0 oy
280 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar sivilce gibi sert bisey çıkmış ama koltuk altima çok kötü ağrı yapıyor gece birden ağrısı rahatsız etti ona uyandım öyle farkettim. Sivilce gibi ama içi sert ne olabilir ki?

4 Cevaplar

0 oy
(4,848 puan) tarafından
Bekarken ablamda çiki koltuk altında çok önceden kara merhem varmış o geçiriyormus şimdi sarı merhem çıkmış ablamın hem ateşi hemde ağrısı çok olmuştu acile gittiğimizde sarı merhemi verdi doktor bu kremi kullanipta kendi kendine patlamazsa kesip içini bosaltacaklardi ki çok şükür kremi kullanınca kendisi patladı annem gençken annemdede çıkmış annem ameliyat geçirmiş o çıkan şey yüzüne bı doktora görün derim 
(4,848 puan) tarafından
Benim dediğim sivilceden biraz büyük
(3,102 puan) tarafından
Canım bendede orta buyuklukte akşam birşey yoktu ya gece birden ağrısına uyandım kolumu kaldırdığımda koltuk altim çıkacak gibi agriyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Lokum koy üstüne peçete koy öyle dursun patlatır lokum iyi gelir yıllar önce ben öyle yapmıştım 
(3,102 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol deniycem
0 oy
(374 puan) tarafından
Cibandir canim lokum kat ustune kalsin ucu cikana kadar cikinca da sık 
(3,102 puan) tarafından
Çok sağol canim
0 oy
(410 puan) tarafından
Canim her zaman iyi olmayabiliyor yanlis yonlendirmek istemem ama malesef bizim basimiza kotusu geldi senin yag bezesi gibide olabilir amadoktora git ihmal etme 
(3,102 puan) tarafından
Hangi bölüme gitmem gerekir ki canım cildiyemi acaba
(410 puan) tarafından
Kadin doguma git onlar yonlendirir canim eger farkli bsey varsa
(3,102 puan) tarafından
Tamam canım çok sagol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 199 göst.
18 Ekim 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serapse (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 369 göst.
0 oy
6 cevap 219 göst.
9 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.

Kategoriler

1,497,759 soru

24,466,319 cevap

354,913 kullanıcı

...