna vesile olmak istermisiniz   okuyanlar  lütfen  okudum  diyebilirmi   şimdiden  allah  razı olsun  

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Okurum cnm ama başka surem de var ne zamana kadar
tarafından
Saogl kardeşim allah razi olsun  ne zaman  okursan  canım bana yaz olurmu  okudugunda canim❤❤❤
tarafından
Tamam canim yarin okumaya calisicam birde 41 yasin dağıtın canim belki dagittinizama tavsiye etmek istedim Peygamberimiz s.a.v Yasin ne için okunursa odur diyor kapilar açılır Allahin izniyle
tarafından
Saohl canım allah razı olsun  dagiticaz inşallah
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
yarın okusam olur mu ya da gece 
tarafından
Olur kardeşim cumaya kadar okunmasi  gerekiyormur  okudugunda bana yaz olurmu  canim ❤
(2 puan) tarafından
yazarım okuyunca buraya Allah kucagını doldursun ınsaAllah tez zamanda
tarafından
Saogl bitam allah razı olsun amin
(2 puan) tarafından
okudum sımdı bıtırdım bıraz gec kaldım kusura bakmayın Rabbım kabul etsın ınsaAllah su mubarek gunlerde kucagını doldursun saglıklı sıhhatlı cocuklar nasıp etsın ınsaAllah
0 oy
(454 puan) tarafından
Bende okuyayım canım bende aşılamayla hamile kaldım anlarım halinden yarına kadar okurum
tarafından
Tamam kardeşim çok Saogl allah razı olsun kardeşim ❤

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 649 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 371 göst.
14 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (7,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 447 göst.
0 oy
7 cevap 223 göst.
24 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,329 soru

24,287,127 cevap

343,099 kullanıcı

...