0 oy
285 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

3 Cevaplar

0 oy
(4,060 puan) tarafından
A iyiymiş de para bitince giriyor buda indirime mübarek 
tarafından
ahsgsjsj aynen kiz napiyon nezamandir gozukmuyorsun
(4,060 puan) tarafından
Kız benim kız Bi cadı oldu teli elime alamaz oldum uyuttum hemen aldım elime dönüyor falan doktora gittik bu ara ay çok bunaldım valla kaç gündur giremiyorum kafayı yicektim aklım hep burda sne neler yapıyorsun bakm ben yokken değişik bisiler oldumu ☺️☺️
tarafından
valla benimkide cok yaramaz suan depiyniyor agliyor kivraniyor besigin icinde beni yedi bitirdi değişik bisey iki tane dis patlatti konusmaya basladi benim kiz:D
(4,060 puan) tarafından
Ah benimki bir fena oldu 5 buçuk aylık dönüyor oturck mis oturmak istiyor hep elimde bisiler olsun istiyor telefonu elime alıyorum çığlık atıyor hele şu çığlık atma huyu beni çıldırttı mahalle dinliyor sesimizi herkez cama geliyor seni çıkıyordu bunun noldu diye dediğini yapmmadm mi çığlık atıyor yordu beni allahtan uyku saati değişmedi de uyuyor saatlerinde ev toplayamaz oldum kimsede durmuyor huni giyerim yakında ☺️☺️
tarafından
benimki mizmizlaniyor donmeyi sevmiyor bu :D gecen 1 kere dondu birde tombis ondan heraalde 7 aylik olduk bizde yeni dişi cikti iste :D simdi memeyi tuttu yatti anca uyku saati ya
(4,060 puan) tarafından
Dis bizimde beyazladı bakalım huysuz bizimkinde ay adida nazlı koyduk çok pişmanım çok nazli ağlayışi bile sabır diyorum ama allahım çok zor büyüyormus çocuklar başta iyiydi yedimi uyur ay diyorum geri gir kızım
tarafından
benim ki nazli degil ama cok mizmiz :D biz simartiyoz galiba Elif Sare kizimin adi elifi esim koydu sareyi ben
(4,060 puan) tarafından
Bizimde 20 haftada belli olunca kız öldü eşim ismi ile geliyor deid nazli nazli dedi iyi dedm olsun yoksa ben başka düşünüyordum eşimi kırmak istemedim anne baba yok dedim istedi olsun ikinci benm ama☺️☺️☺️
tarafından
yok valla ben dedim 1 isim sen 1 isim ben kac cocuk olursa olsun oyle anlaştık: D
(4,060 puan) tarafından
Göbek adını da doktor koydu düşünmemiştim hiç Zeynep dedi olsun dedim Ameliyatta kızın birinin ilk ameliyatı sen oldun dedu adı Zeynep mis onun adını koydular ❣️☺️
tarafından
oda guzel canimm Allah ismiyle buyutsun saglikli olsunlar da
(4,060 puan) tarafından
Aynn cnm bnmm ıyı olsun hersey geçici önceki posta var kızım bakabilirsin cadı
tarafından
merak ettim bir bakayim
tarafından
ay cok tatli masAllahAllah bagislasin canim
(4,060 puan) tarafından
Saol canım bnm
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
Indirim diye evi bebek bezi doldurdum
tarafından
biter o ya :D azmis okadar cok degil2 ayda
(670 puan) tarafından
:) biter biter
(670 puan) tarafından
Kontrol ettim. 500kusur bez var evde asdgdfhh
tarafından
hahaha cokmus kiz bitmesse letgoya koy sat :D
(670 puan) tarafından
Tamam :)
0 oy
tarafından
Ben buna bu kadar para veremem bimin bezine devam;))
tarafından
ince diyorum ya oyuzden sizdiriyo ama guzel temiz bez
tarafından
Bende iki paket  kucuk olanlardan var duruyor hala valla sizdirdi kullanmadım bidaha
tarafından
dolapta satabilirsin biraz daha uyguna canim
tarafından
Yok kiz birinin ihtiyacı olur veririm ben
tarafından
oda mantikli canim sen bilirsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 233 göst.
26 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde -srn- (13,059 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 160 göst.
5 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde neslihan yilmaz (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
10 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde kaya (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mzeynepp (32 puan) tarafından soruldu

413,597 soru

12,450,903 cevap

46,303 kullanıcı

Kategoriler

...